Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11822
View
143
Reply

Cerita

[Copy link]

Author: belanga       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 19-4-2007 09:06 AM | Show all posts
Sabaq sat ge

[ Last edited by  belanga at 28-5-2007 06:48 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2007 09:15 AM | Show all posts
Aku susua.

[ Last edited by  belanga at 28-5-2007 06:49 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 09:43 AM | Show all posts

Reply #25 belanga's post

wow.. mmg shocking abissss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2007 10:09 AM | Show all posts
aku duk fikir2 ada positifnya

[ Last edited by  belanga at 28-5-2007 06:46 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 10:22 AM | Show all posts
suke nya tgk gambo kak bel letak... kak, kalo akak join national geog mesti bagus ni...
Reply

Use magic Report

spidernfly This user has been deleted
Post time 19-4-2007 10:25 AM | Show all posts

Reply #25 belanga's post

belanga.... this is indeed SHOCKING!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 10:38 AM | Show all posts
belanga,

ish .. tak sangka sampai mcm ni .... really shocking .. meremang bulu roma aku .. nauzubillah ... jgn la bende2 mcm ni meleret2 kat kita plak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 10:40 AM | Show all posts
Originally posted by belanga at 19-4-2007 10:04 AM


akupun rindu hang and geng juga,tapi gitulah,jarang duk rumah. Putera bongsu ku dah besar nak masuk jawi dah tak lama lagi. Dia dijemput ke majlis bersunat di semua perkampongan Melayu di sem ...


hahaha .. awang ni ... baru nak cari feel la yea ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2007 10:40 AM | Show all posts
Originally posted by lonely_surina at 19-4-2007 10:22 AM
suke nya tgk gambo kak bel letak... kak, kalo akak join national geog mesti bagus ni...


Boleh juga kalau lumayan..he he he....Ada banyak ni gambar yg bagus2 sengaja tak letak kat public ni,mana tau suatu hari nanti nak tulis article ke..heh,keh!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 11:36 AM | Show all posts

Reply #25 belanga's post

memeranjatkan n menakutkan tgk gambar2 belanga ni.... u kat sana cam ne? sure terkejut amat yer...
Reply

Use magic Report

spidernfly This user has been deleted
Post time 19-4-2007 11:49 AM | Show all posts

Reply #37 lilo_kill's post

kan? rasa mcm misteri nusantara ke hapa.... ekekeke... eh ada lagi ke cerita ni kat tv3?
Reply

Use magic Report

ninnalissa This user has been deleted
Post time 19-4-2007 11:56 AM | Show all posts
mak oi...memang kena naik RA lagi nih...soking..soking...soking ..apalah kaum ni..pdnla allah aksik tsunami kat phuket...:@
Reply

Use magic Report

spidernfly This user has been deleted
Post time 19-4-2007 12:02 PM | Show all posts

Reply #39 ninnalissa's post

ekeke ye ke? patut naikkan RA ek?

what say you belanga and forumers lain.... ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 12:15 PM | Show all posts

Reply #40 spidernfly's post

naik dulu .. pastu kalau komplen, turun sket

dah la kanda belanga ni tak wat watermark gamba tuh .. kang ada yg cilok pi distribute dlm email ...
Reply

Use magic Report

ninnalissa This user has been deleted
Post time 19-4-2007 12:57 PM | Show all posts

Reply #41 azaleena's post

betui tuh...kang ada yg pass melalui emel..nyanye...sb benda ni sensitif...rasanya kbykn sini dh ra4 ke atas kan?sb kdg newbie byk yg ada ra1...member dh ra2 w.pun kurg main tenet...
Reply

Use magic Report

ninnalissa This user has been deleted
Post time 19-4-2007 12:59 PM | Show all posts
tq spid..bru je ckp..dh naik da...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 02:20 PM | Show all posts
Originally posted by belanga at 19-4-2007 10:04 AM

akupun rindu hang and geng juga,tapi gitulah,jarang duk rumah. Putera bongsu ku dah besar nak masuk jawi dah tak lama lagi. Dia dijemput ke majlis bersunat di semua perkampongan Melayu di semuah pulau yg indah dan damai. Kampong ni best,100% muslim tak de unsur2 pelik dan shocking. Maka dia join berlarak sakan tapi TAK POTONG

Ingat gak hang kat aku...
Fulamak Awang dah nak masuk jawi ker.....  dah berapa thn dia Bel, rasa mcm kecik jerk lagi nanti hang buhlah gambaq Boo dgn Awang dah lama gak aku tgk tgk depa.  Awang seronok dak pi berlarak kat majlis bersunat tuh Bel dia tau dak pasni giliran dia lak kena potong   Nanti majlis Awang jgn lupa buh gambaq nooooooo aku nak tgk
Reply

Use magic Report

spidernfly This user has been deleted
Post time 19-4-2007 03:31 PM | Show all posts

Reply #43 ninnalissa's post

ekekeke...... since ramai setuju RA dinaikkan... so i terus naikkan la
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 04:34 PM | Show all posts
Bel,
gambar gambar mu betul-betul membuka minda...:solute: :solute:
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 04:47 PM | Show all posts
Originally posted by spidernfly at 19-4-2007 11:49
kan? rasa mcm misteri nusantara ke hapa.... ekekeke... eh ada lagi ke cerita ni kat tv3?


nie dah takder... skang nie kat ntv7 ada seekers...


wow.. this is a real shocking ah.. all in one seme..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.953143s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list