Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41803
View
371
Reply

Ex - UKM Students

[Copy link]

Author: rmin       Show all posts   Read mode

Post time 6-4-2007 01:29 PM | Show all posts
Originally posted by easy81 at 6-4-2007 12:24 PM
weh betul ke bebudak ukm tuh..bia betik..bangi tu kawasan kilang..dekat plak dgn uniten and kolej2 lain..Aku dulu tenet gak kat tasik cempaka.tapi masa tu under construction lagi. pastu aku kan b ...


mesti ler ada semangkuk dua budak2 UKM tuh
iskkk... haku dok gelak tengok yg tutup2 mata
sesambil mamat tuh picit2 kepala
aparahhh.. mabuk cinta
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 02:06 PM | Show all posts
aku nengok ade cam muke indon, muka bapak org pun ade.tapi kesian yg muke skema ,terperanjat beruk .yg aku pelik..asal siap bawak camera ni..Ni abg ketak terjah yg buat kot..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 04:59 PM | Show all posts

Reply #138 nuha's post

pak guard ako penah dengar ler.. lect cam2 tu je..

besa ler.. derang pun manusia yang bernafsu kan..

lumrah ler tu.. keje je lain2
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 05:01 PM | Show all posts

Reply #139 nuha's post

nuha... terharu jap ako..



weh ako nk letak pic ukm kat sini.. tp skang cam tak de maa..

nnti ako post pic ukm.. every single fakulti ako letak..

huahua...

cam bebenor nk g amik pic tu ek..

kalu pool ukm ok ler..

dah slalu g situ
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 06:32 PM | Show all posts
Originally posted by jojoba_beads at 7-4-2007 04:59 PM
pak guard ako penah dengar ler.. lect cam2 tu je..

besa ler.. derang pun manusia yang bernafsu kan..

lumrah ler tu.. keje je lain2


betul.. bab2 nafsu nafsi nie.. seme ada
either leh control or not
tapi tuh laa sbb mana2 pegi  bawa imej universiti
sedikit sebanyak tercalar gak
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 06:36 PM | Show all posts
:bgrin:
Originally posted by jojoba_beads at 7-4-2007 05:01 PM
nuha... terharu jap ako..



weh ako nk letak pic ukm kat sini.. tp skang cam tak de maa..

nnti ako post pic ukm.. every single fakulti ako letak..

huahua...

cam bebenor nk g ami ...


:clap: :clap: :clap: orait... letak ler skali dgn nkonya pic
tutup ler mata ker... tinger ker.. idung ker.. gigi ker.... :bgrin:
nko sure selalu lepak kat lab
tunjuk ler lab nko camna
tingin haku nak nengok
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 09:15 PM | Show all posts
Originally posted by jojoba_beads at 7-4-2007 04:59 PM
pak guard ako penah dengar ler.. lect cam2 tu je..

besa ler.. derang pun manusia yang bernafsu kan..

lumrah ler tu.. keje je lain2

lecturer pun manusia bese gak..ado yg alim ada yg gatal piang...lecturer aku pun gitu..kalo yg alim tuh siap kalo juper musti tanya kitaorg ka yg dok berdating kat tasik kejut tuh?pehtu dia lecture ler kitaorg...haha...ada yg yg gatai,takleh ngk student dahi licin..kalo kat kelas suker nak himpit2 laks..
student pun gituw jugak..aku rs semekin lama semakin sosial skit bebdk nih..so aku tak heran...time haku aku rs bebaik kejut bebaik jek..walaupun ada ler segelintir jdk ada le jugak yg gituw...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 12:18 AM | Show all posts
ish ..tapi aku nengok dorg yg kene ni takat duduk2 jek..korg penah nengok budak itm punye lagi dahsyat. siap buat projek kat taman lagi..yg bebudak um plak buat kat tangga apartment lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 02:22 AM | Show all posts

Reply #148 easy81's post

tak perlu nak burukkan ipt2 lain sbb yg tu ada org ambek gambo @ video.... bkn semua budak ukm baek2 n alim....nafsu xkira sapa....

dulu tpt 'kereta besa rosak' kat blakang dewan bukit konvo, parking ibu zain n burhanuddin, rumah tumbuhan, tangki air aminudddin baki, kat klinik kesihatan, pusanika kat bilik kerjaya......jaman tu mana ada kamera digicam@ hp2

[ Last edited by  abesutian at 8-4-2007 02:26 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 12:22 PM | Show all posts
sejak kes baru2 ni..

ukm makin ketat nk masuk bila malam..

even skang.. moto pun kena tahan.. ayo...

