Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
190076
View
818
Reply

wanita,perempuan : fizikal mcm mana yg dikatakan cantik?

[Copy link]

Author: sya_sugar_sugar       Show all posts   Read mode

anizam This user has been deleted
Post time 5-4-2007 12:34 PM | Show all posts
aku menyampuk boleh tak...

klu aku ler kan,
aku nk pompuan yang bertudung, x lawa muke x pe yang penting lawa hatinya,
tinggi >< 150 - 170  mcm tu..
34,26,32..

dier mesti sembyang 5 waktu, boleh ngajar bakal anak2 aku al-quran kelak...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2007 01:23 PM | Show all posts
Originally posted by anizam at 5-4-2007 12:34 PM
aku menyampuk boleh tak...

klu aku ler kan,
aku nk pompuan yang bertudung, x lawa muke x pe yang penting lawa hatinya,
tinggi >< 150 - 170  mcm tu..
34,26,32..

dier mesti sembyang ...


nak meyampuk leh x?...
klu aku lah kan...dah menepati ciri ko tu..cuma tang ukuran  pinggang tu yg out..kih..kih
application form ade?
Reply

Use magic Report

anizam This user has been deleted
Post time 5-4-2007 01:55 PM | Show all posts
ape pla ukuran pinggang 26 da out? da kire ok da tu.. klu kite cari yg ukuran 24 mane nk dapat...model tahap kurus kerempeng maybe adaler  tp x ok ler bg aku.. biar ler body tu ade isi skit.. br dikatakan sempurna..

~application form~ pi ler cari sendri  
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 10:26 AM | Show all posts
Originally posted by Terunaensem at 5-4-2007 09:49 AM
aku suka pompan yg bertubuh kecil molek, kulit putih merah, bentuk tubuh yang cantik, muka cantik. kalau dpt buat bini x kuar bilik sebulan, lunyai aku kerjakan.

bahaya ni...,
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 12:50 PM | Show all posts

Reply #23 anizam's post

erm erm..... ... ......
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 01:44 PM | Show all posts

Reply #9 pisang69's post

aahaaa...
agak2 aku ada x ciri2 ni yerk...

tinggi = definitely (177cm)
body lentik = erkk... nih x reti nk jwb....(agak2 aku ada body lentik dak bad )
hitam manis = sure...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 01:56 PM | Show all posts

Reply #26 afja's post

lentik....mcm Jenifer lopez u......peja...ko baca tak current issue...fuh...ada isu panas dkt situ....wanita tak kawin kerana lelaki tak layak???

mcm mana ni peja....kita berdua tak memilih kan.....tgk saper yg dok memilih2 sekrg ni....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2007 06:19 PM | Show all posts
Ciri2, biar yg sederhana.

Tp aku pilih wajah sbg kriteria utama ... kebersihan wajah & ketulusan hati yg terpancar dari raut muka yg ikhlas tak pernah lekang hasil ambilan wudhu', ibadah yg sempurna, & pekerti yg solehah.

Itu nombor wahid dlm faktor fisk seseorg wanita.

Kalau setakat faktor bodi tuh, baik bukak TV / majalah / nengok pompuan tepi jln, byk yg sudi tayang bodi for free of charge. Buat layan nafsu blh la, buat bini ... sori lahhh ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

anizam This user has been deleted
Post time 7-4-2007 03:31 PM | Show all posts
Originally posted by badreena at 6-4-2007 12:50 PM
erm erm..... ... ......



aha!! ni mesti antara gades yg aku maksudkan.. btl x??eeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

anizam This user has been deleted
Post time 7-4-2007 03:34 PM | Show all posts
Originally posted by Robotech at 6-4-2007 06:19 PM
Ciri2, biar yg sederhana.

Tp aku pilih wajah sbg kriteria utama ... kebersihan wajah & ketulusan hati yg terpancar dari raut muka yg ikhlas tak pernah lekang hasil ambilan wudhu', ibadah y ...


fulamak beb.. gue sokong sma lu lar. pe yg lho katain tu mmg benar bangat..
kita sependapat lar beb!!! awek lar!!
wahai pompuan d luar sana, ikuti lar nasiat Robotech ni...
Reply

Use magic Report

anizam This user has been deleted
Post time 7-4-2007 03:35 PM | Show all posts
Originally posted by Robotech at 6-4-2007 06:19 PM
Ciri2, biar yg sederhana.

Tp aku pilih wajah sbg kriteria utama ... kebersihan wajah & ketulusan hati yg terpancar dari raut muka yg ikhlas tak pernah lekang hasil ambilan wudhu', ibadah y ...


fulamak beb.. gue sokong sma lu lar. pe yg lho katain tu mmg benar bangat..
kita sependapat lar beb!!! awek lar!!
wahai pompuan d luar sana, ikuti lar nasiat Robotech ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 12:59 AM | Show all posts

aku ader kawan dier nak awek macam ala2 japanese look n macam2 kriteria tudung, body, etc.... and dia tak pernah ader awek pun lagsung.... macam korang2 sumer laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 03:28 PM | Show all posts
yang botak ~~~ i find it very pleti
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 04:44 PM | Show all posts
Originally posted by Terunaensem at 5-4-2007 09:49 AM
aku suka pompan yg bertubuh kecil molek, kulit putih merah, bentuk tubuh yang cantik, muka cantik. kalau dpt buat bini x kuar bilik sebulan, lunyai aku kerjakan.


makk aiii, tak nak aku nak mengaku cantik kalo dpt lelaki macam ni... lariiiiii~~~
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 04:55 PM | Show all posts

Reply #32 mr_brown's post

  memilih sangat  
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 03:09 AM | Show all posts

Reply #32 mr_brown's post

wakakaka...       
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 08:51 AM | Show all posts
menarik cam angel la
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 06:38 PM | Show all posts

Reply #37 matlampir's post

sh0pa?????



Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 09:44 PM | Show all posts

Reply #38 sH0paHolliC's post

shopa..yela shopa pun kiut gak
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 09:49 PM | Show all posts
amboi mat......ngayat tuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088664s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list