Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
191232
View
818
Reply

wanita,perempuan : fizikal mcm mana yg dikatakan cantik?

[Copy link]

Author: sya_sugar_sugar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-1-2016 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupa cantik tu subjektif.kalau dapat tu bonus la.yg penting cantik luaran n dalaman.itu sebenarnya yg mahal..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2016 04:30 PM | Show all posts
sejak aku berjaya mem"flat"kan perut... tempat lain lak yang nampak menyerlah sesangatnya
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 08:34 AM | Show all posts
minat yang ade isi sikit..sedap pelok malam2..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2016 05:09 PM | Show all posts
mizz_aurora replied at 18-2-2013 10:11 AM
wahhh.... bagusnya ko ni. even dah beranak-pinaks pon still buat workout kan
tulah, aku ...

i think u kena amek vit C +zinc bila workout sbb nak replenish balik & vit C ni penting utk generate collagen...

dont consume collagen, sbb bila masuk perut, dia dicerna & balik jadi protein / asid amino.. better ambik vit C & helps your body produce it..
collagen tu la buat kita toned & bergetah lepas eksesais.. tak flabby
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
sian org itam mcm i
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 11:59 PM | Show all posts
tinggi 160cm..berat 54kg. kulit cerah

36-29-39. ok tak kalau pompuan figure camni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2017 10:15 AM | Show all posts
yg lelaki2 ni demand gegirl yg itu ini,,korg plak body cm mne..

tp kan...betul ke lelaki suka perempuan kaki pnjg?...seksi katenye....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 11:56 AM | Show all posts
yang berbudi bahasa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2017 11:41 AM | Show all posts
xephyra replied at 14-3-2017 11:59 PM
tinggi 160cm..berat 54kg. kulit cerah

36-29-39. ok tak kalau pompuan figure camni?

ur figure dah cantik, cuma kena trim bab pinggang je sbb 29 inch, kira agak besar laa pinggang saiz tu, try workout and jaga makan (healthy food), and pinggang tu boleh reduce ke 24 or even better, 22 inch.. berat badan tu boleh reduce dalam 4 kg lg, target dalam 50 kg...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2017 03:22 AM | Show all posts
Taste aku lak nk rendah - 160cm kbwh, pastu berisi, area 60-70kg.. sedap wat peluk...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2017 09:47 AM | Show all posts
Gunner replied at 25-3-2007 07:48 AM
:setuju:  begitulah juga seleraku..ehehe...plus, nk yg hidung mancung dan mata besar..hihihihi.. ...

sajat hidung mancung mata besar.. nak ke?..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg biasa2 je janji manis n sedap di pandang
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2018 09:52 AM | Show all posts
Aku bersyukur dengan apa yang telah dianugerahkan pada aku cuma nak kena maintain aja. Hubby pun dok memuji2 harapnya lepas ada anak nanti ada la masa aku nak maintain badan aku macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2018 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua diatas,umor dr 20~60 semua balun..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2018 07:33 AM | Show all posts
janji perempuan....jangan PONDAN sudah lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2018 01:03 PM | Show all posts
aku minat macam gemma arterton.
aummm.. berdarah hidong.

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sari yanti, amyra rosli.......
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 06:08 PM | Show all posts
eddiefiola replied at 20-5-2019 04:43 PM
Sari yanti, amyra rosli.......

kurus sgt diorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
tinggi lampai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075402s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list