Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41939
View
371
Reply

Ex - UKM Students

[Copy link]

Author: rmin       Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2007 01:11 PM | Show all posts
UKM punye bus zaman aku dulu dah prob.kesian kitorg yg dok kat tempat jin betendang mcm keris mas. aku penah jalan kaki balik kelas malam2. pastu 2nd sem aku cepat2 carik pakwe ade kete..bole tumpang balik kolej.hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 03:00 PM | Show all posts
Assalamualaikum semua,

kita pun dari UKM gak...batch 95/98 hehehe....dah tua dah ....
kita dulu dok kamsis Z, masa tu tak dak kolej2 lagi ni....
walaupun dok kamsis Z, tapi bukan rotu ye...

sayang 2nd year dok kamsis Ungku Omar lak...
tapi time makan sedap le...lauk pauk macam2 ada...

student FTSM...tapi tumpang fak kejut..hehehe
la ni dah ada bangunan sendiri kan...

rindunya nak jogging kat tasik kejut tu..apa ke namanya ye lupa pulak makcik..
hari2 petang je keliling tasik tu...masa ni fit habis ....seronoknya zaman ni

apa lagi nak cerita ye...

nanti kita sambung...babai..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 03:04 PM | Show all posts
[quote]Originally posted by pseudo_kl at 5-4-2007 08:46 AM
Pemandu bas cuba rogol dua pelajar UKM diremanOleh NOR ZAINAH NORDIN

Suspek.
PUTRAJAYA 4 April
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 03:07 PM | Show all posts
Originally posted by Zeeqa at 5-4-2007 03:00 PM
Assalamualaikum semua,

kita pun dari UKM gak...batch 95/98 hehehe....dah tua dah ....
kita dulu dok kamsis Z, masa tu tak dak kolej2 lagi ni....
walaupun dok kamsis Z, tapi bukan rotu ye. ...


erkk mak cik.. w'salam
tumpang sekaki jer nie
syok gak baca postings sini
nasib a bit familiar area UKM
tapi byk gak ler area UKM yg haku tatau
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 05:28 PM | Show all posts
aku nak kasik up sket UKM. walaupun ader org jeles dok kutuk ukm, english hancus..tapi aku rase paling sopan budak2 ukm la..So far xdak lah sosial gler mcm bebudak u lain..Budak2 ukm mostly yg aku jumpe sume skema2..Budak2 ukm ni,diam2 berisi..rugilah..sape tak amek budak ukm keje..rugi besar.harap sosial,speaking berabuk..tapi otak out xleh pake pun buat pe kan....Aku percaya bebudak ukm xdak la ngok sgt English..dorg jeles tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 07:39 PM | Show all posts

Reply #125 easy81's post

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 09:33 PM | Show all posts

Reply #125 easy81's post

..ok je depa je duk buat andaian sendiri ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 09:56 PM | Show all posts
Originally posted by easy81 at 5-4-2007 05:28 PM
aku nak kasik up sket UKM. walaupun ader org jeles dok kutuk ukm, english hancus..tapi aku rase paling sopan budak2 ukm la..So far xdak lah sosial gler mcm bebudak u lain..Budak2 ukm mostly yg ak ...


haku pun jeles ngan budak2 UKM
tuh pasal ler haku dok lepak kat thread nie
kot2 ler tempias tuh kena kat haku
join korang seme :bgrin:  
erkk betul laa.. skema jer budak2 UKM nie kan
Reply

Use magic Report

optom This user has been deleted
Post time 5-4-2007 10:52 PM | Show all posts
saya pun ex student UKM gak. tahun 2001-2004. kolej tun syed nasir .... pengalaman tu mmg banyak tapi yg tak boleh lupa ari2 menapak dr kolej (yg kt sebelah tasik titiwangsa tu) ke fakulti yg kat HKL tu. ini kes malas nk beratur panjang tunggu bas
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 05:26 AM | Show all posts

Reply #125 easy81's post

baik? n shupan shantun? ehehe bykkan lah berkawan ngan org blakang tabir ukm...(pak guard....hep....semejed)....

besa aa dalam 26,000 org musyti ada gak wat onar.......igt dulu saja gi lepak kat semejed ukm pepagi ahad sebab aritu lah bebudak ukm yg kena tangkap khalwat kena kaunseling kat tok imam kamaruddin( dah pencen-2000). mak ayah diorg skali kena angkut....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 10:04 AM | Show all posts

