Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13859
View
105
Reply

[SURVEY] Shopping Complex korang suke kat Melaka nie....

[Copy link]

Author: the_slayers       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-2-2007 06:26 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 24-3-2012 22:10

Melaka nie dah banyak btul pasaraya....smpai dah pening kepala  sbb tak tau nak shopping kat ner
Korang selalu gi shopping kat ner arr,aku buat survey nie bukan tuk cari sebarang keuntungan,
sekadar tuk mengetahui tempat2 shopping paling banyak dikunjungi kat Melaka
Kalo dah vote tu,sertakan sekali sbb  korang suke ber'shoping' kat ctu

[ Last edited by  the_slayers at 16-3-2008 07:17 PM ]
Multiple Polls: ( Max 10 choices ), Total 52 Users voted
15.89% (17)
27.10% (29)
31.78% (34)
4.67% (5)
6.54% (7)
1.87% (2)
2.80% (3)
2.80% (3)
4.67% (5)
1.87% (2)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 06:39 PM | Show all posts
mydin tarak ..?
ehhehehee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2007 06:53 PM | Show all posts
Originally posted by Ax at 2-2-2007 06:39 PM
mydin tarak ..?
ehhehehee


mydin supermarket ker
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2007 06:58 PM | Show all posts
wei vote lah poll yg aku buat nie
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 07:14 PM | Show all posts

Reply #4 the_slayers's post

hampir diiktirap supermakret
hehhehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 07:28 PM | Show all posts
3 yang pertama je best,..giant tu lum tau g best ke tak..haha..tak slalo pegi..kalu brg dpr ada kut yang bestt
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 07:51 PM | Show all posts
giant punye escalator takot aku
hahahahahahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 08:02 PM | Show all posts
mana dataran pahlawan ni? apa ni shopping paling besor kat melaka pun takda dlm list. senyum super mana ada lagi?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2007 08:18 PM | Show all posts
Originally posted by ckkc at 2-2-2007 08:02 PM
mana dataran pahlawan ni? apa ni shopping paling besor kat melaka pun takda dlm list. senyum super mana ada lagi?


err...ko nak vote ker dataran pahlawan tu?
aku buat poll nie tuk survey tmpat org suke p beli belah,kire ko boleh beli barang dapur skali arr and macam2 ade la
rasenyer kalo dataran pahlawan tu,tmpat2 org lepak2 or stakat shopping kat butik2 ctu je (aku pun dah lama tak lepak kat ctu,tak tau la kalo dah de jual barang2 dapur kat ctu)
senyum super idup lagi la....tapi stakat nyawa2 ikan la

kalo aku nk letak semua name shopping kat Melaka nie memang tak cukup la....
limit diaorg bgi smpai 10 je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2007 08:22 PM | Show all posts
Originally posted by Ax at 2-2-2007 07:51 PM
giant punye escalator takot aku
hahahahahahhahaa


best aper escalator giant tu,aku rasa mcam naik nk terbang je bile naik escalator tu
Reply

Use magic Report

gordonv612 This user has been deleted
Post time 2-2-2007 09:30 PM | Show all posts
mestilar  tesco..
Melaka Mall belum buka lar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2007 10:35 PM | Show all posts
Originally posted by gordonv612 at 2-2-2007 09:30 PM
mestilar  tesco..
Melaka Mall belum buka lar..


hehehe....takpe,
harap2 poll nie ade smpai Melaka Mall bukak nnti
pastu korang leh arr votekan tuk Melaka Mall
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 12:07 AM | Show all posts
dataran pahlawan tuh tak masuk ke...??

kira tpt shopping gak kan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2007 02:22 AM | Show all posts

Reply #13 van_nistelroum's post

err...ko nak vote ker dataran pahlawan tu?
aku buat poll nie tuk survey tmpat org suke p beli belah,kire ko boleh beli barang dapur skali arr and macam2 ade la
rasenyer kalo dataran pahlawan tu,tmpat2 org lepak2 or stakat shopping kat butik2 ctu je (aku pun dah lama tak lepak kat ctu,tak tau la kalo dah de jual barang2 dapur kat ctu)
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 07:34 AM | Show all posts
none of them. family store paling murah bang ~~
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 09:55 AM | Show all posts
Originally posted by the_slayers at 2-2-2007 08:22 PM


best aper escalator giant tu,aku rasa mcam naik nk terbang je bile naik escalator tu


naik ok .. turun mcm turun bukit
ahhahahahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 01:33 PM | Show all posts
suke beli-belah kat jj...   sbb tuh jer paling dekat dgn rumah ..... maleh nak gie bandar kecuali ade hallah....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2007 02:12 PM | Show all posts
Originally posted by chiKenliTeL at 3-2-2007 07:34 AM
none of them. family store paling murah bang ~~


family store bukan shopping complex la bang
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2007 09:35 PM | Show all posts
aku suka g jj..sebab xbanyak budak suka melepak mcm kt mp...
asal weekend je aku rase mp tu mcm tempt rempit..huhuuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2007 02:44 AM | Show all posts
Originally posted by miss_ard at 4-2-2007 09:35 PM
aku suka g jj..sebab xbanyak budak suka melepak mcm kt mp...
asal weekend je aku rase mp tu mcm tempt rempit..huhuuhu


bukan stakat mat rempit.......mat punk,mat skin,mat emo@gothic,mat rendek,mat ganja pun ade skali:@:@:@

dulu aku penah la skali makan kfc kat pintu blakang mp tu,nak mkan kat dlm dah penuh,so aku ngan mmber pakat bungkus pastu mkan kat luar mp,boleh gak amik angin smbil mkan kfc
masa aku mkan tu,aku perasan ade sorang mat punk nie duk peratikan kitaorg mkan,
aku buat donno je,nk ajak mkan skali,aku takut tak cukup,
bile kitaorg dah abis mkan (aku siap basuh tngan kat dlm bekas makanan kfc aku tu),
tetibe mat punk nie dtg la kat kitaorg,aku punye le terkejut b*r*k,sbb mamat tu mintak bekas mkanan kitaorg (takkan la nak tolong buangkan kot

aku ngan mmber aku tak leh nak kate ape la
bgi je kat budak punk tu

yang aku kesalkan skang,budak2 punk yg bengong nie Melayu!!!
sebangsa ngan aku.....kalo ikutkan ati,
nak je aku bgi takzirah percume kat diorg nie

[ Last edited by  the_slayers at 5-2-2007 02:45 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.811281s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list