Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
120056
View
1077
Reply

UPM CORNER

[Copy link]

Author: epitome       Show all posts   Read mode

Post time 25-2-2016 09:02 PM | Show all posts
bellaa replied at 25-2-2016 07:33 PM
nak besarkan longkang ke bangcak?

nak wat salur taik yg baru.
lepas pasang saluran tu nati kambus balik.

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 25-2-2016 09:02 PM
nak wat salur taik yg baru.
lepas pasang saluran tu nati kambus balik.

Bangcak terlibat dgn construction ini 100%? (gaya wartawan menemubual)
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2016 08:33 PM | Show all posts
sweetmi09 replied at 15-9-2015 03:42 PM
owh.. untuk budak perhutanan..

dulu pernah ushar sorang budak hutan tu.. kiut..

jom tanam pokok sabtu nati.
#rekodmalaysiaupm

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2016 01:12 PM | Show all posts
acara tanam 10,000 pokok hari nih.

- sesi taklimat.


- sesi bercucuk tanam.
tanam.jpg

- kawasan 'zon A'
IMG-20161008-WA0026.jpg

- selaku penyelia 'zon A'
penandazon.jpg

- gambo kenangan selepas bertanam
IMG-20161008-WA0024.jpg

sorry, wat masa nih blom ada gambo ektibiti utk
zon lain. kalu ada yg nak kongsi tu jom arr.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 10:55 AM | Show all posts
bangcak replied at 5-10-2016 08:33 PM
jom tanam pokok sabtu nati.
#rekodmalaysiaupm

kite baru bukak forum.. hari sabtu hari tu kite ada aktiviti kat taman botani..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 10:56 AM | Show all posts
bangcak replied at 5-10-2016 08:33 PM
jom tanam pokok sabtu nati.
#rekodmalaysiaupm

kite baru bukak forum.. hari sabtu hari tu kite ada aktiviti kat taman botani..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2016 09:53 AM | Show all posts
sweetmi09 replied at 14-10-2016 10:56 AM
kite baru bukak forum.. hari sabtu hari tu kite ada aktiviti kat taman botani..

lama lagikk bertugas kat maha?
cer komsi gambo booth upm sket.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 02:38 PM | Show all posts
Haiii i budak upm jugak, third year dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 10:53 PM | Show all posts
ooo yeker..bestnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 10:53 PM | Show all posts
bagius..kipidap
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 10:53 PM | Show all posts
g luck warga upm
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 10:39 AM | Show all posts
selamat dtg student baru upm

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2017 10:49 PM | Show all posts
9/9/2017
aktiviti amal.
projek membina dewan serbaguna komuniti org asli kampung sungai lah, chenderiang perak.
usahasama antara upm dgn syarikat al-ambia sdn bhd

amal.png

target disiapkan sblm hari malaysia 16 september.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2017 10:53 AM | Show all posts
Selama pusing pusing forum ni tak perasan pun wujud thread upm (yang sendu ini)



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:05 AM | Show all posts
ok ok bagus
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 04:51 PM | Show all posts
bangcak replied at 11-9-2017 10:49 PM
9/9/2017
aktiviti amal.
projek membina dewan serbaguna komuniti org asli kampung sungai lah, che ...

bangcak, doakan kita berjumpa lagi tahun depan..hiks....

tapi aunty tatau nak sambung tajuk apa, fakulti mana lagi....

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 10:17 AM | Show all posts
auntie_girl replied at 31-12-2017 04:51 PM
bangcak, doakan kita berjumpa lagi tahun depan..hiks....

tapi aunty tatau nak sambung tajuk apa ...

sila sambung cepat.
nak study senang ambik la apa2 kos kat fakulti bahasa tu.
takyah pening2 nak kira2 nak hafal bagai.


Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 08:10 AM | Show all posts
upm semakin pupus.

punya la ramai yg geramkan hartanah upm.
sebahagian tanah dah diberi pada mrt untuk buat landasan dan depoh hentian.
dek sbb mrt lalu kat upm, maha pon mintak menteri  pertanian ambik separuh lg tanah upm utk laluan tren mrt ke maha.
baru2 nih HSR (highspeed railway) plak nak ambik sebahagian lg tanah upm.
dan latest sekali tnb pon sibuk nak bina pencawang 132/33 atas tanah upm (sbb bleh beli murah)
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak x tahu kewujudan thread ni. Tumpang bangga sekaki coz anak kedua bakal habis ASPER bulan depan. UPM mmg menjadi uni impian dia dari lower primary. Akak dulu selalu ke UKM & UM sbb kakak2 & adik ipar kat kedua2 uni ni. Tp seriously, akak suka ke UPM. Suasana hutan dan ladang2 tu akak suka. Dan rasanya anak akak kalau dari kolej ke kuliah pun selamat dah skrg. Rasanya akak akan lama berulang alik Johor-UPM ni sbb anak akak nak sambung bachelor degree kat sana juga. Doakan dia berjaya mcm korang2 yg dah berjaya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106964s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list