Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13346
View
122
Reply

Semase Remaje Bercuti ... ~

[Copy link]

Author: topeng perak       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-4-2007 12:29 AM | Show all posts |Read mode


apekah mende mende yg dilakukan oleh sesebuah remaje apebile beliau bercuti dari pada alam persekolahan atau alam perlecturan atau alam pekerjaan ...

adekah beliau termanggu manggu dirumah? atau keluar membuat kerja kerja berfaedah saperti menanam padi, menembak musang, memaki hamun tumbuhan liar atau merenung atap rumah?

saya juga ingin tahu ... cepat beritahu saya !!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 12:55 AM | Show all posts
Originally posted by topeng perak at 9-4-2007 12:29 AM
apekah mende mende yg dilakukan oleh sesebuah remaje apebile beliau bercuti dari pada alam persekolahan atau alam perlecturan atau alam pekerjaan ...

adekah beliau termanggu manggu dirumah? atau keluar membuat kerja kerja berfaedah saperti menanam padi, menembak musang, memaki hamun tumbuhan liar atau merenung atap rumah?

saya juga ingin tahu ... cepat beritahu saya !!!




<--- cilok ko nye papan tande sat

sebuah remaje???ko igt brg ke ape??? :lol
alaaa tau la ko nk gtau kt owang yg ko tgh cuti skang....
nk mintak tips cene nk abiskn mase kt umah time cuti la tu :jeler:
jelessssnyeeee.....

kalo aku la tgk cuti, surely aku lepak je kt umah...online je, tgk tv, tkpon pi jenjln ngan member

tp kalo ko tk tau gk nk buat ape kt umah, aku rase ape kate ko dtg mmu je
gantikn aku pegi kelas sume..sign kn attendance aku...dpt gk pahala tolong member :cak:
drpd ko buat mende yg tk berpekdah....tu kire ok la gk...smbl tlg smbl dpt ilmu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 01:01 AM | Show all posts
sah2 lepak umah...tu wajib tu....

then.....

gi kuar ngan mmber...tu sunah tu...

then...

join short course...x kire la..clas kmpiter ke, jait ke, baking kek ke.....tmbh allmu...sket....kan kan kan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 01:07 AM | Show all posts

Reply #3 Deadgurlzz's post

sunnah wakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 01:09 AM | Show all posts
Originally posted by lin_okinawa at 9/4/07 01:07 AM
sunnah wakakakaka



la sunah pe...x betol pe?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 01:09 AM | Show all posts

Reply #5 Deadgurlzz's post

aku setuju...sesgt setuju
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2007 09:22 AM | Show all posts
Originally posted by lin_okinawa at 9-4-2007 12:55 AM




<--- cilok ko nye papan tande sat

sebuah remaje???ko igt brg ke ape??? :lol
alaaa tau la ko nk gtau kt  ...



rupa nye pekerjaan mencilok papan tanda adelah kerja utama encik lin pada musim cuti ... ~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2007 09:23 AM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 9-4-2007 01:01 AM
sah2 lepak umah...tu wajib tu....

then.....

gi kuar ngan mmber...tu sunah tu...

then...

join short course...x kire la..clas kmpiter ke, jait ke, baking kek ke.....tmbh allmu...sket... ...



engko nehhh mesti penuh ngan ilmu dan kemahiran didada ... laksana pendekar ~
Reply

Use magic Report

ian_hamzah This user has been deleted
Post time 9-4-2007 09:31 AM | Show all posts
buat le keja2 berpekdah yg korang tak leh buat time2 tak cuti tu...spt online 24/7....berdating sesuka hati.....bershopping ngan ibu anda...dan lain2 perkara yg anda fikirkan berpekdah..bg yg berminat bolehlah belajar masak2...sgt berpekdah tuk masa depan tu...:ah:   
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 11:15 AM | Show all posts
hah..aku ade cadangan yg paling bess skali n ko leh dpt pahale lebih dkit......ko pi tolong carikan budak yg hilang kat jalan TAR arie tuh..kesian dier..aku pi sana tengok..merate2 ade poster dier........kesian

bw pi sume member2 ko.......
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 01:09 PM | Show all posts

Reply #7 topeng perak's post

tk tk..ko silap..mencurik papan tande ni keje aku sepjg waktu aku tk cuti sem lg

nape name aku ade encik...
rupenye ni la die penangan final exam ke atas incik topen



[ Last edited by  lin_okinawa at 9-4-2007 01:10 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 05:36 PM | Show all posts

Reply #10 lizaldo's post

aku dh carik setiap ceruk celah pinggir di rumah aku..kat dapur..ruang tamu..bilik mandi..tak gak jumpe2 bdak yin tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 06:49 PM | Show all posts

Reply #12 FAC's post

ye;ah ko...baik ko cari2 betul2..kot2 ko terculik budak tuh ke
bilik stor ko dh cari ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 08:42 PM | Show all posts

Apa nak buat time 'menganggur' nie...??

HELP !! boring ler time nak tunggu panggilan U nie... pa aktiviti yg syok ek... yg x payah kuar kan money $$$$ byk sngat ler...
- those who is in d same situation ngan sy, pun bg ler cdgn pa yg korng buat tuk hbskan masa... selain surf intrnet la...
- hohohoh
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 08:44 PM | Show all posts
keje kat supermarket ke mane2...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 08:51 PM | Show all posts
aku igtkn nganggur sbb tk dpt keje

baru nk tolak m asuk bod students
slmt aku bace dlu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 08:55 PM | Show all posts
keje la...
dpat duit sket, bleh bantu mak bapak...
bleh ringankan beban..


bleh beli PS3...hihihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2007 09:20 PM | Show all posts
Originally posted by ian_hamzah at 9-4-2007 09:31 AM
buat le keja2 berpekdah yg korang tak leh buat time2 tak cuti tu...spt online 24/7....berdating sesuka hati.....bershopping ngan ibu anda...dan lain2 perkara yg anda fikirkan berpekdah..bg yg ber ...



wah sungguh dahsyat ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2007 09:21 PM | Show all posts
Originally posted by lizaldo at 9-4-2007 11:15 AM
hah..aku ade cadangan yg paling bess skali n ko leh dpt pahale lebih dkit......ko pi tolong carikan budak yg hilang kat jalan TAR arie tuh..kesian dier..aku pi sana tengok..merate2 ade poster die ...



sian bdak tuhh ... kat uia pong merate rate poster dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-4-2007 09:22 PM | Show all posts
Originally posted by estrellas at 9-4-2007 08:44 PM
keje kat supermarket ke mane2...



dapat ngorat awek awek cun kongsi ngan aku aa ... jgn makan sorg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090639s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list