Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
102692
View
317
Reply

Aktiviti Guru, Murid Dan Sekolah (Bergambar Sahaja)

[Copy link]

Author: CharlieDale       Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2007 10:28 PM | Show all posts
Bestnya ada bas sendiri!
Tak yah pikir dh nk sewa2 bas klu nk g memana.
Ni mesti skolah bsr nih!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 11:06 PM | Show all posts
:clap::clap: best la nko nya report wnm....:clap::clap:
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 02:08 PM | Show all posts
Nak minta tolong cikgu2 yang ada dalam BOD ni boleh tak berikan nama2 tempat utk aktiviti Kem Motivasi utk pelajar2 sekolah especially utk pengawas2 sekolah
Pertolongan yang di berikan amat di hargai
Terima Kasih
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 02:51 PM | Show all posts

Reply #63 pee3's post

....nak tlg tapi tak tau hang kat mana....? kalau kat selangor tempatnye ok ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 04:01 PM | Show all posts
Originally posted by pee3 at 25-4-2007 02:08 PM
Nak minta tolong cikgu2 yang ada dalam BOD ni boleh tak berikan nama2 tempat utk aktiviti Kem Motivasi utk pelajar2 sekolah especially utk pengawas2 sekolah
Pertolongan yang di berikan amat di h ...



Nur Pangsun Resort kat Ulu Langat near Pangsun -
very nice place for motivational camp -
for students -

[ Last edited by  dexa at 25-4-2007 04:03 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 04:42 PM | Show all posts
Originally posted by sayawifenikmie at 25-4-2007 02:51 PM
....nak tlg tapi tak tau hang kat mana....? kalau kat selangor tempatnye ok ke?



Alamak sorry ya lupa plak nak mention kat mana
Actually kat Selangor
Terima kasih Sayawifenikmie:tq:
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 04:43 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 25-4-2007 04:01 PM



Nur Pangsun Resort kat Ulu Langat near Pangsun -
very nice place for motivational camp -
for students -



Thanks a lot Dexa for the info:tq:
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 04:49 PM | Show all posts

Reply #66 pee3's post

...Ada nama tempat Rimba Ria Resort, sg Congkak....sesuai untuk kem motivasi...skolah saya baru buat kem motivasi pengawas n pengerusi-pengerusi persatuan...G ler survey ada banyak kem..pilih je.yg penting ongkosnye ada he he...


banyak sgt aktiviti ponat dah...minggu ni anugerah cemerlang..minggu depan bawa budak hardcore naik gunung nuang...mcm mcm lagi ler..non stop...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 04:58 PM | Show all posts

Reply #61 Tenko's post

..tak le besar mana..besar ler juge he he...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 05:05 PM | Show all posts
Originally posted by sayawifenikmie at 25-4-2007 04:49 PM
...Ada nama tempat Rimba Ria Resort, sg Congkak....sesuai untuk kem motivasi...skolah saya baru buat kem motivasi pengawas n pengerusi-pengerusi persatuan...G ler survey ada banyak kem..pilih je. ...



Thanks a lot for the info:tq:
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 05:54 PM | Show all posts
Hari ni Sekolah saya mengadakan - Majlis Lambaian Kasih.
Majlis sempena meraikan Tuan Pengetua dinaikan pangkat sebagai Tuan PPD
n juga majlis perpisahan beliau dgn sekolah saya...here sebahagian picnye....


...Mantan Pengetua diarak ke tapak perhimpunan sekolah (Dataran Murni).



...Mantan Pengetua mengambil tempat bersama jemputan n PK2nye...



..Ketua platun PKBM menjemput Tuan PPD memeriksa perbarisan....



..Tuan PPD memeriksa perbarisan PKBM...



Mantan Pengetua meninggalkan amanat terakhir..kepada guru2 n murid...



..sebahagian murid terkasima mendengar amanat terakhir Mantan Pengetua...



..kumpulan nasyid sekolah membuat persembahan khas....



..menerima cederahati dari wakil kelab guru....



murid bersalam dengan tuan PPD

Tahniah kepada Tuan Pengetua, semoga terus menabur bakti kepada bangsa, agama dan negara.

[ Last edited by  sayawifenikmie at 27-4-2007 02:29 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2007 11:38 PM | Show all posts
bila la boss aku nak naik pangkat nihhh...
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2007 03:07 PM | Show all posts

Reply #72 coyotemawi's post

..he he best gak boss ada nama nanti snng nak minta apa apa...
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2007 09:16 AM | Show all posts
Pada hari sabtu lepas ( 28 April ) sekolah mengadakan sukan tahunan yg ke 35

Perbarisan rumah sukan


Acara 4 x 100 meter ( P / kelas 2 )


kerana hujan lebat malam sebelumnya , padang dah jadi macam sawah


Acara sukaneka


Jualan BKG

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-5-2007 10:09 AM | Show all posts
Terima kasih Yantisa dan yang lain-lain kerana sudi berkongsi aktiviti sekolah anda.

hehehe, Yantisa, sekolah bandar ke luar bandar ni? kalau budak bandar ada yang tak mau main lumpur ni. bayangkan saya pernah training budak rumah sukan saya, bila nak buat larian di garisan permulaan, tangan dia diawang-awangan. boleh bayang tak?

tapi biasanya budak budak ni asal jer sukan ker pj ker tak kira dah padang tahap selut pun depa redah....
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2007 10:54 AM | Show all posts

Reply #75 CharlieDale's post

Sekolah Kak Yan dlm bandar....tapi padangnya jenis tanah lembut...bila hujan je mesti becak...salah tiiming la sukan kali ni , kena musim hujan...apa-apapun budak2 kat sek ni lagi la suka main lumpur...kita pulak yg geli tengok...

[ Last edited by  yantisa at 1-5-2007 11:05 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2007 11:10 AM | Show all posts
Acara penyampaian hadiah


Persembahan selingan - Tekwando kanak2  dari Pulapol

kesian benar tengok kaki seluar yang putih bertukar hitam

anak Kak Yan dalam acara 100 meter - tmpt ke 2 je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-5-2007 11:17 AM | Show all posts

Reply #76 yantisa's post

tak pa tak pa...bagus bagi depa main lumpur ni. saya pun pernah buat kem motivasi,bagi salut badan depa dengan lumpur lagi dan letak lumpur kat muka ngan kepala.... bagi depa kesedaran sikit kepada petani dan pesawah macam mana susah payahnya depa. sebab mostly budak bandar ni dah diulit kesenangan.

heheheh, kak yanti bolehlah lepas ni dah parents tengok anak depa main lumpur bolehlah usha-usha kat PIBG ke minta bantuan utk tambak padang dan pertingkatkan apa juga kemudahan. mesti sekolah kak yan ada anak orang berada, takat 2 3 lori tanah takkan tak dapat kot....
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2007 11:23 AM | Show all posts

Reply #78 CharlieDale's post

Sek ni berapa kerat sangat anak2 pegawai , lain ni majoriti anak pekerja biasa , buruh & anak Indon pun ramai...sek kami share dengan sek 1 ..so apa2 kemudahan sek 1 yang kena mohon...kami ni menumpang je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-5-2007 12:13 PM | Show all posts
tapi biasanya sekolah 1 dan 2 ni biasanya berkongsi pentadbiran kalau tak salah. tak gitu? takkan lain gb kot? setahu kefahaman saya, kalau 1 pagi, 2 petang. dan biasanya apa aktiviti pun mesti gabungkan? ke salah? maklumla tak pernah sekolah 1 dan 2 ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078230s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list