Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
89902
View
252
Reply

LCD vs Plasma TV

[Copy link]

Author: thylord       Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2012 07:36 PM | Show all posts
dlm dilema nk pilih samsung atau pn LG.....hmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 02:15 PM | Show all posts
LG la. Samsung LED skrin dia klu bdk2 tekan de kesan. LG xdek
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2012 03:56 PM | Show all posts
plasma TV !
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 02:54 PM | Show all posts
capiloton posted on 12-10-2012 07:55 AM
aku pakai LED LCD panasonic 42"..
puas hati gambar cun..
masuk astro beyond, tengok bola full HD.. ...

bukan ke nk beli TV ni kne tgk keluasan living hall dulu ke, ari tu penah tanya saleman harvet norman
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2012 05:22 PM | Show all posts
azeotrop2012 posted on 22-10-2012 02:54 PM
bukan ke nk beli TV ni kne tgk keluasan living hall dulu ke, ari tu penah tanya saleman harvet nor ...

tak payah tengok keluasan, tengok wallet jer..
beli ikut kemampuan..

keluasan living hall kebanyakkan lebih kurang sama..
lain lah kalo living hall tu besar panggung wayang..
tu iyer tak boleh pakai LCD, mesti mau pakai projektor..

kawan aku pernah pasang LCD projektor di living hall..
memang tak sesuai..
sape yg nak tengok kalo sampai kena mendongak..

pokoknya tengok kualiti gambar, kepuasan/keselesaan memandang dan paling penting tengok bajet..

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 08:32 PM | Show all posts
.


.               ex super mod DARSITA @ perang_sivil dengan tonjolan image pek tembam nya    caya lah  
.                     




  apa sudah terjadi dgn kepala
hotak mod siiiial nixar.
  
bila di gunakan image pek tembam DARSITA
di atas sebagai avatar , mod siiiiial nixar
matikan nick yang guna avatar itu. pelik.
  
apa kaitan image pek tembam DARSITA dengan
diri mod siiiial nixar?
  
  
soal nya,adakah mod siiial nixar penah
main pek tembam DARSITA ?     haha.
  
marah semcam ja mod siiiial nixar bila di gunakan image pek tembam DARSITA
  



Lagi satu, kepala hotak mod siial nixar marah juga bila
di sentuh nick-nick yang di gunakan oleh sekor setan bacul

banyak nick raja fitnah
  
apa kaitan mod siial nixar dgn sekor setan bacul

banyak nick raja fitnah.adakah mod siial nixar menjadi
rakan latihan mempertahankan rectum   prrrfthp..
atau mod siial nixar adalah kulit pd setan bacul raja pitnah/menyamar?
atau mod siial bias dunggu nixar dgn setan bacul adalah SEKOR SETAN YG SAMA?


.                  SETAN BACUL PENFITNAH @  PENYAMAR   BUAT LATIHAN PERTAHANKAN RECTUM   
.                       




Nick-nick milik sekor setan bacul banyak nick raja menyamar/menfitnah ,
yg di gunakan untuk melacur info ( pitnah ).

shahje   kulashaker  kpt   meritokrasi mysiiial2u

gilalimarkisa   hana82  carbike  batu kikir   biosfree

denai   baibai   ketum  FaithNoMore  intan_sharmila   

shima.ali  rashiman    harisz   batu kikir  ~anya~

evolutionary  lsvg8  paler_kembang  ikmal_hakimi

theo( da mampos )  unexpected_XI  d'zeck(AI)   

mr_oscar honam  akughla  ieydda karimkaram

pancalakadala mawlay xy_daen GuaAnakNeraka

kapukkibiman versys  zorro_03   perpat   Anak_Nogori .

palatga(mampos) crossfire fiyeen bateesta kasmela BlueHand

dasatgiler dino Lcik2113 cabalero eltoro liesa10897

densiko (da mampos )
  

