CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 34778|Reply: 253

Brothers and Sisters

[Copy link]
Post time 17-3-2007 03:45 PM | Show all posts |Read mode
Ada org follow x citer ni....citer ni yg minah Ally Mcbeal  berlakon tu..best gak
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-3-2007 02:23 AM | Show all posts
me tenguk cita ni....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2007 11:40 AM | Show all posts

Reply #2 faraway's post

me tooo...

skrg dh sampai eps 16..rasa cm nk sekeh je kapla si Sarah...

nk ngk reaction the walkers ada "adek" baru...

minah jd "adek" diorg tuh yg blakon EVERWOOD kan??wat ever happen to tht series??
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2007 04:01 AM | Show all posts
Originally posted by ct_subang at 17-3-2007 10:40 PM
me tooo...

skrg dh sampai eps 16..rasa cm nk sekeh je kapla si Sarah...

nk ngk reaction the walkers ada "adek" baru...

minah jd "adek" diorg tuh yg blakon ...


si adek siap kata abang kiut,
tak faham ngan mak dia, tak mau cakap sapa ayah dia, last kakak tiri dia cakap.


everwood, si anak doctor tu, sapa nama tah, masuk U lepas tu,  ayah dia yg duda tu macam akan berkahwin ngan jiran dia.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2007 11:49 AM | Show all posts
heheh actually dlm citer tu diorang dok mana hah? Chicago ka? aku baru jer nak follow citer ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2007 12:40 PM | Show all posts

Reply #5 harisbee's post

rasa CALIFORNIA ...more specific...urmm...Los Angeles kottt...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2007 05:48 PM | Show all posts
citer ni tayang kat malaysia ka since adik dia tu kan ada gay couple lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2007 08:19 AM | Show all posts
Originally posted by ct_subang at 18-3-2007 11:40 PM
rasa CALIFORNIA ...more specific...urmm...Los Angeles kottt...

betul tu. me baru nak tulis, ct lagi pantas
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
spidernfly This user has been deleted
Post time 2-4-2007 07:12 AM | Show all posts
i follow this series. very good script and acting. 2 thumbs up!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2007 03:21 AM | Show all posts
tenguk episod lepas bila adik tiri datang rumah yang si abang sorang ni duk tarik rambut adik nak buat DNa test...
Reply

Use magic Report

spidernfly This user has been deleted
Post time 5-4-2007 12:00 PM | Show all posts

Reply #10 faraway's post

ala kat sini lambat la...  sini baru sampai where adik dia yg smallest tu nak gi Iraq for perang
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2007 09:43 PM | Show all posts
ade sesapa dh dl ep1 season 2????
nape thread ni x meriah
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2007 09:19 AM | Show all posts
citer ni Shima dah tgk ep 1 & 2 masa g vac d OZ....balik Mesia tak sempat nak dload ep 3. Star world nak tayang citer ni mula 7 oktober!...Memang best citer ni!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2007 12:30 AM | Show all posts
season 2 dah start ker??? aku lost la...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2007 08:19 AM | Show all posts
the gay brother, bf dia nak ke msia..
naik nama malaysia dalam cita ni yea..

[ Last edited by  faraway at 3-10-2007 07:29 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2007 10:34 AM | Show all posts

Reply #15 faraway's post

yupz.. aku pon terdengar part tu..
nk dtg malaysia tuh...
nak buat skolah utk poor ppl.. hahaha
malaysia dikaitkan ngan poor
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-10-2007 02:44 PM | Show all posts

Reply #16 timeoutzone's post

eee~~~????ada nama msia???x baik sungguh

cesss...ct x abih donlot lg...

tp best aa si Sally Field menang Emmy hari tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2007 02:30 AM | Show all posts
adik dia yg iraq tu balikkan sbb cedera...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2007 09:21 AM | Show all posts

Reply #18 faraway's post

sedey masa diorg dpt tahu yg Justinnyer konvoi kena bom...

eps 2 x abih setel lg nih
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2007 03:30 PM | Show all posts
best aa citer ni..dah ada season 3 ka..meletops
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 09:04 PM GMT+8 , Processed in 2.860144 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list