Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
70287
View
208
Reply

Sudut Kolej Profesional MARA

[Copy link]

Author: rurouni_khairul       Show all posts   Read mode

Post time 27-5-2007 03:10 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2007 05:31 PM | Show all posts

Reply #61 emiko's post

Wah! Nie KPM mane lak nie? Cawangan baru bukak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2007 10:35 PM | Show all posts

Reply #62 rurouni_khairul's post

KPM Indera Mahkota lah tu
gambar 1,2,3 tu hostel..yg 4 tu blok akademik baru..ada lagi blok akademik lama yg still guna..yg no 5 tu kafe.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2007 11:29 PM | Show all posts

Reply #63 emiko's post

Ooo ye ke? Lawa jugak ek tempat die...
Reply

Use magic Report

seif This user has been deleted
Post time 7-6-2007 11:02 AM | Show all posts

Reply #46 emiko's post

Hahah... kat SI, korang buat je ar salah sikit, gerenti kene duk luar sem depan (penempatan tak cukup...) :@
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-6-2007 03:10 PM | Show all posts

Reply #65 seif's post

Aku rase mane-mane tempat pun memang camtuh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2007 10:36 AM | Show all posts
Originally posted by emiko at 29/4/07 10:27 PM
dier dulu ngajo ke? rasanye skang tak ngaja dah..dier jadik err ape tu owang panggil..HEP kalo x silap skarang.. org kuat no 2 pas ayahanda



dulu die ngajo bdk2 DIA .....msuk cluz xpnhla snyum ......tensen tol aku...muke asek nk masammmm jek


tp die tu kiut kn





waaaa!!!!!!! rindunye kt KPMIM ......lauk kt cafe tu murahla.....hehhehehe...salu gi gerai yg tgh2 tu..makcik tu kasik murah
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2007 01:42 AM | Show all posts
@rurouni_khairul
kire oke la kot *shrugs*


@seif
mmg terbalik..
sy rasa bebudak KPMIM tu (sesetengah la ye) kalo boleh mmg nak dok luar kot
slalu komplen rules strict sgt sume..sy rasa oke, biasa, n praktikal je plak ntahla..pendapat memasing kot.


@Deadgurlzz
hehe rasa dier quite oke gaks..boleh faham kenapa dier strict..utk kebaikan student gak ne..asal kite tak wat hal insyaAllah tak kene pape (positifnye saya ek hehe)


cop..ni merujuk gerai kak ti ke? dengarnye gerai dier je yg plg lama bertahan kat situ..gerai lain bertukar ganti sokmo...
ahem..kalau rindu baliklah melawat..leh berkenalan skali nnt
tak silap dak baru daftar 2 julai dpn n dak lama daftar 9 julai dpn ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2007 08:44 PM | Show all posts

Pengumuman kematian.

Aku kat sini bagi pihak adik aku yang merupakan Alumni KPM Beranang nak sampaikan satu berita sedih. Semalam Mohd Hafhis atau juga dikenali sebagai Atok telah pulang ke Rahmatullah kerana paru-paru berair....beliau telah dikebumikan pagi tadi. Kepada sesiapa yang mengenali arwah minta berdoa agar roh beliau dicucuri rahmat. Al-Fatihah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2007 06:21 PM | Show all posts
saya ex-student kpm indera mahkota, kuantan.... cam nak tau la... ramai ke ex student kpm ni dapat masuk ipta? jarang dengar bdk kpm ni dapat masuk ipta..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2007 06:45 PM | Show all posts

Reply #70 eqa_m's post

Ade dengar yang masuk tapi pointer power2 laa....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2007 12:40 PM | Show all posts

Reply #71 rurouni_khairul's post

ye ker?? kiranya tak ramai la yerk?? susah la kalau cam tu kan? sbb kalau nak transfer credit kat U mesti susah sbb U tak de record yerk?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2007 10:35 PM | Show all posts

Reply #72 eqa_m's post

Yup...kena usaha dapatkan 4.00 laa...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2007 10:33 AM | Show all posts
Originally posted by rurouni_khairul at 28-8-2007 10:35 PM
Yup...kena usaha dapatkan 4.00 laa...


em..tapi kalau kita dah dpt masuk pun...sbb kita dr diploma..nnti kalau nak transfer subjects yg kita dah amik pun masalah jugak sbbnye Universiti yg kita belaja tu tak tau subjek apa yg kita leh transfer...leceh la gitu..sudahnya kita kena amik balk subjek yg kita dah amik...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2007 08:25 PM | Show all posts
IPTA aku x tau... kalo IPTS tue ramai...... cthnya MMU....
member aku ade masuk sini.... die dapat biasiswa TM.... pointer die 3.90...   ader yg aku dpt tahu, ada jugak pergi oversea
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2007 09:00 PM | Show all posts
Originally posted by eqa_m at 5-9-2007 10:33 AM


em..tapi kalau kita dah dpt masuk pun...sbb kita dr diploma..nnti kalau nak transfer subjects yg kita dah amik pun masalah jugak sbbnye Universiti yg kita belaja tu tak tau subjek apa yg kita ...


Hmm...banyak gak dengar soal kredit transfer nie yang leceh sebab sukatan mata pelajaran tak same....so, secara tak langsung kena belajar balik semula...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2008 02:43 PM | Show all posts
aku dpt tawaran wat DeComm kt KPMIM ari nih utk ambilan Julai.. ptut ke aku pegi....
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2008 08:49 AM | Show all posts

Reply #77 AyieBoyZ's post

Kena terima sekiranya tak dapat IPTA, sebab kolej ni ditanggung sepenuhnya oleh MARA, keluar nanti tak payah risau tentang bayaran.  Anak saya sedang tunggu tawaran juga ni tetapi dlm program HND.  Huh tak sabar nak tunggulah....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-5-2008 03:11 PM | Show all posts

Reply #78 cey's post

Betul tuh...siap dapat elaun...nie laa sumbangan kerajaan untuk bantu kaum Melayu tapi kalau kaum Melayu sendiri enggan atau malu nak berubah, takkan nak salahkan org lain lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2008 08:57 AM | Show all posts

Reply #79 rurouni_khairul's post

Setuju sangat-sangat.  Peluang melanjutkan pelajaran dah ada, percuma pula tu, bersyukurlah.  Alhamdullilah, anak akak dah terima surat tawaran program
HND Bit di Beranang. Akhir Jun jalanlah ni nak hantar anak.  Ada sape2 tau bank apa yang harus dibuka untuk UPIM masukkan elaun? Tq.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108762s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list