Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41850
View
371
Reply

Ex - UKM Students

[Copy link]

Author: rmin       Show all posts   Read mode

Post time 14-3-2007 09:43 PM | Show all posts

Reply #20 babyblueamir's post

...CAM KENAL JE..SATU BATCH DENGAN AIDIL (PAKAI MOTOR KAWASAKI NINJA)? GUE DUK DATO ONN 2.....I..FSKK JE...MARRIED DGN BUDAK SAINS HAYAT...SELALU LEPAK CAFE DATO ONN 1 PEKENA MEEHUN TOMYAM BROTHER CHEF TU..PERGHHH ANTARA TOMYAM YG TERSEDAP LER ZAMAN TU.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2007 11:15 PM | Show all posts
Originally posted by akira_nagasaki at 14-3-2007 01:05 PM


honeybee sama batch ngan aku la.. heeh aku pun ex-ukm gak.. aku masuk matrik setahun 96/97. grad pun 2000 jugak

ko dak fakulti apa?aku nih kureng sosial..dak fakulti lain aku kureng kenal..hehe...
wah aku rindu tul kat ukm...tingin nak jenguk tasik kejut tp dah ada pagar...kalo pg2 kat padang ragbi tuh bestnyer..mcm iklan salem high country jek..rindu gak kat lecturer2 aku..agaknyer derang igt dak aku nih...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 10:35 AM | Show all posts

Reply #21 sayawifenikmie's post

Gue duduk dato'onn 2 tahun je. Lepas tu ibrahim yaakub, then ungku omar sampai habis. Aidil yg mana ye? tak ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 05:09 PM | Show all posts

Reply #23 babyblueamir's post

...hu hu gue tak tahu nama penuh ler..aidil ke aidi cam tu ler budak law ler...pakai motor kawasaki ninja...gue duk dato onn sampai grad....92...tak ingat tak per ler...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 07:06 PM | Show all posts

Reply #24 sayawifenikmie's post

maybe aidi haizurin kot. Anyway masa i kat dato' onn, ada senior Fskk nama dia Zulkhairi, budak sabah.hensem giler. Tapi masa dia final year ada kena tangkap dgn my junior budak law coz budak tu masuk dlm bilik dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 08:09 PM | Show all posts

Reply #25 babyblueamir's post

...iye ler tu nama dia camgitu....skit lebih kurang ler..entah naper selalu duk menempel kat bilik boyfriend aku.......

[ Last edited by  sayawifenikmie at 15-3-2007 08:13 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 10:12 PM | Show all posts
hello....ni ex-ukm.gak..batch br graduate last year 2006...hikhik...............
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2007 03:54 PM | Show all posts
Originally posted by honeybee1802 at 14-3-2007 11:15 PM

ko dak fakulti apa?aku nih kureng sosial..dak fakulti lain aku kureng kenal..hehe...
wah aku rindu tul kat ukm...tingin nak jenguk tasik kejut tp dah ada pagar...kalo pg2 kat padang ragbi tuh  ...


aku dak FTSM menumpang kat fakulti kejut hehehe. last time aku gi ukm ari tu FTSM dah siap.. lawa gak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2007 10:43 PM | Show all posts
Originally posted by akira_nagasaki at 16-3-2007 03:54 PM


aku dak FTSM menumpang kat fakulti kejut hehehe. last time aku gi ukm ari tu FTSM dah siap.. lawa gak..

ooo...aku pun tak ngk lagik fakulti baghu ftsm...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2007 07:18 AM | Show all posts
tak kan laa sechoit jer ex UKM nie?

calling2.. ex UKM.. meh sini.. kongsi2 citer

nak tumpang baca gak
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2007 05:02 PM | Show all posts
Originally posted by juju_amin84 at 15-3-2007 10:12 PM
hello....ni ex-ukm.gak..batch br graduate last year 2006...hikhik...............


samelah ngan aku
aku ex-FPI
tapi sambung lg kat UKM.....mungkin dah suke sangat kat ukm kot...
juju..nko dulu student fak. ape??
Reply

Use magic Report

leens This user has been deleted
Post time 19-3-2007 03:29 PM | Show all posts
ex-ukm gak 1999-2003, 99 msk matrik then 2000 msk ukm till 2003...
memang best kat ukm, duk kat kolej dato' onn fakulti pengurusn perniagaan
emmm dekat je g fakulti....
kenangan yg plg indah bile jumpe dgn hubby kat ukm...
yg kelakar mase tu saye yg g approach hubby..
ahaksss..... tak sangka then we got married
emmm mcm2 lg la dgn member2 baik lg
tp skrg sume da membawa tujuan msg2..
camtula lumrah alam kan....
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2007 06:39 PM | Show all posts
Originally posted by Tulip04 at 13-3-2007 05:34 PM
errr rindu plak kat ukm....
matriks thn 97/98 kat kolej negeri seremban..
pastu 98 masuk ukm fakulti ekonomi dok plak kat kajai... 2 years kat kajai 2 years lagi kat amin... grad tahun 2002 (ke ...


