Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37976
View
201
Reply

Apa first impression korang tgk remaja lelaki piercing?

[Copy link]

Author: Mr.Forensics       Show all posts   Read mode

Mr.Forensics This user has been deleted
Post time 15-3-2007 01:29 PM | Show all posts |Read mode
apa pandangan korang bila melihat seorang remaja lelaki bertindik?
(tak kisah la kat mana,telinga ke,kening ke,lidah ke)

mmg haram dari segi agama Islam,
tp dari sudut psikologi korang,apa agaknya reaction pertama korang ya?

Multiple Polls: ( Max 5 choices ), Total 111 Users voted
5.93% (8)
9.63% (13)
4.44% (6)
59.26% (80)
20.74% (28)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 06:00 PM | Show all posts
tak ade di atas pon..
reaksi pertamaku..

"ceh"

nk pilih akhlak buruk tu tak sesuai plak sbb yg berada di fikiranku cuma "ampeh" sahaje..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 06:23 PM | Show all posts
reaksi pertame aku....

"mmmm poyo giler"
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 06:33 PM | Show all posts
aku geliiiiiiiiii sgt tgk kalo laki piercing..aku x nak comment pasal perangai diorang cause ader gak laki piercing baik and yg bukan gay...

aku geli jerlaa..kalo tgk dekat2 rasa mcm nak termuntah pun ader..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 06:42 PM | Show all posts
impression aku ape yerk..
x sakit ke die tindik cmtuh..same jer aku pikir kalo pompuan pon
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 07:31 PM | Show all posts
aku x sure plak..
tp klu laki tu ensem :love:

ade 1 laki ni pierce kt leher :puke: geli
Reply

Use magic Report

ian_hamzah This user has been deleted
Post time 15-3-2007 08:16 PM | Show all posts
first impression?? NOT IMPRESS!!!!  
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 09:21 PM | Show all posts

Reply #1 Mr.Forensics's post

first impression aku plak..uisshh tak sakit ke..tu la first impression aku bile membe aku tunjuk die tindik kat lidah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 09:25 PM | Show all posts

Reply #8 FAC's post

ader bdk kelas aku pi tindik kat kening...dagu..atas bibir...bdk laki cina..muka dah hensem tp biler tgk dia tindik...uwekkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 09:30 PM | Show all posts

Reply #9 jpl_fan's post

fouhh style woo..yg membe aku tindik lidah tu lagi bes..dah tindik ckp mcm kena potong lidah..sengau2..mak die tanye aphal ckp cmni..pastu die ckp bibir bengkak..las2 kantui gak bile mak die suruh bukak mulut
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 09:38 PM | Show all posts

Reply #10 FAC's post

stylo apenyer...kalo bdk tuu kapir aku x peduli ler, tp kalo bdk tuu Islam..terang2 dlm Islam x leh buat mcm tuu...diorang nie kalo ditelan bumi pun x insaf kot..
x sakit ker diorang pi tindik
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 10:36 PM | Show all posts

Reply #11 jpl_fan's post

hurmm ntah la dow..kebanyakan aku rase mereka bwat benda ni ikut hawa nafsu la..nk nmpk trendy kunun..padahal mereka2 ni tk sedar kat akhirat kelak nabi tak mengaku umat..masyala :lebai:
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 11:03 PM | Show all posts
penah nmpk kt midvaley de chiniz guy ni pierce kat pp..

3 besusun
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 11:13 PM | Show all posts
dulu aku pk,..teruknye budak ni

tapi sekrang..lantak ko la..
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 11:21 PM | Show all posts
ntahla..bagi aku kan...kalau ko nak dress up macam mane pun...asalkan tak gedik2 nak jadi central of attraction tu..ok je..tak meluat sangat..

kat cn bebudak tak macam tu..

tapi kat certain tempat kat kampung aku..aduhh..bukan main lagi dengan subang...dah macam lebu dah..pastu kacau2 orang..dok hinga binga..kalau aku nampak while driving..memang aku langgar je
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 11:27 PM | Show all posts
eeeeee gelinye..tah pape je tindik2 xrimas ke?? geli geli
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2007 03:28 AM | Show all posts
Originally posted by jpl_fan at 15-3-2007 09:25 PM
ader bdk kelas aku pi tindik kat kening...dagu..atas bibir...bdk laki cina..muka dah hensem tp biler tgk dia tindik...uwekkk

ko jgn lupe...die tindik kt pergelangan tgn die due lagik
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2007 03:29 AM | Show all posts
Originally posted by FAC at 15-3-2007 09:21 PM
first impression aku plak..uisshh tak sakit ke..tu la first impression aku bile membe aku tunjuk die tindik kat lidah..

kwn aku pn ade sowang tindik kt lidah...banggeeeee je tnjk....2 mggu pertame tu mmg saket la...ckp pn tk btol...mkn bubur jeeee
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2007 03:31 AM | Show all posts

Reply #17 lin_okinawa's post

my fwen gal pn ade tindik kat tgn..

jap nk cek pic kt fs die.. nt tempek sini klu ade lg
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2007 03:32 AM | Show all posts

Reply #15 sayang_mulut's post

ko langgar je....kalo gtu smpi duk tindik kt idong ape sume tu..dh tk serupe manusie...cm kerbau jeeee...kerbau pn ade per yg cm ketip idong die tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.168103s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list