Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11923
View
143
Reply

Cerita

[Copy link]

Author: belanga       Show all posts   Read mode

Post time 7-10-2007 03:59 AM | Show all posts
Originally posted by belanga at 6-10-2007 11:51 AM
selamat hari raya tilingtan.

eh, kengkawan aku banyak sangat cerita sampai tak larat nak cerita . Lusa dah nak balik Malaysia untuk setahun pula. bag penuh dengan pakaian ,makanan ,buku serta  ...

Selamat Hari Raya Bel lama tak dengaq cerita hang aku rindulah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2007 12:03 AM | Show all posts
salam semua. haven't posted here for a while since balik msia. now I get back to states and in Colorado.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2008 11:14 AM | Show all posts

ptg semlm nampak sis belanga 1 family mkm kat padang kota lama
makan mee udang klau tak silap..
rasa nak tegur tp segan
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2008 02:56 PM | Show all posts
yeke...kak bel laaamaaaa dah tak menjelma nih..tetiba dah kat mesia nih...harus menjelma kembali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2008 08:43 AM | Show all posts

Reply #141 nhuda's post

lain kali, kalau tengur, panggil Kak Cik tau, hang jangan tibai Belanga! Takut jatuh tergolek laki aku....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2008 01:45 PM | Show all posts
kak bel....... apa khabar? takde gambar2 menarik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2008 05:19 PM | Show all posts
Bel
Lama tak nmpk.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 01:07 AM | Show all posts

Reply #147 belanga's post

belangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................

hang memang........sombong...aku merajuk kat hang..menci..menci..nyampah aku..ekekeke..

apapun aku rindu sgt kat hang, tgk astro ceria tu nampak anak hang sure igt kat hang si penglipur lara nih..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 11:20 AM | Show all posts
cayalah kak bel... siap volunteer lagi tuh
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 12:37 PM | Show all posts
Originally posted by belanga at 30-3-2008 10:04 AM
Alamak Hanna, janganla merajuk. Aku tak mai Cari ni. Ni mula mai pula tapi tu pun jarang la. Hang di mana la ni? Akupun rindu juga kat hang tapi apa nak buat, kita sahabat di alam cyber. Anak-ana ...



belanga,,


ooohh...baguihnya hang..siap pi volunteer..good on you!!! eh kat kedah ka kat penang hang la nih??? miss your story...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 02:21 PM | Show all posts

Reply #149 belanga's post

aku paham la bel....no hal punyer..aku pun mcm hang jugak..sajer nak menyakat hang tu..dah lama tak menyakat..

life hang kat sini sememangnya bz yer bel, anak hang sekolahkan yer aku igtkan dorang tu buat home schooling..

nanti la aku email kat hang sekali dgn gambar anak2ku itu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 01:37 AM | Show all posts
Sis

SALAM and HOW ARE YOU. lamanyer tak dengar khabar berita. rindu yg amat lah kat hang. Boo ngan awang pekabar? Hang semakin slim no?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2008 09:16 AM | Show all posts

Reply #153 shinky_pinky's post

Shinky, email aku ya....nak tau cerita hang sepanjang balik duk di Afghanistan dan sekarang ni di mana pula?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 01:06 PM | Show all posts
wahhhh...dah lama tak mai board nie....

muaaahhhhh belanga ...

hanna pun boleh sesat kat sini gakkkk...heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 02:25 PM | Show all posts

Reply #156 belanga's post

kak bel..dlm 2 bulan lepas, nis nampak bel dan boo kat KLCC, jalan laju betul.
rasanya kak bel ada pandang nis, tapi jarak jauh..kita nak teguh tapi tak sempat.
lagipun masa tu tengah buat roadblock kat luar klcc, ada polis bagai.

bravo jadi volunter..:victory:
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 04:23 PM | Show all posts
Originally posted by belanga at 1-4-2008 09:16 AM
Shinky, email aku ya....nak tau cerita hang sepanjang balik duk di Afghanistan dan sekarang ni di mana pula?



alright....nanti malam kang, ada free shinky email hang no
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 12:29 PM | Show all posts
belanga ...

bila nak email aku??
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 09:48 AM | Show all posts
siyes....wa tak faham langsung thread ni nak cite apa ni...???
sebab byk sgt edited.......(1st Page)
ke ada pic best..??jika ada tu pm la t@t sekali...nak tau jugak amende ni....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 02:42 PM | Show all posts

Reply #164 t@t's post

dulu2 ada pic hangat kat sini....

t@t jer melepas...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 09:48 PM | Show all posts

Reply #165 lilo_kill's post

tak ada ulang tayang ke....???
tak pon pm la t@t pic tu......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086525s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list