*  Anak_Nogori tidak aktif, jadi RAJA MENYAMAR/MENFITNAH BACUL BAHALOL guna ID Anak_nogori
untuk merapu dan menfitnah



7 sifat keji bagi sekor setan bacul.
guna banyak nick untuk fitnah
guna banyak nick untuk menyamar ( bacul )
bercakap dgn nick-nick sendiri(bacul )
pakar dalam rectum ...  
selalu kantoi dlm forum
suka cari ubat tegang
ulang buka thread basi.



mod siiial & bias & dunggu nixar ,
JGN PUTUS ASA, terus matikan nick kami ya

betina pek tembam ( perang_sewel @ DARSITA ) tertekan.
mod sewel bias dunggu nixar ketakutan.


kepada yg lain, Selamat terus Berforum !  hehe  
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 08:32 PM | Show all posts
.


.               ex super mod DARSITA @ perang_sivil dengan tonjolan image pek tembam nya    caya lah  
.                     




  apa sudah terjadi dgn kepala
hotak mod siiiial nixar.
  
bila di gunakan image pek tembam DARSITA
di atas sebagai avatar , mod siiiiial nixar
matikan nick yang guna avatar itu. pelik.
  
apa kaitan image pek tembam DARSITA dengan
diri mod siiiial nixar?
  
  
soal nya,adakah mod siiial nixar penah
main pek tembam DARSITA ?     haha.
  
marah semcam ja mod siiiial nixar bila di gunakan image pek tembam DARSITA
  



Lagi satu, kepala hotak mod siial nixar marah juga bila
di sentuh nick-nick yang di gunakan oleh sekor setan bacul

banyak nick raja fitnah
  
apa kaitan mod siial nixar dgn sekor setan bacul

banyak nick raja fitnah.adakah mod siial nixar menjadi
rakan latihan mempertahankan rectum   prrrfthp..
atau mod siial nixar adalah kulit pd setan bacul raja pitnah/menyamar?
atau mod siial bias dunggu nixar dgn setan bacul adalah SEKOR SETAN YG SAMA?


.                  SETAN BACUL PENFITNAH @  PENYAMAR   BUAT LATIHAN PERTAHANKAN RECTUM   
.                       




Nick-nick milik sekor setan bacul banyak nick raja menyamar/menfitnah ,
yg di gunakan untuk melacur info ( pitnah ).

shahje   kulashaker  kpt   meritokrasi mysiiial2u

gilalimarkisa   hana82  carbike  batu kikir   biosfree

denai   baibai   ketum  FaithNoMore  intan_sharmila   

shima.ali  rashiman    harisz   batu kikir  ~anya~

evolutionary  lsvg8  paler_kembang  ikmal_hakimi

theo( da mampos )  unexpected_XI  d'zeck(AI)   

mr_oscar honam  akughla  ieydda karimkaram

pancalakadala mawlay xy_daen GuaAnakNeraka

kapukkibiman versys  zorro_03   perpat   Anak_Nogori .

palatga(mampos) crossfire fiyeen bateesta kasmela BlueHand

dasatgiler dino Lcik2113 cabalero eltoro liesa10897

densiko (da mampos )
  

*  Anak_Nogori tidak aktif, jadi RAJA MENYAMAR/MENFITNAH BACUL BAHALOL guna ID Anak_nogori
untuk merapu dan menfitnah



7 sifat keji bagi sekor setan bacul.
guna banyak nick untuk fitnah
guna banyak nick untuk menyamar ( bacul )
bercakap dgn nick-nick sendiri(bacul )
pakar dalam rectum ...  
selalu kantoi dlm forum
suka cari ubat tegang
ulang buka thread basi.



mod siiial & bias & dunggu nixar ,
JGN PUTUS ASA, terus matikan nick kami ya

betina pek tembam ( perang_sewel @ DARSITA ) tertekan.
mod sewel bias dunggu nixar ketakutan.


kepada yg lain, Selamat terus Berforum !  hehe  
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 08:33 PM | Show all posts
.


