Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
102756
View
317
Reply

Aktiviti Guru, Murid Dan Sekolah (Bergambar Sahaja)

[Copy link]

Author: CharlieDale       Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2007 10:38 AM | Show all posts
Tq so much and Alhamdulillah...
Sekolah aku nih sekolah kampung jek so kira cam sekolah nyamuk jek la bg sekolah2 yg besar kat luar sinun tuh.
Nak kata 100% perfect, tak la.
Duit pun tak byk...
Harap ke GB jek yg rajin carik sponsor ke hapa.
Still ada kekurangan dr atas sampai ke bwh but still considerable la.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2007 10:47 AM | Show all posts
Betul, mana ada sekolah yang 100% perfect macam orang yang kat luar pagar yang asyik nak menjolok tu nak... tapi macam saya kata, saya suka dengan kepimpinan yang GB hang tunjukkan. rasa komuniti sekoalh korang mesti ok sebab komuniti sekolah bini aku hampeh (kesannya balik rumah pun bini aku tensen sampai ke rumah..dengan aku sekali ikut tensen)
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 09:04 PM | Show all posts
best jugak ada thread ni...

Kak yan pun nak tumpang sekaki ..

Ni masa bawak budak2 di pertandingan lalulintas Shell...tak menang pun





menang bergambar je la..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2007 12:54 PM | Show all posts
Sambutan Maulidur Rasul


Murid mendengar ceramah


Latihan Coral speaking


[ Last edited by  yantisa at 22-4-2007 01:01 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 07:04 PM | Show all posts
Gambar sekitar sambutan maulidur rasul sekolah aku..








Ni pulak pasukan koir sekolah aku . buat persembahan di Pekan Budaya Daerah...






Mana gambar cikgu2 sekolah lain.. nak tgk gak.. hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 08:51 PM | Show all posts
Program motivasi di Bukit Nanas KL minggu lepas..


Naik KL Tower




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 08:53 PM | Show all posts
assalamulaikum,

ni haaaa saya tempek pic student buat fieldwork kat Gua Tempurung, Gopeng Perak n Cameron Highland, Pahang.



...makan2 di Pekan Brinchang...




Boh Tea Estate Sg. Palas

[ Last edited by  sayawifenikmie at 23-4-2007 09:01 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 09:07 PM | Show all posts
..Pintu masuk Gua Tempurung...



...strawberry farm....



[ Last edited by  sayawifenikmie at 19-5-2007 01:12 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 09:17 PM | Show all posts
...Bharat Tea Plantation...Ringlet..




..Boh Tea Estate, Sg. Palas.



[ Last edited by  sayawifenikmie at 19-5-2007 12:56 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 09:40 PM | Show all posts
..Bentuk-bentuk bumi gua batu kapur....










Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 12:56 AM | Show all posts
Wah.. bagusnya.. keep it up guys!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 02:34 PM | Show all posts
more bentuk-bentuk bumi batu kapur....

lapisan batuan...may be telah melalui proses metamorfosis...


..pillar...kesan luluhawa kimia ke atas batu kapur (kalsium karbonat)



alur dalam gua..may be punca sungai.....



[ Last edited by  sayawifenikmie at 24-4-2007 02:50 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 02:58 PM | Show all posts
Lawatan ke kilang Boh Tea....

Proses membuat teh

..step satu melayukan daun...

...step dua...




[ Last edited by  sayawifenikmie at 24-4-2007 07:25 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 04:13 PM | Show all posts
step 3...



Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 06:51 PM | Show all posts
step 4....



Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 06:55 PM | Show all posts
step 5...

.




semoga bahan ini sedikit memberi pengetahuan pada yg berminat...tq...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 07:15 PM | Show all posts
more pic...

Bharat Tea Plantation, Ringlet



Boh Tea Estate, Sg. Palas, Cameron Highland



hakisan cerun .....tempat rahsia k.....somewhere otw to CH.



ok ler tu nanti saya tempek lagi....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 08:43 PM | Show all posts
more bentuk bumi gua batu kapur...





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 09:15 PM | Show all posts
...ni ler sebahagian murid-murid saya yg buat fieldwork pada 14-15 April yg lalu...semangat je lebih report tak htr lagi tu he he



...taklimat oleh pegawai MARDI di Agromardi, CH.



...emm tinjau2 di BEE FARM....



possing...kat kilang Boh Tea..Sg. Palas.

[ Last edited by  sayawifenikmie at 24-4-2007 09:16 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 09:30 PM | Show all posts
..saya bersyukur sekolah saya punya bas sendiri so senang nak bergerak ke mana-mana....
power gak he he lihat ni...



ni dia basnye......



..hehe selamba je memotong transnasional....



pergggh Ferari pon tak terkejar......he he....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092870s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list