Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41431
View
371
Reply

Ex - UKM Students

[Copy link]

Author: rmin       Show all posts   Read mode

Post time 29-3-2007 02:28 AM | Show all posts

Reply #97 sayawifenikmie's post

hahhhh... ntah2... u pun salah seorang drp mereka ituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2007 10:12 PM | Show all posts

Reply #100 nuha's post

tesis stil bm even phd pun

hahaah..

walaupun medium bm.. still setaraf ngan UNI lain.. huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2007 10:26 PM | Show all posts
...baru balik bawa kid ronda lalu depan UKM...SKRG DAH CANTIK DENGAN LAMPU PAGAR...dulu time saya student sebelah DECTAR tak der pagar dari gate utama sampai depan pejabat keselamatan....bus stand tu tempat saya tunggu BAS SUM nak g kajang he he....tu untung duk Kamsis "A" bas g dengkil, BBB boleh naik....

[ Last edited by  sayawifenikmie at 29-3-2007 10:28 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 06:22 PM | Show all posts

Reply #103 sayawifenikmie's post

tak masuk dalam campus ker?
nak tau gak laa....
dah lama tak ke UKM
since my sister graduated
I'm no longer 'keluar masuk' UKM
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 07:04 PM | Show all posts

Reply #104 nuha's post

..selalu juga masuk g padang ...jrg pusing kat fukulti....biasa ler UKM makin vouge he he...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 07:19 PM | Show all posts

Reply #105 sayawifenikmie's post

makin vague!
organise ler rombongan cik kiah ke UKM
next year ... 2008
nak tumpang sekaki nih
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 07:21 PM | Show all posts
Originally posted by sayawifenikmie at 31-3-2007 07:04 PM
..selalu juga masuk g padang ...jrg pusing kat fukulti....biasa ler UKM makin vouge he he...


masuk padang?
jogging ker?
golf ker?

rajin ek... mementang laa dekat...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 07:37 PM | Show all posts

Reply #107 nuha's post

....hehe sesekali joging..tak pon tgk bebudak main...
...tak payah rombongan meh je.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 11:07 PM | Show all posts
Originally posted by sayawifenikmie at 31-3-2007 07:37 PM
....hehe sesekali joging..tak pon tgk bebudak main...
...tak payah rombongan meh je.....

errr..kalo aku nak msk pak guard tahan tak?hehe...aku slalu pandang dr jauh jek...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 11:41 PM | Show all posts
Originally posted by honeybee1802 at 31-3-2007 11:07 PM

errr..kalo aku nak msk pak guard tahan tak?hehe...aku slalu pandang dr jauh jek...


jeling2 ler sekali pak guard tuh
mau lepas .. sesilap bg sticker UKM lagi  
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 11:43 PM | Show all posts
Originally posted by sayawifenikmie at 31-3-2007 07:37 PM
....hehe sesekali joging..tak pon tgk bebudak main...
...tak payah rombongan meh je.....


orait... next year ek
reramai baru syok sket
siap open table sekali
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 10:23 AM | Show all posts

Reply #109 honeybee1802's post

..hehe tak der tahan ler masuk je....pepandai ler angkat tangan ke per ker...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 10:24 AM | Show all posts

Reply #111 nuha's post

boleh je kena masa nye he he...brapa byk nak open kih kih
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2007 05:27 PM | Show all posts
Originally posted by sayawifenikmie at 1-4-2007 10:24 AM
boleh je kena masa nye he he...brapa byk nak open kih kih


satu meja 10 kepala... or satu meja 2 kepala  
erkk... buat list ler nengok berapa byk nak open table
penah join alumnai UKM ker?

[ Last edited by  nuha at 2-4-2007 05:29 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2007 06:56 PM | Show all posts

Reply #114 nuha's post

dulu dia org ada minta alamat , no phone bagai...tak pernah invite pon hampeh...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2007 10:16 AM | Show all posts
ada kes baru kat ukm..kuar kat utusan ari nih...

2 budak ukm terselamat drp kne rogol!

kesnyer diorang naik bas kilang yang disangka bas yang ukm chartered. Pastu kuar jer drpd ukm diorang kene ugut ngan pisau:@ , suruh bukak baju n kene ikat.

Nasib baik kat tol bangi ada sorang mamat nih nampak, pastu call polis . Pemandu tu dpat ditangkap , ada 5/6 kes sebalum nih, peras ugut, liwat, curi+ ...apa algi tah tak hingat..

Sure lepas nih security kat ukm ...up up and away... . Anyway, syukur bebudak tu terlepas.

sekian laporan.. (sgala ikon adalah untuk penyedap cerita)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2007 12:09 PM | Show all posts
takutnya, naik bas pun tak slmt, mesti junior tuh, nengok bas dlm ukm je terus naik, zmn aku dulu slalu dgr citer rogol2 ni kat area hutan short cut kamsis ibu zain turun dpn dato' onn tu, tp x tau la pulak kesahihan citer2 tu, mcm tipu pun ada gak sbb slalu aku dgr melibatkan guard
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 12:22 AM | Show all posts

Reply #117 rmin's post

cite rogol tu ako penah dengar.. sbb tu trus tebas pokok area situ.

dgr citer dak yang kena rogol trus dapat 1st degree..

gilos.s..

ako agak rapat gan pak guard ukm ni..

so byk ler cite2 n kes2 kat ukm tp tak diketahui umum.. hheeheh

sonot gak dgr cite.. dari hantu ke kes2 jenayah ni ler..

ada kes ustaz projek gan student laki. kantoi main kat car park FPI lagi tu..

brani mati tul

yg pasal budak FUU yg kena bwk lari tu.. mmber ako nyer mmber..

2-2 dak cina.. skang balik hometown.,. fobia maa..

kecian derang..
tak patut buat cni..

td nk kuar ukm dah kenal spotcheck..

bila dah berlaku baru ketatkn kwln..

ukm.. mmg cni.. sumting happened baru amik tindakkan..

sedih...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 08:46 AM | Show all posts
Pemandu bas cuba rogol dua pelajar UKM diremanOleh NOR ZAINAH NORDIN

Suspek.

PUTRAJAYA 4 April
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 11:59 AM | Show all posts

Reply #119 pseudo_kl's post

aku rs nak cincang2 mcm ayam jek org gini ler..!!:@
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110927s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list