.               ex super mod DARSITA @ perang_sivil dengan tonjolan image pek tembam nya    caya lah  
.                     




  apa sudah terjadi dgn kepala
hotak mod siiiial nixar.
  
bila di gunakan image pek tembam DARSITA
di atas sebagai avatar , mod siiiiial nixar
matikan nick yang guna avatar itu. pelik.
  
apa kaitan image pek tembam DARSITA dengan
diri mod siiiial nixar?
  
  
soal nya,adakah mod siiial nixar penah
main pek tembam DARSITA ?     haha.
  
marah semcam ja mod siiiial nixar bila di gunakan image pek tembam DARSITA
  



Lagi satu, kepala hotak mod siial nixar marah juga bila
di sentuh nick-nick yang di gunakan oleh sekor setan bacul

banyak nick raja fitnah
  
apa kaitan mod siial nixar dgn sekor setan bacul

banyak nick raja fitnah.adakah mod siial nixar menjadi
rakan latihan mempertahankan rectum   prrrfthp..
atau mod siial nixar adalah kulit pd setan bacul raja pitnah/menyamar?
atau mod siial bias dunggu nixar dgn setan bacul adalah SEKOR SETAN YG SAMA?


.                  SETAN BACUL PENFITNAH @  PENYAMAR   BUAT LATIHAN PERTAHANKAN RECTUM   
.                       




Nick-nick milik sekor setan bacul banyak nick raja menyamar/menfitnah ,
yg di gunakan untuk melacur info ( pitnah ).

shahje   kulashaker  kpt   meritokrasi mysiiial2u

gilalimarkisa   hana82  carbike  batu kikir   biosfree

denai   baibai   ketum  FaithNoMore  intan_sharmila   

shima.ali  rashiman    harisz   batu kikir  ~anya~

evolutionary  lsvg8  paler_kembang  ikmal_hakimi

theo( da mampos )  unexpected_XI  d'zeck(AI)   

mr_oscar honam  akughla  ieydda karimkaram

pancalakadala mawlay xy_daen GuaAnakNeraka

kapukkibiman versys  zorro_03   perpat   Anak_Nogori .

palatga(mampos) crossfire fiyeen bateesta kasmela BlueHand

dasatgiler dino Lcik2113 cabalero eltoro liesa10897

densiko (da mampos )
  

*  Anak_Nogori tidak aktif, jadi RAJA MENYAMAR/MENFITNAH BACUL BAHALOL guna ID Anak_nogori
untuk merapu dan menfitnah



7 sifat keji bagi sekor setan bacul.
guna banyak nick untuk fitnah
guna banyak nick untuk menyamar ( bacul )
bercakap dgn nick-nick sendiri(bacul )
pakar dalam rectum ...  
selalu kantoi dlm forum
suka cari ubat tegang
ulang buka thread basi.



mod siiial & bias & dunggu nixar ,
JGN PUTUS ASA, terus matikan nick kami ya

betina pek tembam ( perang_sewel @ DARSITA ) tertekan.
mod sewel bias dunggu nixar ketakutan.


kepada yg lain, Selamat terus Berforum !  hehe  
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2012 08:33 PM | Show all posts
.


.               ex super mod DARSITA @ perang_sivil dengan tonjolan image pek tembam nya    caya lah  
.                     




  apa sudah terjadi dgn kepala
hotak mod siiiial nixar.
  
bila di gunakan image pek tembam DARSITA
di atas sebagai avatar , mod siiiiial nixar
matikan nick yang guna avatar itu. pelik.
  
apa kaitan image pek tembam DARSITA dengan
diri mod siiiial nixar?
  
  
soal nya,adakah mod siiial nixar penah
main pek tembam DARSITA ?     haha.
  
marah semcam ja mod siiiial nixar bila di gunakan image pek tembam DARSITA
  



Lagi satu, kepala hotak mod siial nixar marah juga bila
di sentuh nick-nick yang di gunakan oleh sekor setan bacul

banyak nick raja fitnah
  
apa kaitan mod siial nixar dgn sekor setan bacul

banyak nick raja fitnah.adakah mod siial nixar menjadi
rakan latihan mempertahankan rectum   prrrfthp..
atau mod siial nixar adalah kulit pd setan bacul raja pitnah/menyamar?
atau mod siial bias dunggu nixar dgn setan bacul adalah SEKOR SETAN YG SAMA?


