Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
68738
View
669
Reply

Universiti Industri Selangor [UNISEL]

[Copy link]

Author: cassiopeia       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-5-2007 07:52 PM | Show all posts
pagi tadi sampai ptg kat slangor..skang kat ipoh balik..

sempat pi tgk unisel...
begitu indahnye kampus tu...
ade lalang...ade klape sawit..ade ..lombong? ade ape lagi?
Reply

Use magic Report

unintended This user has been deleted
Post time 3-5-2007 10:48 AM | Show all posts

Reply #61 cassiopeia's post

macam-macam ada! [ala-ala iklan astro]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2007 09:58 AM | Show all posts
cassio kat unisel ni....huhu..
kaedahnya...kat sini bosan terlampau....
waaa....nak balik.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2007 12:30 AM | Show all posts
Bdk2 unisel s.alam ni xnk ke knal ngan bdk2 uitm..?? dh dekat dh tue.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2007 09:22 PM | Show all posts
Originally posted by cassiopeia at 14-5-2007 09:58 AM
cassio kat unisel ni....huhu..
kaedahnya...kat sini bosan terlampau....
waaa....nak balik.....


hoit!
ko online kat pp eh?? huhuh.
kat sini mmg buhsan kaedahnye.
kat cc pp ni la yg boleh menghilangkan rase bosan ku ini.
ala kalo ko bosan sgt, ko balik la umah ko every weekend (mcm aku) huhuh.

so mcm mne ko punye study??

nak tanye, brp ramai manusia yg masok intake may ni haa??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2007 07:13 PM | Show all posts
Originally posted by LoneRanger at 15-5-2007 09:22 PM


hoit!
ko online kat pp eh?? huhuh.
kat sini mmg buhsan kaedahnye.
kat cc pp ni la yg boleh menghilangkan rase bosan ku ini.
ala kalo ko bosan sgt, ko balik la umah ko every weekend...


hoho...ha'ah...
ari tu online kat pp..
tapi pp pun satu....bukan de benda best sgt pon..
tensen arr..

cassio ari ni kat ipoh..baru je balik..
wakakak...ari ahad kena balik semula..
ni je la last time balik seblum balik untuk cuti sem julai ni..  

study ok...ko amcam?
eh..dah lupe la...ko amik pe?
foundation pe? klu camtu same fakulti le kita ye tak? FSP?

Intake kali ni tak tahu menahu plak...
tapi rasanya ramai kot..tu sebab hari pendaftaran parents komplen byk...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2007 07:18 PM | Show all posts
eh..eh..sat...
amik foundation in science kan?
hmm...jom jumpa nak?  :cak: :bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2007 01:04 AM | Show all posts
weih...tadi bicara siswa ke...
kat TV1...
tu student unisel kampus BB ke shah alam?  :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2007 07:07 PM | Show all posts
NAk tanye yuran pendaftran masuk unisel nie berape?sesape yang tau boleh jawab?ada kawan aku tanye lah....

[ Last edited by  mizsela at 6-6-2007 07:08 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2007 11:57 PM | Show all posts
Originally posted by mizsela at 6-6-2007 07:07 PM
NAk tanye yuran pendaftran masuk unisel nie berape?sesape yang tau boleh jawab?ada kawan aku tanye lah....


hmm...dia amik pe? dip? foundation?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2007 11:58 PM | Show all posts
to all students UNISEL.. selamat bercuti semester..
yihaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2007 11:17 AM | Show all posts
Originally posted by cassiopeia at 28-6-2007 11:57 PM


hmm...dia amik pe? dip? foundation?


dia amik tesl........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2007 10:29 PM | Show all posts
Originally posted by mizsela at 29-6-2007 11:17 AM


dia amik tesl........


aik? sama la plak...
so dia pi campus BB la..
dia amik ijazah ke, diploma ke...or foundation?

klu foundation jadik junior aku le gamaknye...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2007 09:06 PM | Show all posts
hye honey pun unisel student gak dak tesl ru je bis foundation huhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2007 12:02 AM | Show all posts
Originally posted by honey_dew_melon at 30-6-2007 09:06 PM
hye honey pun unisel student gak dak tesl ru je bis foundation huhuhu


hi senior..
so ..u nak sambung lg ke kat unisel?
nak tanye, TESL ade kelab sendiri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2007 08:37 PM | Show all posts
kalau bisness management mesti ada accounting kan???
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2007 12:18 AM | Show all posts

Reply #75 cassiopeia's post

a aa honey wil further my degree in unisel

yup for teslian n bachelor for b.ed tesl ade club diorang sendiri- sparch name ie

club ni baru lg

n honey pon among da 1st jentera la yg masuk sparch ni n nk promosikan ie tp pengerusi ie cm hampeh je tp xpe t nxt sem in july ni ade meetin g g so my b leh 2kr pengerusi kot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2007 02:33 PM | Show all posts
Originally posted by honey_dew_melon at 3-7-2007 12:18 AM
a aa honey wil further my degree in unisel

yup for teslian n bachelor for b.ed tesl ade club diorang sendiri- sparch name ie

club ni baru lg

n honey pon among da 1st jentera la yg masuk ...


huhu...
cam tak berfungsi je club tu..
maybe coz last sem, short sem, ye?
ari tu prof cakap sume kena join club tu.
tringin nak tau ape kebenda guna club kita tu  
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2007 11:41 PM | Show all posts

Reply #78 cassiopeia's post

ala cam yg hone g taula pengerusi ie x best tp cam dak2 fpi(pengurusan industri) diorang ade oat (overseas academic tours) best tau coz housemate honey active club tu  diorang kumpul duit ti g melancong kt oversea

for tesl je xde club sendiri g

sparch tu yg 1st la

ie akn active next sem  if xde pape halangn n akn ade byk income masuk tp pengerusi ie x best r.. everytym g meeting pengerusi ie bkn nk dgr sgt ktorangnye idea ermm kwn2 ie xpe r..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-7-2007 10:48 PM | Show all posts
Originally posted by honey_dew_melon at 4-7-2007 11:41 PM
ala cam yg hone g taula pengerusi ie x best tp cam dak2 fpi(pengurusan industri) diorang ade oat (overseas academic tours) best tau coz housemate honey active club tudiorang kumpul duit ti g me ...


sapekah gerangan pengerusi itu?
ari tu prof ckp nak wat lawatan ke luar ngara gak... taktau la dia main2 ke.. ape..huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084470s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list