Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13847
View
105
Reply

[SURVEY] Shopping Complex korang suke kat Melaka nie....

[Copy link]

Author: the_slayers       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2007 09:10 PM | Show all posts
mana ada kat mydin bang ~~
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2007 12:10 AM | Show all posts
aku pon tatau kt mane
pakai sbut jek
ahhahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2007 01:38 PM | Show all posts
Originally posted by ian_hamzah at 11-2-2007 06:07 PM
family store tu katne..??

tak pasan lak...hehehe


family store tu kt taman seri duyong
chiKenliTeL kate tu shopping complex,
kalo cam tu best la org duyong,
dah de shopping complex

kalo family store kat batu berendam tu,
tak tau ler leh iktiraf sbgai shopping complex
sbb dah lama tak p sana

[ Last edited by  the_slayers at 12-2-2007 01:40 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2007 08:44 PM | Show all posts

bat berendam yang tu ~~
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2007 08:52 PM | Show all posts

Reply #43 the_slayers's post

TAU TAU!!
ehehehhe
kt tepi jln tu ...

kt klebang ade gak kan ..?
kt 7e klebang ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2007 09:14 PM | Show all posts
itu bintang bang ~~~
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2007 10:22 PM | Show all posts

Reply #46 chiKenliTeL's post

erkkk
yg kt klebang tu bintang ekk ..
bkn la ..
tu whoelsmart ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2007 10:35 PM | Show all posts
takda orang suka pegi giant ke? takda seorang vote giant pun. apa yg tak kena dgn giant tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2007 02:16 PM | Show all posts

Reply #48 ckkc's post

Bagi sya la giant tu mcam tak selesa la tuk bershopping,tak friendly user la katakan
Pasaraya Giant ade kat tingkat atas,walhal kedai2 biasa kat tingkat bawah,
Sya biasanya kalo pas shopping mesti nk makan kfc or buat window shopping jap kat kedai2 dalam tu,tapi yg lecehnya kene turun bawah. Dah la kat bawah tu sempit, nk tolak troli lagi..leceh tul :@:@....biasa la kan,kite kalo buat window shopping mesti la nak jalan slow2 sbb nk tgk brangan yg dijual.
Diaorg patut buat mcam tesco,setingkat tapi luas dan selesa
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2007 12:02 AM | Show all posts

Reply #49 the_slayers's post

carrefour kat pahlawan pun dua tingkat jugak. carrefour akan ambil dua tingkat manakala 3 tingkat atas pulak akan ada goldmart dan cinema yg besor. i rasa carrefour pun bukan user frendly sebab susah nak cari parking dan parking pun bukannya free, tak macam tesco ataupun jusco.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2007 12:08 AM | Show all posts
Originally posted by ckkc at 14-2-2007 12:02 AM
carrefour kat pahlawan pun dua tingkat jugak. carrefour akan ambil dua tingkat manakala 3 tingkat atas pulak akan ada goldmart dan cinema yg besor. i rasa carrefour pun bukan user frendly sebab s ...


yer ker carrefour dah de kat melaka?
kat ner tu?
bertambah meriah le Melaka pas nie
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2007 12:19 AM | Show all posts

Reply #51 the_slayers's post

belum bukak lagi. Kat dataran pahlawan fasa 2 tu. Sedang dalam pembinaan. Dengar kata bukak julai ni tapi i rasa tak sempat lah. Mesti tangguh lagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2007 12:24 AM | Show all posts
Originally posted by the_slayers at 13-2-2007 02:16 PM
Bagi sya la giant tu mcam tak selesa la tuk bershopping,tak friendly user la katakan
Pasaraya Giant ade kat tingkat atas,walhal kedai2 biasa kat tingkat bawah,
Sya biasanya kalo pa ...


TAHU TAKPAAAA!!

aku pon bpikiran gitu ...
ape motip die ntah wat trbaliik gitu ...

dah la kfc die mcm malap je kt ujung ..
patut wat tingkap ar .. ni dinding ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2007 07:37 PM | Show all posts
Originally posted by Ax at 14-2-2007 12:24 AM


TAHU TAKPAAAA!!

aku pon bpikiran gitu ...
ape motip die ntah wat trbaliik gitu ...

dah la kfc die mcm malap je kt ujung ..
patut wat tingkap ar .. ni dinding ...



Mungkin diorg nk cube buat satu perubahan pda pasaraya giant tu kot??
Ialah kalo semua pasaraya konsep lebih kuang je,bosan la pngunjung,
aku rasa tak praktikal la tempat parking kete kat dlm Giant tu
hampir 90% kawasan bawah pasaraya giant tu di gunakan tuk parking,
sepatutnya tmpat parking tu kalo diorg buat kat luar,yg kat dlm tu boleh tambah lagi kdai2.
Maybe diorg nak upgradekan balik giant tu kot
sape le taukan

dah mcam arkitek la pulak aku nie
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2007 08:20 AM | Show all posts
i pegi giant semalam, org tak begitu ramai, takda masalah cari parking. Lepas tu pegi tesco pulak, ramai betol. Park kereta sampai jaoh. Kebanyakan orang pegi hypermarket nak beli sayor, tapi kat giant, seksyen sayor-sayoran kecik saja. Itu sebab tak ramai pegi giant beli sayor
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2007 08:36 AM | Show all posts

Reply #25 Duta lover's post

btul tu...kat giant kureng ckit sbb dia byk jual baju n kasut jerk...

makanan kurang..tp kalo tesco seimbang jerk...
sbb tu famili aku lebih suka pergi tesco time perayaan..
giant bile rase nk shoping baju
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2007 11:33 AM | Show all posts
panda...baju yg camne byk panda???
price camne?
dini x sampai lagik Giant...sebab mak kata x besh..hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2007 10:53 PM | Show all posts

Reply #57 dini_alieyah's post

dini dah p giant ker??
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2007 09:50 AM | Show all posts
SO  FAR...  TESCO ok kut.. senang nak bwk baby...
then special parking utk yg bwk baby....

lagi satu FAMILI STORE lahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2007 01:55 PM | Show all posts
bg saye la kan sy suke kat J.J..bl lik melaka je mesti g J.J..tak tahu nape...lg satu kalau nak g beli brg2 dapur sy suke beli kat cowboy...dr segala mcm brg dapur ader...nak buat maj2 spt akikah ke ,kenduri ke sgl mcm maj yg melibatkan pembelian brg dr cili bwg,brg2 dlm botol atau tin oraittt la beli kat c 2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089548s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list