Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
208583
View
2172
Reply

Koleksi Foto : Burung

 Close [Copy link]

Author: aimez       Show all posts   Read mode

Post time 26-7-2004 10:20 PM | Show all posts
Originally posted by zaihan at 26-7-2004 01:12 PM:
meredzone, digital or analog?


digital Mr zaihan. (sorry jawab 2 kali..hehehe)
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2004 10:21 PM | Show all posts
Originally posted by mentollica at 26-7-2004 02:06 PM:
meredzone, berapa harga kemera kau tu???
dah terpikat ni.....................


boleh dpt dlm 2,300-00.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2004 10:24 PM | Show all posts
Originally posted by korok at 26-7-2004 09:24 PM:
memang cantik punya gambar ... sharp, good definition dan brillant color ....harga berapa?????


tq. aku rasa yg paling banyak membantu ialah kerana Leica lens nya, with Image stabiliser and F2.8 constant dari 35-420mm.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2004 11:47 PM | Show all posts
helang!!


Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2004 11:24 AM | Show all posts
lupa lah nak ajak bro semalam, kalau tak tentu lagi meriah kan kengkawan
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2004 11:40 AM | Show all posts
Originally posted by zaihan at 27-7-2004 11:24 AM:
lupa lah nak ajak bro semalam, kalau tak tentu lagi meriah kan kengkawan


tak pe. masa banyak lagi. insyaallah, one day kita semua akan jumpa. sbb banyak lagi nak belajar esp pasal Digital SLR.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2004 10:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2004 01:36 PM | Show all posts
ni ha gambar burung

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2004 01:38 PM | Show all posts
ni lagi gambar burung...

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2004 01:40 PM | Show all posts
peh...subhanallah...cantiknye burung...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2004 04:11 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2004 04:30 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2004 10:02 PM | Show all posts
meredzone kau shot gambar burung burung ni kan mana ni?....

hah...mentollica gambar ko pun cantik gak ..ko gune kamera ape aku nak tahu ler...cos skang ni tgh minat bidang fotografi....hajat nak beli camera gak ni....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2004 10:07 PM | Show all posts
Originally posted by NaturalSound at 28-7-2004 10:02 PM:
meredzone kau shot gambar burung burung ni kan mana ni?....


semua shot2 tu kat KL Bird Park.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2004 10:07 PM | Show all posts
Meredzone kau gune Lumix FZ-10 kan?..avatar Nikon kau tu best ke...compare tu Lumix ko..?.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2004 10:43 PM | Show all posts
Originally posted by NaturalSound at 28-7-2004 10:07 PM:
Meredzone kau gune Lumix FZ-10 kan?..avatar Nikon kau tu best ke...compare tu Lumix ko..?.


yup. pakai FZ10. avatar tu gambar D70 (camera idaman aku). D70 tu Digital SLR, so dah tentu lagi best.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2004 01:07 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2004 01:39 PM | Show all posts


[ Last edited by aimez on 8-9-2004 at 12:22 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2004 02:34 PM | Show all posts
aimez,
tu kebetulan ke atau memang u dok situ tunggu sampai burung tu makan? :bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2004 02:40 PM | Show all posts
tu kebetulan jer...sibaik sempat ambik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102257s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list