Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
208621
View
2172
Reply

Koleksi Foto : Burung

 Close [Copy link]

Author: aimez       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-9-2004 02:48 PM | Show all posts
lagi gambar seagull...ambik dr perkarangan umah.





[ Last edited by aimez on 8-9-2004 at 12:21 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-9-2004 12:33 PM | Show all posts
Gambar burung ambik pd ptg tadi masa jln2 kat taman.....

   
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2004 08:11 AM | Show all posts
Originally posted by meredzone at 13-7-2004 11:27 PM:
tunggu 10 minit untuk capture this shot.. hehe

Dahsyat. Photo-photo korang ni rasa aku layak masuk Nasional Geographic magazine ni. Cantik-cantik belaka.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2004 08:53 AM | Show all posts
Meredzone..sumer gambar2 yg kau amik tak de yang tak sharp ker...sumer sharp cam ni ker...teringin tul nak sambar satu...tak perlu tripod lak tuh...

Sherrina..kau tangkap satu FZ10 la...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2004 11:06 PM | Show all posts
Originally posted by belanga at 8-9-2004 08:11 AM:

Dahsyat. Photo-photo korang ni rasa aku layak masuk Nasional Geographic magazine ni. Cantik-cantik belaka.


isshh..isshh, dpt masuk forum cari ni pun dah bersyukur (walaupun sendiri post)..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2004 11:11 PM | Show all posts
Originally posted by Entahla at 8-9-2004 08:53 AM:
Meredzone..sumer gambar2 yg kau amik tak de yang tak sharp ker...sumer sharp cam ni ker...teringin tul nak sambar satu...tak perlu tripod lak tuh...

Sherrina..kau tangkap satu FZ10 la...


ada jugak yg tak sharp especially bila max zoom (420mm) in low lighting. kalau outdoor, setakat ni alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2004 05:25 PM | Show all posts
Originally posted by meredzone at 8-9-2004 11:11 PM:
ada jugak yg tak sharp especially bila max zoom (420mm) in low lighting. kalau outdoor, setakat ni alhamdulillah.


Meredzone? Ade contoh yg tak sharp tu tak?? Tgh eval camera lumix nih... hehehe.. Idak kalu Soni lah.. yg Nikon 8700 tu mcm tak mengancam sangat laa..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2004 06:33 PM | Show all posts
angkat je lah OD..... kempunan kang..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2004 10:55 PM | Show all posts
Originally posted by OD at 9-9-2004 05:25 PM:


Meredzone? Ade contoh yg tak sharp tu tak?? Tgh eval camera lumix nih... hehehe.. Idak kalu Soni lah.. yg Nikon 8700 tu mcm tak mengancam sangat laa..


yg tak sharp semua terus delete dari hard disc (jumlah yg sgt kecik...   )
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2004 08:06 AM | Show all posts
Ni ambik masa zaman muda muda dulu...ambikkat Taman Burung

BUrung helang


Buring helang lagi


Burung konpius


Burung apa ntah


Burung rambut mat rock!


Burung Mat Rock tengan nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2004 09:50 AM | Show all posts
Originally posted by mhusainy at 9-9-2004 06:33 PM:
angkat je lah OD..... kempunan kang..


Huss, nak angkat camno.. itu FZ20 rasenye lom masok mesia lagi kot. Soni pon best! Nikon tuu pon best jugak.. hmm..hmm... hmmm.. :stp::stp:
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2004 11:38 PM | Show all posts
Originally posted by OD at 10-9-2004 09:50 AM:


Huss, nak angkat camno.. itu FZ20 rasenye lom masok mesia lagi kot. Soni pon best! Nikon tuu pon best jugak.. hmm..hmm... hmmm.. :stp::stp:


FZ20 dah masuk dah. launching 9hb Sept. pergi check kat kedai2. mungkin stok dah ada dah....

price tak silap., MYR2,499-00
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2004 02:57 AM | Show all posts
Kalaula korang dapat ambil gambar bird of paradise!  Papua  New Guinea yg. banyak no? Tak teringin ke pakar-pakar kat sini nak buat expedisi gi cari bird of paradise? Kalau Meredzone dapat dan tunjuk sini rasanya aku boleh pengsan! he he
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2004 08:15 AM | Show all posts
Originally posted by meredzone at 10-9-2004 11:38 PM:

price tak silap., MYR2,499-00


2499.. agak best jugak price dia tuu.. Kalu Sony rasenye lagi mahal dak??
Nikon 8700 kire tinggal laa.. Kelebihan dia pon kat SB-800 je..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2004 05:39 PM | Show all posts
Originally posted by meredzone at 9-5-2004 13:08:
paling terkenal kat Klang.



Cun tak ingat gambaq nih beb. :tq:
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2004 09:40 PM | Show all posts
Originally posted by mentollica at 28-7-2004 01:36 PM:
ni ha gambar burung


Cantik gambaq ni Mentol,warna dan cahaya kat dada burung yg. atas tu lawa. Hang pakai mode apa,waktu jam berapa leh dapat gambaq cam tu. Kalau aku dapat ambik gambaq cam ni,aku shakehand tangan sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2004 09:44 PM | Show all posts
Originally posted by meredzone at 9-5-2004 01:08 PM:
paling terkenal kat Klang.


yg. putih bergaris-garis merecik tu apa Meredzone?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2004 12:43 AM | Show all posts
foto2 korang nie mengalahkan pro ler...:solute:
cantik2 dan real
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2004 08:09 PM | Show all posts
Aiseyman... :stp:

Originally posted by tehtarik at 10-9-2004 08:06 AM:
Ni ambik masa zaman muda muda dulu...ambikkat Taman Burung

BUrung helang


Buring helang lagi


Burung konpius


Burung apa ntah


Burung rambut mat rock!


Burung Mat Rock tengan nyanyi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-9-2004 09:12 PM | Show all posts
Originally posted by guard_x at 16-9-2004 05:09 AM:
Aiseyman... :stp:



err tak nampak langsung la gambar2 tu.
cuba pki webhosting yg lain..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085661s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list