Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
185008
View
816
Reply

wanita,perempuan : fizikal mcm mana yg dikatakan cantik?

[Copy link]

Author: sya_sugar_sugar       Show all posts   Read mode

Post time 6-11-2007 05:20 PM | Show all posts

Reply #180 wakuku's post

yg dah dapat tu kira lucky laa..tapi yg tak dapat tu win rasa cukup bersyukur gak sebab ada pasangan..
cam member win umur nak masuk 25 tapi tak penah kapel lagi..cane tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2007 05:21 PM | Show all posts

Reply #180 wakuku's post

yg dah dapat tu kira lucky laa..tapi yg tak dapat tu win rasa cukup bersyukur gak sebab ada pasangan..
cam member win umur nak masuk 25 tapi tak penah kapel lagi..cane tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2007 12:31 PM | Show all posts
guys...

kalau...34-23-36,37kg,150cm,hitam manis...mata bulat....
batang hidung mancung but agak2 bulat..kadang2 ada jerawat 1-2 biji kat pipi..
muka tak la masuk kategori bujur sirih...

korang boleh  tertarik dgn pompuan macam ni..?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2007 12:34 PM | Show all posts
guys...

kalau...34-23-36,37kg,150cm,hitam manis...mata bulat....
batang hidung mancung but agak2 bulat..kadang2 ada jerawat 1-2 biji kat pipi..
muka tak la masuk kategori bujur sirih...

korang boleh  tertarik dgn pompuan macam ni..?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2007 04:56 PM | Show all posts

Reply #183 lemontea's post

kecik nya pinggang..comel lote..win dapat bygkan sweet.nape tu lemon ke..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2007 04:58 PM | Show all posts

Reply #183 lemontea's post

kecik nya pinggang..comel lote..win dapat bygkan sweet.nape tu lemon ke..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2007 05:00 PM | Show all posts

Reply #183 lemontea's post

kecik nya pinggang..comel lote..win dapat bygkan sweet.nape tu lemon ke..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2007 06:17 PM | Show all posts
fizikal pompuan tak penah jadi ukuran abe aji

kalo tuhan bukak hati suka awek kodong kaki dan tangan..redha jek

cam kisah soang ibu ni tadak kaki dan tangan, ada mamat india suke dia...masuk islam dan nikah, beranak pinak, anak2 dia seme normal anggota walo mak dia lahir cacat

aura tu paling penting..misal kalo kita tenguk dia so macam 'ada aura' aaaaaaa...kendian kita sembang pun besh jek ..seme okkk

ni kalo tenguk pun meluat..cam awek akademi si sapa tu..haliza ek, alaaaaa yang pakai tudung, jelas sangat nak control diri...over control sampai nampak kelako..musan sehhhh

awek konpiden kalo , kenal diri, berbudi bahasa tinggi, pandai bawak diri, masuk diri dalam apa jua keadaan...seme lelaki cari awek cam ni wat bini..tak caya tanya mak korang
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2007 06:34 PM | Show all posts

Reply #188 ajinomotonosuga's post

uhuukk.... kan dah mula tuh... hmmmm


mama balik nnti In tanya......
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2007 12:05 PM | Show all posts

Reply #188 ajinomotonosuga's post

<--------------awek dlm avatar ni kan?? tak baek kate die over kontrol..oh heliza....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2007 12:06 PM | Show all posts

Reply #188 ajinomotonosuga's post

<--------------awek dlm avatar ni kan?? tak baek kate die over kontrol..oh heliza....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2007 08:33 PM | Show all posts

ok ;a;

bkn nak kata..... tapi apa yang aku sembang nge yg dah kwin.... apa yg penting kalo dah lama kawin kaaaaannnnn.... dorang harapkan ppuan yang dapat senang hati doranggg.... masa tu ppuan putih ke, hitam ke, tinggi ke, rendah ke, mcm dah xpenting.... jadiiiiii cari laaaa ppuan yg dapat senang hati korannn....ye ahhhh... kalo mantap mcm hannah tan tu tapi bila dia asyikk buat ko serabuttt jee.... buat apaaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2007 09:23 PM | Show all posts
dan juga kalau dah ditakdirkan,kehidupan kita telah ada pasangan yg ditetapkannya cuma lambat dengan cepat jer, terimalah seadanya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2007 12:16 PM | Show all posts
Originally posted by hambaAllah at 8-11-2007 08:33 PM
bkn nak kata..... tapi apa yang aku sembang nge yg dah kwin.... apa yg penting kalo dah lama kawin kaaaaannnnn.... dorang harapkan ppuan yang dapat senang hati doranggg.... masa tu ppuan putih ke ...

huauauaua.....aku setuju benat ngan ko....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2007 08:57 PM | Show all posts
Originally posted by hambaAllah at 8-11-2007 08:33 PM
bkn nak kata..... tapi apa yang aku sembang nge yg dah kwin.... apa yg penting kalo dah lama kawin kaaaaannnnn.... dorang harapkan ppuan yang dapat senang hati doranggg.... masa tu ppuan putih ke ...



biasa la laki...time2 nk cr calon mn pikir sgt psl yg senangkan hati....
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2007 09:44 PM | Show all posts
Originally posted by lemontea at 7/11/2007 12:34 PM
guys...

kalau...34-23-36,37kg,150cm,hitam manis...mata bulat....
batang hidung mancung but agak2 bulat..kadang2 ada jerawat 1-2 biji kat pipi..
muka tak la masuk kategori bujur sirih...

k ...


37 kg jer ke?

biar betul.... ringannye....
senang betul nak bawak lari...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2007 09:03 AM | Show all posts

Reply #196 stingbeh's post

jgn coba2 bawak lari anak dara org sting.....kalau silap langkap naya kena sekeh dek kak iza karang....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2007 09:54 AM | Show all posts

Reply #192 hambaAllah's post

tul tue bro... yg penting bior hati senang.. xrak bikin susah ni hati... dh ketemu ker?? bro..??
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2007 10:09 AM | Show all posts

Reply #192 hambaAllah's post

betul tu...

lelaki biase lah, mule2 dia pndg yg lawo dlu kan,kan,kan....

kompom nak kawen nnt kot baru nak pilih yg betul2...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2007 11:50 AM | Show all posts

Reply #199 nunul's post

YE LA DARI MATA TURUN KE HATI...

MATA TENGOK RUPE..THEN HATI MENILAI.....:re: :re:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098767s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list