Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
68429
View
669
Reply

Universiti Industri Selangor [UNISEL]

[Copy link]

Author: cassiopeia       Show all posts   Read mode

Post time 22-7-2011 04:31 PM | Show all posts
Reply  alya9000

hmm? ape msalahnye? takde masalah pun. baru jek pergi sane 2 minggu lpas. ok jek ...
KarTell Post at 22-7-2011 16:20



   sbb ici byk surf pasal unisel..ada kata ok ada kata x ok...ici nak sgt msuk u tok smbg degree...sbb keje skrg ni xkemana...ni nak blaja lbh tggi tok dpt pkejeaN yg lbh bgs.....soobbss...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2011 04:37 PM | Show all posts
Reply 661# alya9000

kalau nak dengar kate org, sampai bile pun takde kesudahannya. hehe

pergi sana, nilailah sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2011 07:28 PM | Show all posts
Reply  alya9000

kalau nak dengar kate org, sampai bile pun takde kesudahannya. hehe

pergi san ...
KarTell Post at 22-7-2011 16:37



   andai rayuan upu ici xbjaya...maka ici plh unisel...^^..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2011 02:12 AM | Show all posts
asal ada niat nak blaja...mana2 pun ok  ^^
good luck~!
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2011 03:00 PM | Show all posts
asal ada niat nak blaja...mana2 pun ok  ^^
good luck~!
cassiopeia Post at 23-7-2011 02:12



  ye..nak blaja tp kene servey2 dlu kan..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2011 03:01 PM | Show all posts
Reply  alya9000

hmm? ape msalahnye? takde masalah pun. baru jek pergi sane 2 minggu lpas. ok jek ...
KarTell Post at 22-7-2011 16:20



   brapa yuran pdftrn yg kene bayar???if ambik ijazah kos brapa??? ni pentg sbb nak tau brapa duit yg perlu dsediakn..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2011 05:38 PM | Show all posts
Salam, saya nak masuk Unisel untuk intake december. Tapi terlalu banyak soseh2 yang memburukkan keadaan untuk masuk ke Unisel ni. Apa yang berlaku sebenarnya? Dari pentadbiran sampailah infrastruktur yang macam dah tak relevan bila dibaca. Sebelum ni meha dah rujuk ke Management & Science University yang dulunya bernama Kolej Universiti Pengurusan dan Teknologi Malaysia dan sebab meha menjadikan pilihan MSU sebagai kos lepas sebab banyak sangat bad review walaupun ada yang kata itu kisah dulu. Tapi Unisel ni course dia murah berbanding Private University lain. Please share your experience in there, relevan tak nak study kat situ? Nak further degree in Business dan tanak ada masalah lagi. Sebelum ni amik STPM dan banyak sangat masalah yang dialami, nak gi sana untuk belajar bukan nak solve problem diorang etc
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2011 10:10 PM | Show all posts
Reply 667# mehacomp_91


janji degree business yang awak nak sambung tu ada MQA, dah ler. takyah pikir pasal masalah politik2 tu. adik ipar sy rilek jek blaja kat sane. takde menda pun.
bese la, kat tv3 diwar2kan macam masalah besar sesangat, tapi takde menda pun. benda kecik jek.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2011 10:31 PM | Show all posts
Reply 668# KarTell

Hurm , bukan apa risau nanti mengganggu nak belajar nanti.
Btw, adik ipar amik course apa?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2011 08:36 AM | Show all posts
Reply 669# mehacomp_91


takdelah. selagi program tu takde masalah ngan MQA, ok jek blaja. adik ipar sy amek biotechnology. asalnye nak suruh dia amek Degree Tesl, tapi bulan 7 aritu unisel punye degree Tesl ada masalah sket sebab diorg baru re-new program tu so tak dapat MQA lagi. So, amek la biotech. Skang ni (September 2011) program Tesl tu dah dapat MQA. so melepas la.. ahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.563143s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list