masak ako ari tu kena tahan tak de sticker..

sah2 kena kompaun dah.. seh...

malas nk g byr..

kalu tak byr tak leh grad lak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 03:38 PM | Show all posts

Reply #150 karambunai's post

awal2 ko xyah gi byr...ko colect la surat saman tu sampai lebey dr 3x.....time tu la ko hati2...jgn wat salah lg sbb kalu lebey 3 br si baju biru akan datang menjaga motor ko dengan rantai diorg tp kalu kena saman masa colect 3 saman maseh leh dpt diskaun

aku dulu siap dah grad masters, tak kena block pun time nak ambek scrol.....tau strategi kat atas sbb geng2 pak guard tu ramai yg jdk membe n siap jdk pelakon tambahan diorg time wat KMK 2001.....

tak perlu nak marah2 @ nyumpah2 kat diorg, sbb mmg diorg diamanahkan mjlnkan keje mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 03:39 PM | Show all posts

Reply #150 karambunai's post

hesh aposal 2x neh

[ Last edited by  abesutian at 8-4-2007 03:41 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 09:55 PM | Show all posts

Reply #152 abesutian's post

skang ni... ramai gilos student pakai kereta..

tau ler anak org kaya.. dak first dah berangan bawak kete..

melampau tul derang.. parking merata tempat.. kekadang tak pk kete org lain nk kuar susah..

skali tu ako kuarkan satu surat beracun... ako panggil MANGKUK.. sesapa letak kete mhalang kete org lain.. hahaha.. bkn ako je yang tulis.. ramai lagi..

tp nasib baik ler ako pakai motor kesayangan ku.. so parking tak de masalah sgt..

member ako datang fak kul 6.30pg ada 7 pg ada.. sebb nk berebut parking..

so guna lah moto.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 10:26 PM | Show all posts

Reply #153 jojoba_beads's post

btul:setuju: :setuju:
nak-nak kat depan fakulti ekonomi....pnuh giler, sampai kat atas bukit kolej amin pun parking penuh...
nasib baik pak guard jarang datang menyaman...kalau tak tiap2 harilah kena saman...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 09:13 AM | Show all posts
SOALAN KUIZ UKM!!!!!!!!!!!

sejak kes culik 2 budak Law hari tu, semua orang luar berkenderaan yang nak
masuk UKM kena
tinggal IC kat Guard. Yelah setelah akhbar dan polis hentam pak-pak Gad ni!!!
Selama ni asyik nak tunjuk lagak dengan students aje, pas tu duduk dalam pos
hisap rokok, baca paper.

Soalan aku ialah...setahu pengalaman korang dengan perangai gad-gad tu, berapa lamakah sistem ini berterusan?

A-SEMINGGU?
B-SEBULAN?
C-SETAHUN?
D-SAMPAI BILA-BILA?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 09:52 AM | Show all posts
Originally posted by bayo at 9-4-2007 09:13 AM
SOALAN KUIZ UKM!!!!!!!!!!!

sejak kes culik 2 budak Law hari tu, semua orang luar berkenderaan yang nak
masuk UKM kena
tinggal IC kat Guard. Yelah setelah akhbar dan polis hentam pak-pak Ga ...



paling lamer pun 6 bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 09:54 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 8-4-2007 12:22 PM
sejak kes baru2 ni..

ukm makin ketat nk masuk bila malam..

even skang.. moto pun kena tahan.. ayo...

masak ako ari tu kena tahan tak de sticker..

sah2 kena kompaun dah.. seh...

m ...

hak alah...musti kalo aku nak msk kene thn nih..ako pakai sticker upm..uni gaks..agak2 kene tahan tak?
jojoba..paste le gambor2 terbaru ukm..wendu sgt aku nih...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 02:19 PM | Show all posts

Reply #149 abesutian's post

aku rase ko nih dok kat ukm dok skodeng org tenet kot. tu banyak jek ko tau.aku dulu dok blaja jek. nasible aku jumpe golongan2 skema jek..Memg x sume baik..tapi xyah le nak xpose lelbih..kan lagi baik xpose benda yg bebaik..Curious  gak aku..ko ni student ke Pak Guard UKM. hangin semacam jek dgn budak ukm.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 03:35 PM | Show all posts

Reply #158 easy81's post

skodeng tu xtvt masa lapang jer....ehehe

aku hanyalah sorg cleaner n pak guard yg gaji basic RM 5K sebulan
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 05:41 PM | Show all posts

Reply #159 abesutian's post

uich..besa gak gaji pak guard UKM ek..Skodeng2 pun,bute2 dapat 5k.mesti kabel baik punye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081114s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list