Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41813
View
371
Reply

Ex - UKM Students

[Copy link]

Author: rmin       Show all posts   Read mode

Post time 9-4-2007 05:52 PM | Show all posts
ehehe....idup tak perlu nak main kabel2 manusia......baik main kabel ngan ALLAH jer...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 06:00 PM | Show all posts
hu..hu...Memg kabel tu le aku maksudkan..ko terase aku ckp kabel lain ke..hehe..bagosle..kalo beno bage dikate...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 06:04 PM | Show all posts
tak terasa pun....sb tak jejas hapa2 ..terima la kebenaran wlpn pahit...ehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 09:57 PM | Show all posts

apa nak jadik ngan UKM ni?

ler..ape nak jadi ngan UKM? baru lepas issue 2 org student kene culik dan hampir kena rogol..timbul plak issue penolong pendaftar kantoi sbb rasuah... susah gak bile dah dpt anugerah kualiti ni...ermm berkualiti ker ukm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 12:11 AM | Show all posts

Reply #1 alamanda_girl's post

haritu pasal student nak kena culik tu berkaitan dengan pihak keselamatan/wisma aman ukm yg kurang peka
yg pasal salah guna kuasa tu pekerja dari bahagian pentadbiran/ canselori. dan kes tersebut berlaku pada 2005.

kedua-dua kes kat atas takde kena mengena dengan bahagian akademik kerana ia tak mebabitkan pensyarah.
jadi tak perlulah nak kaitkan kualiti yg ada di ukm (ade ke?? ) dengan kejadian yg berlaku tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 12:47 AM | Show all posts

Reply #157 honeybee1802's post

camera tak dpt lagi ni. nxt week kot..

mmber ako pinjam tak pulangkan lagi..

sabo yer...

huhu..

ape derang nk gadoh ni..

cooll....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 05:02 AM | Show all posts
xgado tuan ......cuma ber'teman tapi mesra' jer kalu tak caya tanya easy81, mana ada gado2 knkn.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 05:11 AM | Show all posts
besa ah paper kat mesia, laporan bermusim....neh time hentam ukm, pah neh ada lak korelasi antara parit tersumbat ngan kualiti akademician kat ukm

rasuah kat mesia neh tak kira kat mana2 tapi kalu bukti penyelewengan terbesar di ukm neh iaitu kamsis alumni...byk monumen2 yg tak siap2...dr aku degree sampai abeh....skrang taktau dah jdk apa kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 08:54 AM | Show all posts

Reply #165 abesutian's post

x gadoh pun..kami tengah nak mengenali hati budi nih..Lgipun tak baek gadoh dgn Pak guard..Pak Guard pangkat IGP plak tu..takut..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 09:02 AM | Show all posts
Originally posted by abesutian at 10-4-2007 05:11 AM
besa ah paper kat mesia, laporan bermusim....neh time hentam ukm, pah neh ada lak korelasi antara parit tersumbat ngan kualiti akademician kat ukm

rasuah kat mesia neh tak kira kat mana2 ...



btul aku setuju..laporan bermusim..

baca kat bawah nih, pensyarah kanan UPM rasuah dengan komputer riba jer..apsal tak kecoh??:@

PETALING JAYA 5 April
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 09:32 AM | Show all posts
xpe.. jgn risau.. tak lama lagik.. akan kuar apa2 kat paper psl saintis ukm berjaya menemui..blablablabla... (nk cover balik)..

ni trend yg aku perasan kat msia ni.. pas ada citer -ve.. mesti ada citer +ve :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 09:52 AM | Show all posts

Reply #166 easy81's post

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 11:44 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 11:45 AM | Show all posts

Reply #167 abesutian's post

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 12:39 PM | Show all posts

Reply #3 abesutian's post

ape lagik pak guard..keluarkan lah dalil2 utk menghentam ukm..Pak guard org dalam..musti banyak tau..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 02:22 PM | Show all posts
Penolong Pendaftar Kanan UKM didakwa rasuah

KUALA LUMPUR 9 April
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 03:02 PM | Show all posts

Reply #6 easy81's post #7 nuha post

x pueh ati btoi mchek neh ngan aku


to chei2 pastekan news tu.... tak sempat nak carik news kat mana....bz jdk 'consultant' utk budat2 skolah  dewasa neh
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 04:40 PM | Show all posts
tak sabor plak nak ngk kuar paper..uitm,um, dan bla..bla lagik..tu ler pengajarannya di mana kita berada musti amanah.nih aku tau ado yg dok evaluate vendors hati dok biased jek..senget jek...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 05:39 PM | Show all posts
Originally posted by alamanda_girl at 9-4-2007 09:57 PM
ler..ape nak jadi ngan UKM? baru lepas issue 2 org student kene culik dan hampir kena rogol..timbul plak issue penolong pendaftar kantoi sbb rasuah... susah gak bile dah dpt anugerah kualiti ni.. ...


ceh ada kena mengena dengan akademik ke benda ni?

nah baca ni

kat star

UM, UKM medical grads allowed to practise in Singapore
PETALING JAYA: Singapores gain will be Malaysias loss, this time over the recruitment of doctors.  This follows the decision of the Singapore Government to allow medical graduates from Universiti Malaya and Universiti Kebangsaan Malaysia to practise in the city..............

nak link hah pi sini
http://www.thestaronline.com/news/story.asp?file=/2007/4/1/nation/17320516&sec=nation
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 08:37 PM | Show all posts

Reply #128 nuha's post

nuha... tolong ako...

tadi moto ako baru je kena clamping maaa... wuaaa....

dah tak leh amik.. kene g jupe keselamatan baru leh..

sbbnyer ako ada 6 saman tp tak bayar pun...

sok kena tumpang member..

abis ler duit ako melayang...

tolong ako;l...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097758s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list