Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
120070
View
1077
Reply

UPM CORNER

[Copy link]

Author: epitome       Show all posts   Read mode

Post time 12-4-2008 06:04 PM | Show all posts
Kursus akaun kat Fakulti Ekonomi dan Pengurusan adalah antara yang termahal dan tereksklusif  dlm byk2 IPT kat nagara ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2008 01:14 PM | Show all posts
ade sni kwn or yg amik wood science x...
perhutanan ker...degree
nak tau la serba sdikit skop subject n everthing la...
aku nak survey
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2008 08:24 PM | Show all posts
aku bru je dpt tawaran wat diploma perhutanan kat UPM nie.
kolej pembuangan zuriat??
tbe2 aku rse cam cuak plak nk msuk cni.
nway.ade sape2 tau x skop pembelajaran diploma perhutanan nie ape.?
pas2,enviroment kt UPM nie mcm mane?
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2008 11:01 PM | Show all posts
dip hutan ko akan belajar pasal pokok kat hutan ler.nanti ada cuti semesta ko kena masuk hutan .berapa lama aku dah lupa
enviroment kat sini bagi aku ok ler.g kuliah naik bas yang disediakan .motor budak tak leh bawak.makan pakai kad kedit (heh hee bukan ler kad debit je) kpz tu jauh nun di hujung dunia dekat bukit expo.petang 2 boleh ler ko gi joging atau ambik angin
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2008 04:05 PM | Show all posts

Reply #33 Duta lover's post

wehhhh...giler ah menggamit memori gambar ko neyh duta lover...
kolej lama aku neyh...dulu dipanggil KOMAT....ekekee...kependekan kolej matrikulasi....tp tyme tu aku wat dip....matrik xde dah....
pstu aku smbg degree kat kolej yg nama2 ikan....heee
kenangan terindah ni kat upm....best wooo....aku hidup 7 tawun tu kat upm....
dr zmn jalan kaki ke kuliah..sampai zaman bas skolah....tp plg best tyme aku last sem.....bas baru siot...bus kaler merah kelabu tuh...huhuhu...aku baru jer abes nov2007
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2008 04:11 PM | Show all posts
uikss....kepada adek2 yg dpt masuk upm...study leklok....jgn byk maen jer...nk enjoy boleh....tp study kena lebey...hehee
upm best....jgn laa risao...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2008 08:20 PM | Show all posts
weh ,aku ada baca dalam tenet..sape korang nye tnc hep ke hea ..yg org semacam anti jerk ngan dia..dr azali ka apa
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2008 04:33 PM | Show all posts
azali?? hehehe aku no comment...aku tade masalah ngan pengurusann
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 02:39 PM | Show all posts
UPM.....

adess...rindu banget sama UPM...
5thn 1/2 duk sana...mcm2 kenangan...dr Kolej 1st-KMR(Kolej Mohd Rashid dah namanye masa tuh) hingga ke K12...sume ada kenangan...

plg byk kenangan best kat KMR...sape penah duk KMR??angkat kaki..hehhhee...

aku batch 2001-2004...pastu terus sambung degree sampai 2006...ada sesape satu batch ngn aku ke???:victory:
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 08:21 PM | Show all posts
azali? hehe sbb x bg student bwk keta kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 05:48 PM | Show all posts

Reply #70 cikmulan's post

hehe kmr tu bukan Kolej Mat Rempit ker?? heee...

aku dulu dok komat pastu kolej nama2 ikan, pastu kolej serumpun
2000-2007...ko fak mana cikmulan??
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2008 02:34 PM | Show all posts
slamat bljar utk dak2 UPM.

aku batch 2001-2004.

kalau baik ngan pakguard, merasa lah makan durian tembaga or D24 free !! tak pun, kedondong, rambutan & betik pun ok gak
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2008 08:24 PM | Show all posts
aku dulu dok kolej keempat masa matrik tahun 1997. masa tu makan guna dewan makan lagi .musin durian jenuh makcik cleaner bising .kulit durian bersepak di karridor sebab tong sampah dah tak muat .kami masuk dusun curi.pakguard kena buat ronda dlm dusun nak mengelakkan student curi buat .memang seronok .boleh siap pilih buat mana yang nak.tak best tinggal je.heaven betul.ada jugak yg kena tangkap pastu gambar dia ditampal kat notice board setiap koleh .
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2008 10:20 AM | Show all posts

Reply #72 kiel56's post

Mana ada mat rempit la kat KMR...dak2 KMR baik2 belaka..hahahhaaa

aku fak FSKTM.....ko lak kiel?

mmg best jd student upm...dulu2 slalu p dusun bila musim rambutan...leh p sana makan rambutan puas2...tp leh mkn kat situ jerk..kalu nk bwk balik kene beli.....tp kitorg slalu p makan aje..hahahhaaaa....
xbaik tau mencuri...tp aku pn pernah dpt mkn durian free...tp kene rajin2 kan diri la tulun pakcik pertanian tuh..tulun2 bersihkan buah durian...pastu nnt ms nk balik mesti dpt makan durian free...sedappp....ngeh3x...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2008 12:13 AM | Show all posts
Kolej Serumpun - K12, K14, K14, K16

Kolej2 serumpun lebih popular and student2nya lebih best dari kolej2 tradisional..

aku dulu dok komat pastu kolej nama2 ikan


Kolej Kelima ek..

Nak tanya, betol ke K10 (Kolej Engineering) banyak budak2 'sesuatu' maklumlah kolej tu sume lelaki...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2008 06:33 PM | Show all posts
aku budak UPM.....
intake 06/07...
bukak sem nih aku masuk final year....
UPM nih yuran mahal lah...
pastu....
minggu study week pon takde....
bayangkan....
3 semester aku takde study week...
tension siot....
exam dah la susah....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2008 11:49 PM | Show all posts

Reply #75 cikmulan's post

cik mulan...aku dak ekology rasanye hehee
haa..aku ade gak gi dusun rambutan kat ngan k6 tu...pastu ade gak gi mkn durian...tp kitorg bayor laa...giler kenyang durian tyme tu...hee
tp tyme aku dok komat dulu aku ade gak menyelinap ke dusun duku n dokong kat blakang kolej ktorg...heeheeee...xpe laa...nnt buah kat situ xde org mkn baik bagi student mkn kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2008 11:50 PM | Show all posts

Reply #76 Rhyno's post

yeah...kolej kelima laa yg name2 ikan tu.... rhyno dulu kolej mana erk?? dah lma ke abes?
pasal budak k10 tu kenapa? ape maksud "sesuatu" tu??
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2008 08:54 AM | Show all posts
Originally posted by kiel56 at 14-5-2008 11:49 PM
cik mulan...aku dak ekology rasanye hehee
haa..aku ade gak gi dusun rambutan kat ngan k6 tu...pastu ade gak gi mkn durian...tp kitorg bayor laa...giler kenyang durian tyme tu...hee
tp ty ...



blh pulak rasa2...tak kn la fak sndiri tak ingt...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2008 12:34 AM | Show all posts
UPM ada study week la...last sem ada...

Rhyno kolej 12...course TESL...tahun 2008 ni 2nd year la... :bg:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090783s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list