Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
184936
View
816
Reply

wanita,perempuan : fizikal mcm mana yg dikatakan cantik?

[Copy link]

Author: sya_sugar_sugar       Show all posts   Read mode

Post time 9-4-2007 09:52 PM | Show all posts

Reply #40 dilaOHdila's post

biasalah dia Dilla. ekekeke

Dilla sihat larling??
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 10:17 PM | Show all posts

Reply #40 dilaOHdila's post

takde la ayat... dilla pun aper kurangnyer
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 11:19 PM | Show all posts

Reply #39 matlampir's post





.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 11:36 PM | Show all posts

Reply #43 sH0paHolliC's post

dah merah pipi shopa tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 02:30 AM | Show all posts
Originally posted by matlampir at 9-4-2007 08:51 AM
menarik cam angel la


patut pon angel tersedak2...      
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2007 11:41 AM | Show all posts
Originally posted by angel01 at 10-4-2007 02:30 AM


patut pon angel tersedak2...       

jgn le tersedak2...buat cam biasa je la...control cute la  skit
Reply

Use magic Report

mistygurl This user has been deleted
Post time 12-4-2007 12:24 PM | Show all posts

Reply #2 WKQ9388's post

mane lar ader org pggang size 22cm?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2007 09:27 PM | Show all posts

Reply #1 sya_sugar_sugar's post

errr ni nak kena berangan skit ni...   

muka bujur sirih
mata jernih
hidung mancung bak seludang
bibir merah bak delima
rambut pendek lurus
leher jinjang
dada bidang dan ada full cup   
pinggang ramping
pinggul lentik
kulit putih gebu sampai nampak urat hijau halus
bulu roma halus halus
betis bak bunting padi
tapak tangan merah dan berisi
tumit kaki merah dan tak berkerak
tinggi dalam 160-165sm
berat dalam 45-50kg
bulu hidung tak kelihatan
takda misai

wokey... cukup la tu kut.

DISCLAIMER=> ini cuma ciri ciri fizikal yang aku fikir perlu pada wanita, perempuan, gadis, perawan cantik. Bukan kriteria untuk nak buat bini/gf. Sedar sedar je la kan diri kita ni siapa.   

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2007 07:40 AM | Show all posts
Originally posted by cengeh at 13-4-2007 09:27 PM
errr ni nak kena berangan skit ni...   

muka bujur sirih
mata jernih
hidung mancung bak seludang
bibir merah bak delima
rambut pendek lurus
leher jinjang
dada bidang   ...



tu bidadari dari syurga tuh...


kalaulah ader seorang perempuan bagai yg dinyatakan di atas...

aku tak dapat imagine, bidadari syurga yg 99x cantik tuh macam mana....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2007 02:05 PM | Show all posts

Reply #49 sya_sugar_sugar's post

he he he...

bukannya bidadari dari syurga...

mestilah manusia biasa berbangsa melayu yang aku pernah tengok dan kenal...

klau tak macamana aku boleh terpikir dan teringat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2007 02:16 PM | Show all posts

Reply #50 cengeh's post

Jangan kau memuja ribut dan taufan.. Jangan kau memuja gelombang perasaan.. Kerana bisa terpisah dari kebahagiaan.. Dan akan membakar diri
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2007 10:17 AM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 14-4-2007 02:16 PM
Jangan kau memuja ribut dan taufan.. Jangan kau memuja gelombang perasaan.. Kerana bisa terpisah dari kebahagiaan.. Dan akan membakar diri

hebat ayat ko nie
puitis dowh
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2007 03:53 PM | Show all posts

Reply #51 lows^man^lyrics's post

errr... errr...   

peringatan bersama tu mod Loman...   
Reply

Use magic Report

Narcissist This user has been deleted
Post time 15-4-2007 07:56 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2007 09:37 PM | Show all posts
aku dah pilih dah..........
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2007 09:59 AM | Show all posts
aku undi jer wlpun undian nie utk lelaki
kalau aku jadik lelaki, aku suker yang chubby and kuning langsat
aku rasa org chubby nie selalu cam sweet2 gitu (contoh tok T..wakkakakaka)
tapi model yang tinggi lampai kuning langsat pun cun gakler kan
tapi diri aku sendiri tergolong dlm no 4 tue
wei...votelah no 4 tue..wakakkaakakak
Reply

Use magic Report

izline79 This user has been deleted
Post time 19-4-2007 05:24 PM | Show all posts
Originally posted by cengeh at 13-4-2007 09:27 PM
errr ni nak kena berangan skit ni...   

muka bujur sirih
mata jernih
hidung mancung bak seludang
bibir merah bak delima
rambut pendek lurus
leher jinjang
dada bidang dan ada full cup  ...


En.cengeh ..
mgkn ade pompuan mcm tuuuu..n dh lumrah laki mmg nk yg cantik tp
kn sedar gak sape diri kite seblm memilih.... br sepadan..
tak la nnt jd mcm the beauty n the beast
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 11:27 PM | Show all posts

Reply #57 izline79's post

alaaa... cik Iz... orang pompuan suka demand, kita pun sekali sekali nak demand jugak...

tapi ini sekadar menjawab soalan... bukan pasal pilihan hati.

betul tu... apa yg Iz komen... kena sedar diri dan saya sentiasa sedar semakin dewasa ni.

nak cite dulu dulu memang saya ni teruk skit... usahkan rupa paras... diorang sekolah kat mana pun saya ambik kira. Sikap yg merugikan diri sendiri je. Sebab setiap orang ada kelebihan dan kekurangannya. Tiada yg sempurna melainkan Tuhan.

Bila dah jenjalan sebelah dan beriringan memanglah semua orang pandang. Tapi pandang sebab teruja ke atau sebab kita ni pasangan dek macam PINANG SALAH BELAH... tak banyak, sikit sikit kita mesti yang terasa. Tu tak masuk hati kita yg sentiasa rasa resah gelisah dan curiga. Dan soalan yang berputar adalah layakkah insan marhain ini untuknya?

Pada saya, yg penting biarlah orang yg buat kita rasa tenang dan selesa bersamanya. Dan pasangan kita pun rasa begitu. Sebab yg kita cari adalah kebahagiaan hidup yg hakiki, bukannya nak menjuarai sesuatu pertandingan.
Reply

Use magic Report

izline79 This user has been deleted
Post time 20-4-2007 12:51 PM | Show all posts
Originally posted by cengeh at 19-4-2007 11:27 PM
alaaa... cik Iz... orang pompuan suka demand, kita pun sekali sekali nak demand jugak...

tapi ini sekadar menjawab soalan... bukan pasal pilihan hati.

betul tu... apa yg Iz komen... ...


tu tul en.cengeh..tp tak rmi laki yg mcm awk niiii..
yg ptg kite kn rs serasi n comfort gan dia.same times dia pun camtu gak br laa
ok hubungan tu....mengingatkn diri sdri gak...
Reply

Use magic Report

Tom_Jones This user has been deleted
Post time 20-4-2007 02:50 PM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 14-4-2007 02:16 PM
Jangan kau memuja ribut dan taufan.. Jangan kau memuja gelombang perasaan.. Kerana bisa terpisah dari kebahagiaan.. Dan akan membakar diri

ni lirik lagu Search kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102752s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list