Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11593
View
143
Reply

Cerita

[Copy link]

Author: belanga       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-4-2007 09:00 AM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum. Apa

[ Last edited by  Sasha at 28-3-2008 11:07 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2007 09:10 AM | Show all posts
B


perkampungan di tepi laut




tak tau lah cari uban ke kutu..

[ Last edited by  belanga at 19-4-2007 07:06 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2007 09:13 AM | Show all posts
tokong depa

[ Last edited by  belanga at 19-4-2007 07:07 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2007 09:19 AM | Show all posts
belarak pengantin.

[ Last edited by  belanga at 19-4-2007 07:08 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

spidernfly This user has been deleted
Post time 17-4-2007 09:57 AM | Show all posts

Reply #5 belanga's post

elo belanga...... thank you for the beautiful pictures.

ku udah letak itu RA dah....
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 10:43 AM | Show all posts
TQ belanga..nazha enjoy gambo2 tu..cerita la sikit..
Reply

Use magic Report

ninnalissa This user has been deleted
Post time 17-4-2007 11:52 AM | Show all posts

Reply #1 belanga's post

mana gambo shock..belanga...suspen ajes cete ko..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 11:54 AM | Show all posts
bestnya gambar2 tu. unik... tak sabo nak tgk gambar yg 'shocking'
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 11:55 AM | Show all posts

Reply #8 ninnalissa's post

mmg saspen tul... teruja nak tgk.. agak2 panazzzz gambarnya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 02:36 PM | Show all posts
hi sis!

really like those pics...exotic!

tak sabau tgk apa yg shocking

maklum ler..part last tu gambo org kawin..hehehehe

[ Last edited by  roxana at 17-4-2007 02:39 PM ]
Reply

Use magic Report

spidernfly This user has been deleted
Post time 17-4-2007 03:11 PM | Show all posts

Reply #11 roxana's post

wakakakakakakakaka

ekekeke harus ku naikkan RA lagi nih....
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 07:08 PM | Show all posts

Tengah tunggu gambar shocking ni.
Phew, nasib baik I punya reading access dah OK sikit Kalau tak kempunan tgk gambar makcik berkemban tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 07:13 PM | Show all posts

Reply #3 belanga's post

Waa, belanga, berani ambik gambar tokong tu. Tempat2 camtu, nak lalu dekat2 pun, I rasa seram sikit.
Teringat time kecik dulu, ada orang pernah cerita. Ada sorang budak kecik from kampung dia pergi curik buah oren from tokong. Syok je dia makan. Malam tu, budak tu meracau2 and jadi macam character dalam cite The Exorcist tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2007 03:06 AM | Show all posts
Haluuu....
Puan bel tak kenal saya, tapi saya nak habaq ni
Saya selalu sangat terhibur bila baca dan lihat gambaq2 yg puan bel paparkan kat sini.
Paling rasa best sbb saya tau saya mesti tak bulih nak buat punya semua tu...
SYABAS!
Skema habih ni. Tapi selamat
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2007 07:21 AM | Show all posts
kak bel, tq for sharing these beautiful pics.. tak penah tgk gambau2 gini... gitu rupanyer diaorang nak kawen kawen ek? hmmm...cakap melayu rupanya...siap marhaban?? huissshhh... yg peliknya kalau marhaban, awat la plak nak g sembah tokong2 tu...

bila mau tempek gambar yg shocking tu?? tak sabaq laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2007 09:41 AM | Show all posts
seramnye nak tengok gambar shocking ni...

kat thailand ni apa2 pon boleh jadi...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2007 11:20 PM | Show all posts
mana gambo shocking? dah tempek ke belum?


sorry, nyampuk plak kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 01:42 AM | Show all posts
kak bel, diorang x kisah ke kene tangkap gbr?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 03:32 AM | Show all posts
Wah bestnyer Bel dah kembali menghangatkan board obersee.... hang buh gambaq cepat Bel aku tak sabar nak tgk gambaq shocking hang...  Hang apa habaq weh aku rindulah  nak dengaq celoteh hang
Reply

Use magic Report

spidernfly This user has been deleted
Post time 19-4-2007 07:17 AM | Show all posts
mana pulak la gambar shocking si belanga ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.443265s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list