Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
120186
View
1077
Reply

UPM CORNER

[Copy link]

Author: epitome       Show all posts   Read mode

Post time 29-6-2007 10:44 AM | Show all posts

Reply #35 Joe Hahn's post

buang zuriat..alamak..takot nye dgr...ya rabbi..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 03:49 PM | Show all posts

Reply #40 momoko's post

hahaha...banyak aww la....derang wat port kat sinih...lgpn tak silap aku la...k14 ni, ada bilek yg leh duk sowang

skrang tak tau polisi kolej camana
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 03:51 PM | Show all posts

Reply #41 momoko's post

dulu punye citer dekad 90an lalu..tatau la skrang
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 04:09 PM | Show all posts
Salam semua...

Petang ni Rhyno akan berangkat ke UPM. Esok 29/6 pendaftaran then mulalah kehidupan Rhyno di UPM...Harap2 kat kolej 12 nanti suasananya best..

So, rasanya lama la tak bleh online kot sebab terlibat ngan macam2 aktiviti kat sana nanti so taktau la...Harap2 minggu orientasi berjalan lancar  & happening...

Ok guys, jumpa di sana ya! Papai.......!!!
:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 10:00 PM | Show all posts
tahniah2....upm mesti ramai dak puan yg msk reg jadi student baru..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2007 09:25 AM | Show all posts

Reply #42 Joe Hahn's post

owh....dak puan puan pon x kan aww jugak..hehe.. ..anyway..gud lak untuk saye sendiri..wuwuwuwu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2007 10:50 AM | Show all posts
Originally posted by momoko at 26-6-2007 12:05 PM
me kolej ke14..jauh giler...

dah ader 14 kolej kediaman skng neh?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2007 10:51 AM | Show all posts
tahniah pada semua yg baru masuk UPM :flower:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2007 10:52 AM | Show all posts
err.. satu lagi...

saper tahu kak razana hassan basri kat mana skng neh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2007 03:00 PM | Show all posts
student UPM department fizik ada tak sini?
sapa kenal dr zainal abidin talib?
dia okay tak as a lecturer
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2007 03:52 PM | Show all posts
selamat belajar pada sesiapa yang baru regi kat upm. jangan pandang yang negetif je, banyak lagi perkara positif ada dlm upm. he he hidup upm!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2007 04:07 PM | Show all posts
congrats tuk Rhyno.....

mass masa mula2 dulu pun sedih gaks bila tau dapat upm.... tapi bila matriks habis... mak sedara suruh tukar ukm.....supaya senang nak mengawal mass.... ... tapi mass masa tu dah cintan kat upm.... so...sampai kesudah..mass kat upm je....
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2007 04:47 PM | Show all posts

Khas utk warga UPM

Wahai warga UPM sy nak offer sape2 yg nak dpt duit poket...cara nyer dgr remommend member2 UPM yg nak amik lesen memandu dan dpt komisen setiap registration.

Litar belajar dan ujian di tempat yg sama. Semua urusan akan dilakukan di AMSA BANGI DRIVING ACADEMY, Sg Merab.

Pakej lesen memandu :

Pakej lesen L shj (satu kelas) : RM 300.00
Pakej lesen L shj (dua kelas) : RM 420.00

Pakej lesen moto (B2) : RM 550.00
Pakej lesen kete (D) : RM 780.00
Pakej lesen moto & kete (B2&D) : RM 1080.00
* hrg sebelum diskaun pelajar

Komisen dibayar mengikut pakej pendaftaran calon :
Lesen L shj : RM 10.00 (calon hanya mendaftar utk lesen L shj)
Lesen P shj : RM 20.00 (calon yg mendaftar dah ader lesen L dan utk amik lesen P shj)
Lesen L & P : RM 30.00 (calon yg mendaftar utk dr awal hingga test)

Setiap calon pelajar yg mendaftar akan diberikan diskaun 5% dr jumlah pakej yg diambil.

Sebarang pertanyaan/temujanji hubungi sy : Badrul - 016 3107081:victory:

[ Last edited by  wira2234 at 20-8-2007 04:52 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2007 12:47 AM | Show all posts
Owh rindunya aku ngan UPM. 3 tahun aku menimba ilmu kat situ. Tempat jatuh lagikan dikenang....
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2007 11:07 AM | Show all posts

Reply #1 epitome's post

Aku baru je sambung Master kat UPM...baru first semester ni, dekat Fakulti Perhutanan...dulu aku Bachelor kat Ums.. UPM ok, cuma aku rasa susunan fakultinya agak menyusahkan pelajar sebab jauh-jauh...tapi aku agak salute dengan perkhidmatan bus UPM sebab non-stop ada je bus yang lalu...cuma bus ke stesen Komuter tu, azab sikit nak tunggu...kadang-kadang berjam-jam baru ada...fuh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2007 10:51 AM | Show all posts

Reply #55 eastrun's post

sekarang nie kira ok ler.... masa mass dulu bas susah nak jumpa....jln kaki jer...
suka dewan kuliah kat fakulti hutan tu..... kayu tu...tapi leceh kalu nak keluar ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2007 01:56 PM | Show all posts
Originally posted by Joe Hahn at 26-6-2007 02:02 AM
kat upm...kolej pe slalu banyak kes ar...dulu time aku ada sdara kat upm era 90an..kpz la...smp org panggey kolej pembuangan zuriat



huhuhu...dgr citer ianya terjadi di blok yg pernah ku duduki dulu. huhuhu.. tp tu citer lama. but still ngeri gak bile terpikirkannye

stiap kolej ader citer masing2. dulu time aku 2nd year, ader bdk 1st year meninggal jatuh dr tingkat 3 kat kolej tun perak.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 03:24 PM | Show all posts
Allo budak2 UPM..apsal nih..kebanyakana website kolej semua tak update..kot yer pun nak pakai Joomla biarlaa buat proper...time zaman aku dulu...takde pun pakai CMS ape kejadah semua ni..tapi boleh jer upadte selalu...
Guna template joomla pun terabur gak...hampeh..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 11:59 PM | Show all posts

Reply #55 eastrun's post

hahahaha...fakulti hutan ...sapari...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2008 02:21 PM | Show all posts

Reply #47 epitome's post

lama dah kan..
berapa lama ko tak pi upm neh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090410s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list