Reply #124 nuha's post

makcik pun makcik la nuha hehhee anak dah sekolah pun

seronok tu...ingat nak sambung la kat situ....phd leh buat part time ke?
hehe dulu nak sambung master kat situ blom ada part time....
skrg mcm2 program insitut kembangan dia buat.... jeles makcik...

nuha ni kat mana ni? study lagi ka?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 10:08 AM | Show all posts

Reply #125 easy81's post

tak betul la kalau kata tak pandai ckp english...ramai batch kita keje ngan foreign company...bleh aje....

susah nak jumpa yg mengangur la....semua ada keje....cuba tgk budak2 kejut..ada yg belum habis dah di offer keje...best tu...keluar dah dpt keje gaji tinggi lak...

tapi tak dinafikan budak2 UKM ni diam2 berisi....sekali dia keluar idea melopong la ko..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 10:41 AM | Show all posts

Reply #130 abesutian's post

yelah..kes terpencil.memglah salah..tapi xdak la mcm satu u ni..Dok kuar kat paper part time gro, mat rempit lah, bertenet lah.. hape kejadah lagi lah....Nak nampak budak pake tudung pun susah..cube ko nengok ukm..nak nampak org pake tudung memg susah..sebb majoriti pake tudung batman..(tudung labuh).
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 10:46 AM | Show all posts
nak tambah lagi...aku memg x kawan dgn pak guard sgt.ade pak guard pun dok angkut student...pasai tu lah depa tau gosip2 nih..Aku x cakap lah budak2 ukm SEMUA baik..tapi MAJORITI...bebaiklah...mcm aku..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 11:37 AM | Show all posts
Seperti biasa dalam ramai2 yang elok tuh, ader jugak yang kurengg...

Korang musti tau tasik cempaka kat bbb tu kan.. cuba tengok link kat bawah ader gak bebudak ukm yang ....


http://www.youtube.com/watch?v=7FBOTJDsZG8

http://www.youtube.com/watch?v=kuleehmYv9s

http://www.youtube.com/watch?v=WVmugn7PXGc

( link dia atas bukan untuk memalukan , hanya untuk tauladan)

p/s : tapi yang pihak berkuasa tuh mcm kuang hajaq jer..mcm bukan pegawai penguatkuasa yang betul.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 12:24 PM | Show all posts
weh betul ke bebudak ukm tuh..bia betik..bangi tu kawasan kilang..dekat plak dgn uniten and kolej2 lain..Aku dulu tenet gak kat tasik cempaka.tapi masa tu under construction lagi. pastu aku kan baik..aku dok situ pepagi dgn petang time org berjogging..kitorg dok melantak..nasik lemak sambal petai dgn milo ais mamak.best wo..Aku rase couple paling romantik kat tasik cempaka tu..kitorg le...Aku ingat mlm2 jek rame org betenet..sekarang..siang pun dah meriah..maju betul..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 01:02 PM | Show all posts
susah nak ckp bebudak sekarg makin pandai n makin advance...Masa buat x ingat ke mak bapak kat kampung..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 01:10 PM | Show all posts
Originally posted by abesutian at 6-4-2007 05:26 AM
baik? n shupan shantun? ehehe bykkan lah berkawan ngan org blakang tabir ukm...(pak guard....hep....semejed)....

besa aa dalam 26,000 org musyti ada gak wat onar.......igt dulu saja gi lep ...


erkkk.. isolated cases nie
agak2nya org HEP n guard ada join sama tak? :hmm:
my sister told me .. even di kalangan lecturers pun
ada gak yg gatal2...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 01:12 PM | Show all posts
Originally posted by Zeeqa at 6-4-2007 10:04 AM
makcik pun makcik la nuha hehhee anak dah sekolah pun

seronok tu...ingat nak sambung la kat situ....phd leh buat part time ke?
hehe dulu nak sambung master kat situ blom ada part time....
...


kak zeeqa... saya di UK kak
masih studi.. saja dok lepak kat thread nie
nak2 ada jojoba_beads n honeybee :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 01:25 PM | Show all posts
Originally posted by pseudo_kl at 6-4-2007 11:37 AM
Seperti biasa dalam ramai2 yang elok tuh, ader jugak yang kurengg...

Korang musti tau tasik cempaka kat bbb tu kan.. cuba tengok link kat bawah ader gak bebudak ukm yang ....


htt ...


erkk.. pesal penguatkuasa cam tuh ek?
tetiba tanya dah kahwin, bukan ker kena tunjuk kad kuasa dulu?
even kalau org mintak IC pun hanya org yg ada kuasa saja kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086373s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list