.                  SETAN BACUL PENFITNAH @  PENYAMAR   BUAT LATIHAN PERTAHANKAN RECTUM   
.                       




Nick-nick milik sekor setan bacul banyak nick raja menyamar/menfitnah ,
yg di gunakan untuk melacur info ( pitnah ).

shahje   kulashaker  kpt   meritokrasi mysiiial2u

gilalimarkisa   hana82  carbike  batu kikir   biosfree

denai   baibai   ketum  FaithNoMore  intan_sharmila   

shima.ali  rashiman    harisz   batu kikir  ~anya~

evolutionary  lsvg8  paler_kembang  ikmal_hakimi

theo( da mampos )  unexpected_XI  d'zeck(AI)   

mr_oscar honam  akughla  ieydda karimkaram

pancalakadala mawlay xy_daen GuaAnakNeraka

kapukkibiman versys  zorro_03   perpat   Anak_Nogori .

palatga(mampos) crossfire fiyeen bateesta kasmela BlueHand

dasatgiler dino Lcik2113 cabalero eltoro liesa10897

densiko (da mampos )
  

*  Anak_Nogori tidak aktif, jadi RAJA MENYAMAR/MENFITNAH BACUL BAHALOL guna ID Anak_nogori
untuk merapu dan menfitnah



7 sifat keji bagi sekor setan bacul.
guna banyak nick untuk fitnah
guna banyak nick untuk menyamar ( bacul )
bercakap dgn nick-nick sendiri(bacul )
pakar dalam rectum ...  
selalu kantoi dlm forum
suka cari ubat tegang
ulang buka thread basi.



mod siiial & bias & dunggu nixar ,
JGN PUTUS ASA, terus matikan nick kami ya

betina pek tembam ( perang_sewel @ DARSITA ) tertekan.
mod sewel bias dunggu nixar ketakutan.


kepada yg lain, Selamat terus Berforum !  hehe  
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2013 08:17 AM | Show all posts
capiloton posted on 22-10-2012 05:22 PM
tak payah tengok keluasan, tengok wallet jer..
beli ikut kemampuan..

aku dah beli projector 2 bulan lepas....walaupun murah tp tanggung pueh hati...2700 ansi lumens ...gambar mmg masyuk dan superb....nengok filem mcm nengok wayang....taruk dalam bilik jah....bulehlah dapat saiz sebesar 80 inci gitewwww....so mmg berwayang selalulah dalam bilik.,...takyah nengok wayang kat panggung....nak2 plak nengok bluray disc...mmg mantoppp...siap nampak bulu idung....
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 05:34 PM | Show all posts
lcd lah cun
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2013 08:04 PM | Show all posts


projektor...optoma...bukan bilik gua..ht room kawan-kawan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 07:08 PM | Show all posts
Topet posted on 7-3-2013 08:04 PM
projektor...optoma...bukan bilik gua..ht room kawan-kawan...

braper jarak antara skrin ngan projektor tuh...nampak cam dekat jah,,,
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 07:10 PM | Show all posts
TV FHF phillips aku tak sampai 2 tahun udah kong.....belum sampai 2 tahun pung ( lagi sebulan).....plak tu jarang guna....adessssssssssss,,,,,
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 08:27 PM | Show all posts
Topet posted on 7-3-2013 08:04 PM
projektor...optoma...bukan bilik gua..ht room kawan-kawan...

entahlah tapi optoma buleh tembak dekat..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.442999s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list