Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13897
View
105
Reply

[SURVEY] Shopping Complex korang suke kat Melaka nie....

[Copy link]

Author: the_slayers       Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2008 03:58 PM | Show all posts
tesco, mydin 24h & giant

mydin yg 3 tingkat tu nk pindah ke air keroh ekk?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2008 09:21 PM | Show all posts
Originally posted by naj13 at 19-4-2008 03:58 PM
tesco, mydin 24h & giant

mydin yg 3 tingkat tu nk pindah ke air keroh ekk?



pindah ke tambah cawangan baru... yang mis tau skrg ni under construction kat area mitc belakang wisma negeri...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2008 07:37 PM | Show all posts
aku bese gi mp, jj, n tesco.

mp-aku ske beli kasut kat sini wayang, bowling

jj-jalan2 satu family, pastu makan...pastu balik

tesco-mak ai mesti ler ske ini tempat  tp skang dah kureng skit...mak malas dah nak gi jauh2... beli barang2 kat pekan jer

dataran pahlawan-cuci2 mata jer

carefour-aku tak ske eskalator dia...mcm nak luruh jantung aku turun naik benda tu..pastu takder ler aku gi lagik
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2008 11:23 AM | Show all posts
eh kat carrefour tu nak parking kat maner nak masuk eh??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2008 10:45 PM | Show all posts

Reply #104 MulutBecok's post

kat dataran pahlawan kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2009 10:05 PM | Show all posts

Balas #104 MulutBecok\ catat

masuk kat pintu gerbang tepi hotel tuh......arah ker famosa.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076596s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list