Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41851
View
371
Reply

Ex - UKM Students

[Copy link]

Author: rmin       Show all posts   Read mode

Post time 6-10-2008 09:20 PM | Show all posts
sap ada mp3 lagu VARSITI KITA......pastu lagu ILMU, MUTu DAN BUDi

nak!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2010 07:41 PM | Show all posts


Final Bolasepak intervarsity 1988 di padang UPM - Manager Cik Jaslana, Coach En. Hamzah
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2010 07:56 PM | Show all posts


Latihan Pusat Team Football/Netball  -Intervarsity 1989.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2010 07:58 PM | Show all posts


Prima Cup Songkhla 1990
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2010 08:02 PM | Show all posts


Intervarsiti 1991 UTM Skudai
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2010 02:06 AM | Show all posts
aku student JKAS sesi 2003-2007.  mmg banyak kenangan kt ukm sbb aku 4 thn study 4 thn gak duk kt kolej burhanuddin helmi.  

-- first year biasalah duk kt blok asrama. terkejut beruk aku bile dapat tau yg KBH ni ada beruk.  adelah sekali tu masa minggu orientasi arwah abah aku datang melawat aku, belikan roti dan makanan ringan lain la.  pastu aku hantar arwah abah balik, aku nak balik bilik je, eh macam kenal je bungkusan roti yang beruk tu tgh makan? sah, rupe2nye beruk tu dah ceroboh bilik aku daa....

---2nd,3rd,4th year duk kt flatlet plak. K10c 201.  alkisahnye aku dapat duk flatlet, bilik yg sama 3thn berturut2, takyah susah2 nk angkut barang sbb aku aktif main sofbol.  yg jadi kapten team sofbol tu plak adalah YDP kolej aku.  walaupun aku tak pandai sgt main sofbol, blehla cukupkan org kan, aku dptla duk KBH. mmbr2 aku pun ramai yg tak puas hati sbb diorg aktif siap jadi wakil UKM pun kene duk luar. hehehe

---2nd year agak sadis sbb flatlet aku kene pukau.  1 flatlet kene pukau da...sedar2 je bilik sebelah aku, ingat lagi yg duk situ kak sarah kene masuk. hilang la dompet, handphone, tabung duit syiling. pemukau tu siap angkut baju kawan aku yg sidai kt tangga lagi tu. huhuhu

---4thn aku kt ukm, memang kurus slim je body aku. kawan2 pun jeles. ape idaknye aku hari2 jalan kaki gi fak kejut tau.  yg bestnye time tu sbb aku ade mp3 player, macam ala-ala jogging pun ade gak..

---kafe KUO mmg best.banyak variety. balik dr TSL or pusanika, mesti singgah beli lauk.

ooohhh...rindunye zaman blaja...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2010 08:40 AM | Show all posts
aku student JKAS sesi 2003-2007.  mmg banyak kenangan kt ukm sbb aku 4 thn study 4 thn gak duk kt ko ...
annehuda Post at 18-9-2010 02:06



he he ambo tahun 88-92 memang banyak kenangan lah, duk KDO II, tapi ambo bukan rotu, ambo footballer. Atlet lain biasa duk Kajai, ambo pilih KDO sebab nak gi kuliah tak kena hujan/panas semuanya berbumbung.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2010 09:01 AM | Show all posts


Group Kajian Alam Sekitar bersama Datuk Bandar Ipoh
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 02:45 AM | Show all posts
he he ambo tahun 88-92 memang banyak kenangan lah, duk KDO II, tapi ambo bukan rotu, ambo foot ...
Goldkey Post at 18-9-2010 08:40


demo sama ado fskk atau pong fpi dop? hehe

loni fskk tukar ko namo fssk......kalu x silap laaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 02:48 AM | Show all posts
aku student JKAS sesi 2003-2007.  mmg banyak kenangan kt ukm sbb aku 4 thn study 4 thn gak duk kt ko ...
annehuda Post at 18-9-2010 02:06


akak k10f, hehe.......dekat ngan umah pengetua UO.....kehkehkeh

windu weh ukm

rasa nak sambung study for my final level kat cni balik.....huhu

akak JKEES.....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2012 06:15 PM | Show all posts
hari sab 5mei 12 hari tu aku ke ukm, hantar anak pegi interview degree law..first time masuk ukm, tapi kenapa sunyi ekkk..susah nak nampak student di kiri kanan jalan..tak mcm uitm..sentiasa meriah dgn bdk2 student tak kira masa.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 08:17 AM | Show all posts
Edited by fatinnajwa12 at 4-10-2016 09:38 AM

Assalamualaikum kakak kakak, abang abang semua Saya najwa pelajar tahun 1 kolej dato Onn @ kamsis A. Kamsis A atau lebih dikenali sebagai koleh dato Onn ada membuat program alumni pada tahun ini. Program ni ialah untuk berhubung dengan para alumni kolej dato onn dari awal pembukaan kolej ini. Details akan diberitahu kemudian. Jadi mana mana ex ukm yang pernah menetap di kolej dato Onn ni boleh ws saya yee. 0197071523/ email di najwakyungsoo12@gmail.com - najwa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076463s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list