ado gak membe satu batch 98/99 ngan aku kat sineh ek.....tapi musyti aku tak kenal ko sebab aku kan shupan shantun kat fak ekon dulu.....aku grad sama tahun 2002 tapi masters la masa tu (cheh riaks)....

ko ambek modul hapa? ko musyti besa kena marah kat kak nab time daftar kusrsus yg beratur dr jam 8-4ptg yang siap pak guard2 berkawal...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2007 09:40 PM | Show all posts

Reply #33 abesutian's post

..he he bab-bab beratur ni biasa ler zaman saya dulu pon kena que je masa nak  nak daftar kursus, nak ambik result, nak ambil cek pinjaman..etc...
..pijaman ni satu hal gak bendahari duk pendam dalam BCB...pernah ler makan maggie je seminggu he he....
...masa tu saya tengok ramai ler siswa dapat pinjaman je beli motor RXZ..he he glomour habis ler masa tu...
...saya menapak je dgn bf saya yang hensom naik bus sum he he ..best per rebut rebut naik bus...

[ Last edited by  sayawifenikmie at 19-3-2007 09:41 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2007 11:05 PM | Show all posts
:@ ukm tak adil btol....bus sum yg busuk n asap cam serombong kapal bulih lalu kat depan skk tp motor takleh lak....

tapi hapa2 pun besh kena saman pak guard siap wat koleksi tak pernah bayar pun kalu kena...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2007 09:50 AM | Show all posts

Reply #35 abesutian's post

skang dah tak de bus sum or bas mini.. dua2 kena band trus.. sbb ada kes maa... bas mini masuk longkang kat area kolej keris mas... may b korang tak tau kot mana lokasi kolej ni.. hahaha

lawak tul..daaa

dalam tahun 2002, jalan depan canselori tak leh lalu kan.. even kete or motor..  dia tutup sebab ada kes..

sapa tau kes tu..

time tu prof anuar jd NC...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2007 11:04 AM | Show all posts
Hi, saya ex-ukm thn nov 2000 - jun 2004. Mmg terlampau byk kenangan kat sana pahit manis semua ada tp itula kenangan terindah hehehe. Saya dak FTSM tp dok kat Kolej Keris Mas. Masa first year tu still tompang kejut tp mmg seksa giler psl kelas sampai ptg tp bas tarak. So, terpaksala beramai2 konvoi jln kaki blk kolej huhuhu.. Byk lg ni.. to be continued..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2007 11:40 AM | Show all posts
Uih..banyak kenangan woo ukm nih.. ( batch 99-01).


- jumpa wife kat cni ( ramai gak ek ynag kawin sama "U" nih)
- budak FST musti tau dewan nih - Dewan Anuar Mahmud.
- parit yang warna alar2 teh tarik keliling fakulti nih. Ley jumpa biawak brsaiz buaya.
- budak amin..kitorang jer ley lalu knderaan depan cancelori nih..tunjuk jek kad kamsis, lepass..
- time pilihanraya.. budak2 TSB ngn budak MAMPU lwn..hehehhehh..
- Dectar yang terkenal sejuk ya amat
- Aku rase, time tuh UKM jer yang lepas budak2 dia kuar masuk 24-7. U lain lps kul 12 tak ley kan...?
- Pegi psr malam is a must
- Mesjid yang busar..tp penuh gak time semayang jumaat
- makanan kat kolej ungku omar best + murah.
- Beratur panjang kat ATM Pusanika time dpt PTPTN.

byk lagi lerr...n + kawasan bangi yang best...mcm2 ada..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2007 12:25 PM | Show all posts

Reply #36 jojoba_beads's post

jalan depan canselori tu tak silap ditutup start tahun 2000 sbb ada sorg student nyaris melanggar prof zakri (tnc akademik) masa dia kluar dr keter......

tahun 99 br diwajibkan pakai helmet dlm ukm ( neh hasil keje tnc gila perang-dato' wan hashim)....sblm tu, kat depan pintu gerbang ukm(traffic light) student dah start bukak helmet.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2007 07:25 PM | Show all posts

Reply #39 abesutian's post

..saya tak setuju kalau nak salah kan pihak admin....zaman saya semua kenderaan boleh lalu je...

..tu ler kemudahan yg pihak admin bagi pepandai ler jaga...kan dah susah....
..ok gak tu sesama menapak cam saya dulu he he
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085280s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list