Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
69142
View
669
Reply

Universiti Industri Selangor [UNISEL]

[Copy link]

Author: cassiopeia       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-7-2007 12:48 AM | Show all posts
update kat 1st page...   
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 05:25 PM | Show all posts
HUHUHU..aku masuk unisel maser time diaorg susah2..asrama pon berterabur...pastu aku blah dpt tawaran tempat lain...xsangka skang unisel dah advance(..hasil duit yuran aku )..huahuahua..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-7-2007 11:00 AM | Show all posts

Reply #82 masrogue's post

hi...

huhu....advance?

bila la unisel nak brubah jadik teratur skit....
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2007 11:53 AM | Show all posts

Reply #83 cassiopeia's post

Hehehe.. aku perli jerk tue...  (advance stakat ader campus sendiri jerk)... b4 this berterabor....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2007 02:11 PM | Show all posts

Reply #84 masrogue's post

  

anyway, today pendaftaran sesi July 2007 (1/2007/2008)  
welcome to....hell on earth.... opsssssss   
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 08:52 PM | Show all posts
Originally posted by cassiopeia at 25-7-2007 02:11 PM
  

anyway, today pendaftaran sesi July 2007 (1/2007/2008)  
welcome to....hell on earth.... opsssssss   


hell on earth? haha.

weh sem ni ko dapat hostel tak?
aku tak dapat la.
n aku terpakse duduk kat kuale selangor.
tak gune tol unihell ni. :@

budak 1st year degree pon ade yg takdapat hostel dalam.

dah tau hostel kat sini x banyak, lagi mau amik budak2 baru ribu riban. :@
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 08:58 PM | Show all posts
Originally posted by honey_dew_melon at 3-7-2007 12:18 AM
a aa honey wil further my degree in unisel

yup for teslian n bachelor for b.ed tesl ade club diorang sendiri- sparch name ie

club ni baru lg

n honey pon among da 1st jentera la yg masuk ...


sparc ni sheer performng art circle kan?

kenal apek tak?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 09:10 PM | Show all posts
haa lg satu, kat hostel dah ade wireless kan? huhu
tp kadang2 o.k, kadang k.o.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2007 03:54 PM | Show all posts

Reply #86 LoneRanger's post

haha...yeah..hell on earth...
masuklah unihell dan anda akan merasai pelbagai cabaran, di mana hidup anda akan berubah menjadi unlucky sepanjang anda berada dalam kawasan campus..  

sem ni cassio baru 1st year, 2nd sem..sib baik dapat..
ada budak foundation 1st year, 3rd sem tak dapat..

huhu..sian kat ko..camne? ada transport ke?
satu lagi cassio tak puas ati dari ari tu report pasal kerosakan kat hostel tapi jananiaga buat dek je...
cipan btol..aritu bilik tu terkunci so terpaksa masuk dari tingkap macam pencuri..   :@
sib baikla cassio punya bilik B3...bleh la ikut dari tingkap blakang tu walopun 2nd floor..  :@

klo 1st year xdapat mana bleh...kena lawan dorang ni...dah janji 1st year dapat kan..
geramnyaaaaaaaaa..rasa nak sumpah seranah unihell ni... :@ :@
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2007 04:00 PM | Show all posts

Reply #88 LoneRanger's post

yeap...ni tgh dok lam hostel la ni...baring2 atas katil..
tapi tak sonok sgt coz seperti yg ko ckp...kejap2 KO...  
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2007 08:17 AM | Show all posts

Reply #89 cassiopeia's post

huhu.

budak foundation 1st year, 3rd sem pon ade yg tak dpt?
kambeng tol unisel ni.

budak2 residen luar ade disediakan bas everday.
kalo kelas pagi, aku terpakse naik bas pukul 7.
gile awal pagi aku kene bangun.

huhh jananiaga memang mcm tu dari dulu lagik.
pastu asyik saman jek. :@

tu ar pasal. kan dak2 1st year wajib duduk dalam.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2007 08:21 AM | Show all posts

Reply #90 cassiopeia's post

bukan ke wireless kat kluster b laju?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2007 04:02 PM | Show all posts

Reply #91 LoneRanger's post

hmm..tapi tak tensen ke klo tetiba ade klas ganti ke...ape ke?
nak naik pe pergi? jalan kaki? terbang?

huh..jananiaga kerja dia berniaga je...kawan cassio dari last sem lampu bilik air rosak, pepagi kena mandi bergelap
pulak tu pintu bilik dia pun rosak..dah report dari 1st day register..dorang ckp "ok..ok" tapi tak datang.. :@
time saman menyaman..cepat je..:@ :@ :@
arghhhh...mmg gila dok sini...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2007 04:07 PM | Show all posts

Reply #92 LoneRanger's post

cluster B? huhu...x tau la..
skang pun signal dia very low..
cassio cluster H..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2007 10:35 PM | Show all posts
Korang tengah cuti midterm ker ape ker... sbb tadi cam ramai jer orang kat bus stop sect2 tadi... dak uitm bukannyer cuti pun...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2007 12:39 AM | Show all posts
ahuhu..lama dah tak post sini...
cuti sem nak abih...sabtu ni sem baru dah...
menci tol...

hm..tak sangka cassio dah nak masuk 3rd sem...
bosannyaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2008 11:49 AM | Show all posts
aiyaakkk... klako betoi kowang tkr nama tuh.. adeiii...
dah setaun tgglkan bb tuh... byk2 mende.. satu je aku rindu... jalan2 kt psr malam kt kg blakang tu.. huhu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2008 05:33 PM | Show all posts

Reply #97 iN's post

baru je last week ada student unisel mati kena langgar dekat2 kg...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2008 06:09 PM | Show all posts
unisel takde ke perancangan nak buat kos Pharmacy?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2008 01:10 AM | Show all posts

Reply #98 cassiopeia's post

hye senior,
ak pon dak 'unihell' bb. [as u guys put it, kewl though ]
baru sem 2, wat bsns mngemnt.
ye ke de dak mninggal??
sori to hear dat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list