Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41828
View
371
Reply

Ex - UKM Students

[Copy link]

Author: rmin       Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2007 10:08 PM | Show all posts

Reply #40 sayawifenikmie's post

tak salahkan pihak admin sbb ada + n - setiap apa keputusan.... besa aa time student semua yg admin buat semua tak kena...jiwa mudo
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 09:53 AM | Show all posts

Reply #39 abesutian's post

sonot tu naik moto tak yah pakai helmet.. hahahaa

petang2 pas main slalu je tak pakai helmet..

pala berangin je.. tu yg best..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 10:15 AM | Show all posts
hi, tom pon ex-ukm gak...nak kate ex pon tak kene gak pasal sampai la ni masih ade kat ukm...jadik RA lepas abis master..memang banyak perubahan sekarang ni. tom budak FE 95-99...so dah 11 tahun dah kat UKM.

Masih teringat time dok aminuddin baki sampai tahun empat (99). Dapat dok dalam pasal aktif kebudayaan tarian dan JAKSA.Siap boleh pilih nak dok bilik mana..pasal dah kamceng ngan cik Tohir pengetahu time tu.

Berkawat sampai kol 12 malam untuk perbarisan SUKEM..hoho sib baik menang. Time tu jumpe pakwe no. 1 dan 2 sebab ROTU yang latih kawat. Time 95, kolej tu sumer pompuan. Diorang panggil kamsis janda. Tahun 96 baru masuk boys.

Lepak tido kat DECTAR bahagian belakang kat studio tarian...komitmen tuh. Time banyak banyak show...dan leh jadik model untuk penerbitan UKM.Best tul.Rindu kat budak tarian 95-99 artisukma. Ingat tak kak ina jurulatih tarian tu.

Hope dapat carik kekawan lama gak :-)
Reply

Use magic Report

matnokutin This user has been deleted
Post time 21-3-2007 01:30 PM | Show all posts

Reply #1 rmin's post

Menarik ni. semua ex UKM.
Aku pun ex-ukm- 95/99... memang best dok UKM masa tu...rules tak strict sangat compare to U lain. matrik kad pun tak payah nak tayang.. simpan dalam wallet. aku ingat UKM la yang start with the hitech card.
Reply

Use magic Report

matnokutin This user has been deleted
Post time 21-3-2007 01:38 PM | Show all posts

Reply #1 rmin's post

Menarik ni suma ex uKM. aku UKM 95/99. dok Kamsis D. memang banyak memory kat UKM. Apa yg. paling best rules tak straight sgt. nak keluaq pagi malam, pak guard tak kacau langsung. matrik kad pun tak payah tayang. ingat aku UKM yg. 1st introduce the hitech kad.

Dah lama tak pi UKM...mesti berubah banyak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 01:55 PM | Show all posts

Reply #9 Tulip04's post

ko ni batch aku kot. masa orientation ader kechoh sket budak2 kajai kene botak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 02:10 PM | Show all posts
aku batch 99 gak. matrik kat KMS.tapi  ms matrik aku hampeh sket.keje curik line call pakwe.. tapi x kawen pun sbb aku curang jumpe hubby aku skarang kat UKM..he..he..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 02:27 PM | Show all posts

Reply #46 easy81's post

bukan ke tu jaman 99/2000?.....yg budak kajai kena lempar bom asap time lalu block rotu time orientation

kajai n hussien musuh sepanjang zaman
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 02:30 PM | Show all posts

Reply #43 tomato75's post

ko sebatch ngan zamry,roslee biro,sabri npc ek...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 04:05 PM | Show all posts
abesution....kalu sebut nama penuh maybe kenal kot..time tom jadi SU agong PMFE, si khairol jadik presiden.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 04:07 PM | Show all posts
aku batch waktu yusuf nor kena tangkap basah .waktu tu dia pensyarah fakulti islam .hmmm lama dah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 05:01 PM | Show all posts

Reply #48 abesutian's post

ye lah kot..aku rase batch aku, last masa orientation yg perang2 kat dectar tu..pastu dah xleh kot. tapi kajai memang ganaz. aku tumpang duduk final sem jek. itu pun sbb keris mas xnak aku..Ada sesapa budak permaj x kat sini?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 05:04 PM | Show all posts

Reply #51 awangbok's post

yeke? hebat gak FPI ni..masa time aku ader Ustaz kene gantung keje coz kantoi dgn student FPP. Dasat..dasat...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 05:15 PM | Show all posts
Originally posted by awangbok at 21-3-2007 04:07 PM
aku batch waktu yusuf nor kena tangkap basah .waktu tu dia pensyarah fakulti islam .hmmm lama dah tu.

yusof nor yg mana nih awang?lama nor agaknyer..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 05:18 PM | Show all posts
Originally posted by awangbok at 21-3-2007 04:07 PM
aku batch waktu yusuf nor kena tangkap basah .waktu tu dia pensyarah fakulti islam .hmmm lama dah tu.

yusof nor yg mana nih awang?lama nor agaknyer..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 05:21 PM | Show all posts
datuk yusuf nor yang terengganu nye exco ke apa sekarang ni.dulu menteri kabinet kejap tu.jantoi ngan studen la kat dewan kuliah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 05:26 PM | Show all posts
1980an la .puas nak cover cerita tu.
tapi  wa cakap lu orang fpi ni studen dia comel comel.
aku duk sat komsis dalam pagar rotu tu .waktu tu fauzi basri jadi CO kat situ .tak silap aku dia pangkat majer ka apa time tu lupa dah. tapi sekarang fauzi basri dah arwah thn sudah kalau tak silap waktu jadi NC UUM
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 05:28 PM | Show all posts
Originally posted by awangbok at 21-3-2007 05:21 PM
datuk yusuf nor yang terengganu nye exco ke apa sekarang ni.dulu menteri kabinet kejap tu.jantoi ngan studen la kat dewan kuliah

kenai..org ganu tu kan?skang kat mana ntah..tp rsnyer agensi berkaitan agama gak kan?fuh..dasat...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 05:43 PM | Show all posts

Reply #58 honeybee1802's post

banyak gak gosip kat ukm ni yek..memang trend kot lecturer -student ni. Fac kau jek 2, 3 kes..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2007 06:03 PM | Show all posts

Reply #52 easy81's post

ko neh anak buah najit sukemi ek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080674s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list