Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
184407
View
816
Reply

wanita,perempuan : fizikal mcm mana yg dikatakan cantik?

[Copy link]

Author: sya_sugar_sugar       Show all posts   Read mode

Post time 22-8-2007 07:48 PM | Show all posts
Bak kata lagu Bukan kerna Nama - Ramli Sarip & A. Romzie

Jangan kau pandang bibir yang manis
Kerna dia bisa menghancurkan
Jangan kau pandang wajah yang indah
kerna dia bisa meracunmu

Dengarlah hai teman
dengarkan bersama
aku menulis bukan kerna nama
kerna sifat kasih pada sesama insan
dan menyatakan kasih sayangku

kita sama
semuanya sama
apa yang ada hanyalah kehidupan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2007 08:25 PM | Show all posts
ya perempuan yang kurus keding macam victoria beckham/kate moss tu memang tak lawa.

kalau macam jessica biel tu, tu ok. kena ada isi sikit saya setuju
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2007 10:15 PM | Show all posts
Muka cantik, kulit putih, tetek besar, punggung lentik dan ##### tembam
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2007 11:42 PM | Show all posts
Originally posted by yassin_yahya at 17-4-2007 09:37 PM
aku dah pilih dah..........


duk diam2... biar org laen lak pilih.... jgn coba2 nk memilih pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2007 03:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2007 04:38 PM | Show all posts
yg chubby, berkulit putih cerah kemerah-merahan, tak rendah sangat nanti nampak rendang mcm ahkak pink lak. bukan yg jenis over lemak. ada cutting.
yg kurus-kurus sangat tak best. tak lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2007 05:53 PM | Show all posts

Reply #65 itik_magic's post

pasal pe lak ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2007 06:28 PM | Show all posts

Reply #1 sya_sugar_sugar's post

well since semua kat ATW and maybe whole CARI dah tau aku ni rendah. so saya cari yang rendah jugakla.
cutting badan yang mengiurkan chubby skit takpe. tak suka yang kurus. kulit plak kalau boleh nak yang cerah daripada saya. sama cerah pun boleh la.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2007 11:32 AM | Show all posts

Reply #68 Raksaksa's post

sungguh berlawanan dgn nick.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2007 11:43 AM | Show all posts
tader option yg aku nak,,
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2007 12:22 PM | Show all posts
aku ske saiz camni


kalo bleh maw 38-26-39
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2007 01:37 PM | Show all posts

Reply #71 sinbad05's post

Sama la ngan taste aku
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2007 08:26 PM | Show all posts
suka Emma Watson .......
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 02:59 PM | Show all posts
Originally posted by vizard at 26-8-2007 01:37 PM
Sama la ngan taste aku


Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 03:29 PM | Show all posts

Reply #74 sinbad05's post

Uikk......tutup mulut ko tuh, meleleh air liur
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2007 11:52 PM | Show all posts
Originally posted by sinbad05 at 26-8-2007 12:22 PM
aku ske saiz camni
http://www.sabah.net.my/ezwandey/hannahtan/images/hannah_sarah_tan%5B1%5D.jpg

kalo bleh maw 38-26-39


Hannah Tan ....... yummy!!!.......
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 03:01 AM | Show all posts
Bila la aku bleh dpt awek mcm hannah tan tuh, kl la dpt......mau aku peluk tak nak lepas
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2007 01:54 PM | Show all posts
kalau diikutkan syarat2 dan ciri2 tuh, mau tak kawen aku.

seb baik dah anak 2..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2007 05:52 AM | Show all posts

Reply #69 indah1285's post

Raksaksa tak semestinya maksud besar badan dan tinggi. Maybe parts lain ke yang besar macam ... perut ke. hehe ye ke perut?   ada gak monster yang kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2007 05:59 AM | Show all posts
Perempuan jangan amik hati ye. Tapi aku suka perempuan yang ada boobs and butts yang menyerlah tapi still ramping macam gambar sinbad tu. Tapi yang tu mungkin terlalu ramping, pinggang bawah 30 la kalau boleh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092961s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list