Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7885
View
114
Reply

- Kenangan : Jasa Guru -

[Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2007 09:38 AM | Show all posts
Originally posted by bcozofu at 22-5-2007 09:09 AM


sokong......
sian ek, dh laa tak belaja, pastuu nk denda lak...hape nye cikguu niih...
gadoh gadoh ngan cikgu nii best jugakk kann....
haku dolu bile gadoh ngan cikgu  ...


cikgu pujuk tak layan....  gewe' pujuk layan laaa....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 09:49 AM | Show all posts
Originally posted by barney1412 at 22-5-2007 09:38 AM


cikgu pujuk tak layan....  gewe' pujuk layan laaa....

ayat yg ikhlas dari seorang senior heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 09:54 AM | Show all posts

Reply #79 hitamputih's post

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 09:55 AM | Show all posts

Reply #81 barney1412's post

mase skolah lagi best kalo cikgu yg pujuk....
bile dh masuk U, dh takder cikgu .....
gewe pon ok lor...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 10:03 AM | Show all posts
Originally posted by hitamputih at 22-5-2007 09:49 AM

ayat yg ikhlas dari seorang senior heheheh



tak betui ker??? elehhhh malu2 kucing lak.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 10:06 AM | Show all posts

Reply #85 barney1412's post

kucing malu camtuu yer
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 10:32 AM | Show all posts
Originally posted by barney1412 at 22-5-2007 10:03 AM



tak betui ker??? elehhhh malu2 kucing lak.....

betuiiiiiiiiiiiii

"awak....awak jgn laaa amik hati ngan cikgu kassim tu, dia mmg gitu, abaikan jer awak...."katanya sambil merenung aku ditepi padang di bawah pepohon rhu. samada betul aku disitu atau adakah aku disyurga?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 11:09 AM | Show all posts

Reply #87 hitamputih's post

di syurga kot sb apakebendee hang merepek nih!!!!:gila:
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 11:14 AM | Show all posts
Originally posted by barney1412 at 22-5-2007 11:09 AM
di syurga kot sb apakebendee hang merepek nih!!!!:gila:

hahah sesuka nyer jer aku menaip heheh
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 11:22 AM | Show all posts
biasa la orang yg berada di alam fana...... c_ _ _ _
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 11:27 AM | Show all posts

Reply #90 barney1412's post

  
haha..kan dah kenaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 11:44 AM | Show all posts
  hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 11:54 AM | Show all posts
Nak joint gak tribute to cikgu/cikgi ni...mmg jasa cekgu2 ni tetap ku kenang hingga akhir hayat..

Saya dulu x la pandai sgt..org kata student yg biasa2 jer..

Masa djh 3 ada la ust ni, Ust Mohd klu sy x silap..peristiwa ni mmg agak memalukan tp sejak tu mmg sy hafal doa Qunut

Saya masa tu dlm kelas 2nd last, semua kena baca doa Qunut kat depan kelas tp sy x hafal..ada la ramai lagi yang x hafal org lain x lak kena senda mcm yg sy kena tu,

saya didenda bercium dgn salah sorang budak lelaki yg x hafal gak doa tu..mmg sgt memalukan, sy mmg anti dgn Ust tu spi dia bertukar ke sekolah lain....yg sy marah sgt tu dah la kena cium dgn budak yg plg x hensem sekali..depan kelas, kena gelak lak..dah tu dpn admire lak tu..esoknya nak ponteng mak x bagi...lagi la hangin dgn ust tu..:@ :@

Sudahnya..org lain x hafal sy dah hafal dulu doa Qunut, siap hafal ayat Qursi lagi sbb x nak kena denda lagi..Alhamdulillah gak la..sbb masa djh 6 org lain terkial2 nak hafal doa Qunut saya dah jadi juara dah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 12:10 PM | Show all posts
Sorang lagi..

Puan Ara, cikgu English masa Form 5..cikgu ni mmg commited dia ajar murid dari x tau apa2 sampai boleh jwb paper BI. Puan Ara sanggup dtg sabtu/ahad utk bagi kelas tambahan.  Walaupun kata2 dia agak pedas tp apa yg dia ajar kita sng ingat..

Ada member klas dulu mmg teruk giler result BI dia tp lastly masa SPM dia lulus paper tu.

Dengar cerita, Puan Ara dah x der suara..peti suara dah pecah, sian dia..Apa2 pun terima kasih cikgu2..kerana usaha cikgu2 saya walau x lah berjaya macam orang lain tapi berjaya dlm lapangan saya sendiri..

Untuk Puan Anisah Alwi, Puan Maimunah Mohd Shah, Prof. Hajjah Haslina Ahmad, Prof Hamdan, Puan Siti Maznah dan Lecturer2 FPTP yg pernah mengajar & memastikan..saya berjaya Terima Kasih tidak terhingga...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 12:13 PM | Show all posts

Reply #93 mah76's post

nkau biar tol...ustat hape nii...tak patut laa denda camtuu...:@  
kalo haku dapat ustat camtuu, mau aku baling kerusi meja lu kat die....:@
malu sehhh....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 12:14 PM | Show all posts

Reply #94 mah76's post

sampai pecah peti suare....
takuuutnyer....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 12:15 PM | Show all posts

Reply #95 bcozofu's post

ust suruh cium... menjurus masalah sosial sungguh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 12:24 PM | Show all posts

Reply #93 mah76's post

ko cakap pasal ustat tetibe aku teringat aku penah gak ngamuk ngan sorang ustat aku niih....

time tuu aku form 3, die ader tego aku pasal sesuatu yg haku rase tak patut bagi sorang lelaki tego pompuan even die ustat...mmg aku bengkek gile ngan ustat tuu...dah laa die cikgu kelas aku yg aku paling respect time tuu...die jugak yg banyak bagi semangat kat aku & member aku yg die target akan skor untuk pmr...siap bagi kitorang duit & macam macam r...

alih alih die silap tego aku....aku yg sebelom nii mmg respect kat die jadik student yg palen jahat r dalam klas..aku tak layan die dalam kelas...die cakap ngan aku, aku wat bodo jek...mmg aku tak pandang muke die r....sampai last last die soh kawan aku panggil aku, die nak jumpe...then dipendekkan ceghiter, die mintak maaf laa merayu rayu kat aku...memule aku malas r nk layan, tapi sebab aku ader rase hormat lagi kat die, so, aku abaikan aje dendam aku tuu.....

pe pe pon, aku dah mintak maaf ngan die...die tetap ustat aku...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 12:37 PM | Show all posts
Originally posted by mah76 at 22-5-2007 11:54 AM
Nak joint gak tribute to cikgu/cikgi ni...mmg jasa cekgu2 ni tetap ku kenang hingga akhir hayat..

Saya dulu x la pandai sgt..org kata student yg biasa2 jer..

Masa djh 3 ada la ust ni, Ust M ...

darjah 3 dah ada admirer tu
tp jahat laa ustaz tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2007 12:41 PM | Show all posts

Reply #97 barney1412's post

tu r psal...giler ke hape...dajah 3 dah aja mende yg tak senonoh cenggitu walopon die wat secara tak langsung....:@
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089856s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list