Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25812
View
282
Reply

kawan korang yg berperangai pelik

[Copy link]

Author: epitome       Show all posts   Read mode

Post time 1-2-2007 10:24 AM | Show all posts

Reply #80 carrie_connie's post

mmg klako 2 org tuhhh...

hangin satu forum bile once men rond2...hahhahah
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-2-2007 10:43 AM | Show all posts
Originally posted by carrie_connie at 1-2-2007 09:24 AM


aku dloo kalo bancuh milo pakai air sejuk watercooler jer..air panas hampeh,xpanas lgsung..berketul-ketul milo aku


ekekeke......ni la 1st thing yg aku complain kat mak aku mase baru mula2 masuk asrama dulu....

"ma, watercooler xde air panas arr...... sedih jek milo berketul2....."

"ma, kat sini xder hot shower arr.... nak mandi pon x smgt...."

balik2 umah kaw2 aku kene gelak ngan parents aku......

milo berketul2 xpe lg bai...... try wat megi pakai air sejuk...lg sedih siot.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 12:08 PM | Show all posts
Kwn aku si A nie, satu klas ngan aku dr f1-f5. Time f1-f3 ok jer kategori normal.
Tp stok alim dan baik2 la dia nie, tudung labuh, takleh tentang mata ngan laki, semayang 5 waktu
kat surau, ngaji Quran setiap ari. Dia nie pandai selalu dpt top 3, plg lekeh pon top 5 lar.Time nie aku
tak rapat ngan die.

Naik f4 ok lg pastu dlm pertengahan thn tu seblom exam pertengahan thn dia start jadik rajiiin sgt...
X makan sbb study, waktu magrib pon study, waktu rehat study, x tido sbb study. pendek kata
dunia dia studyyyyyyyy jer la. klas aku tuh kire klas plg pandai dan harapan cekgu la mmg competition
among ourselves to agak sengit tp lek2 lar.

Bile result kuar tgk2 biologi dia dpt 3, add math dpt 15, kimia dpt 20++.. kecewa bagai nak rak, study lgggggg
padahal exam penggal akhir tu lambat sgt. pastu dah mula cakap sorang2, senyum, gelak sorang2. yg tak tahan
dia suka nau menempek kt aku. aku nie kira black sheep kt skolah, pompuan plg degil dlm dunia bak kata ketua
warden aku. bila aku wat jahat dia nak join, aku nak skip klas,aku takmo gi prep dia pon takmo, dia nak join, aku nak semayang kat dorm, dia nak
join, aku menyorok dlm locker dia pon menyorok

pastu tambah parah bila dia kata ada budak laki duk usyar2 dia..yg dia cita kt aku bukan sorang ramai plak tuh!bila
dia nak wat sampah kat hostel dia duk dengar dak2 laki duk panggil nama dia. pastu selalu terdengar bisikan2 halus
dia kata. time nie dia dah tolak dah study. time kitorang duk dlm klas dia pandang luar ke arah jalan, pastu dia cam excited abis, dia kata eiiii ehhhh banyaknyerrr kereta kt atas jalanraya tu!!huuu pelik aku padahal ade 2-3 keta je yg lalu
time pembentangan biologi dia satu grup ngan aku. tensen aku nama aku ngan
dia dekat2 dlm list so cekgu grupkan kami. memula tu masa discussion ok, aku kasik dia part senang nak igt n terang
kat dia camner darah masuk kuar kt jantung tu, dia kata ok paham2. time pembentangan dia cita lain plak ala2 fantasy
gituh, x logik lsg! last2 aku ngan sekor lg kena fire ngan cekgu huhu..

bile dah makin teruk, parent dia bawak blk umah..berbulan bulan jugak. pastu bile dah dtg sekolah, ok skit la
tp masih senget gak..slalu gak blk umah. spm result dia terok jugak la..aku dengar dia blaja kat kusza taktau dah abis ke
lom

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 03:36 PM | Show all posts
Originally posted by maxomeara at 1-2-2007 10:43 AM


ekekeke......ni la 1st thing yg aku complain kat mak aku mase baru mula2 masuk asrama dulu....

"ma, watercooler xde air panas arr...... sedih jek milo berketul2....."

"ma ...

pasal milo berketul tu, ko masak jer la air panas....
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 03:38 PM | Show all posts
Originally posted by peachlily^ at 1-2-2007 12:08 PM
Kwn aku si A nie, satu klas ngan aku dr f1-f5. Time f1-f3 ok jer kategori normal.
Tp stok alim dan baik2 la dia nie, tudung labuh, takleh tentang mata ngan laki, semayang 5 waktu
kat surau, nga ...

kesiannya.... tension pasal asyik belajar tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 03:40 PM | Show all posts
Originally posted by epitome at 1-2-2007 02:38 AM

mamat neh pengotor lak tuh... tensen haku duk serumah ngan dier ..
tapi kalo nk release tensen mmg best la sembang ngan dier..
kalo nak tanya pasal pelajaran pong boleh... dier boleh terangka ...

jgn dia mandikan anak2 dgn sabun fab buku dah ler... :geram:
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 03:57 PM | Show all posts
Originally posted by jpl_fan at 1-2-2007 02:14
alaa ckp jer korang jeles once tuu kwn aku


erk erk..once tuh kwn baik jpl ka

baru tau wehhh..mase bace page belakang2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 03:59 PM | Show all posts
Originally posted by carrie_connie at 31-1-2007 20:08
kawan aku time sekolah dulu (laki arr), suka makan makan maggi dlm cebok


bese boys rajin wat cam nih...kwn est pon ade lagu nehhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 05:41 PM | Show all posts

Reply #88 estrellas's post

ada kawan lelaki aku from SBP lain sadis gak.... nak toast kan roti pakai seterika.. tapi dah lapik dgn kain la...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 06:36 PM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 1-2-2007 03:36 PM

pasal milo berketul tu, ko masak jer la air panas....


hahaha....ko ni x paham situasi ni.....mase tu baru seminggu masuk MRSM.... kettle not provided...aku x terpikir la plak kan nak bwk kettle sendiri....abestu ko nak suh aku masak air pakai ape?
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 07:07 PM | Show all posts
dah jadik pengaaman di sekolah asrama
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 07:35 PM | Show all posts
Originally posted by maxomeara at 1-2-2007 06:36 PM


hahaha....ko ni x paham situasi ni.....mase tu baru seminggu masuk MRSM.... kettle not provided...aku x terpikir la plak kan nak bwk kettle sendiri....abestu ko nak suh aku masak air pakai ape?

oic... so korang takder coffee room ker? :hmm: a place yg mcm pantry. budak2 bole masak air panas kat situ, bole bancuh membancuh etc kat situ. mcm hostel aku dulu ada. so aku assume semua tempat ada..  
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 07:38 PM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 1-2-2007 07:35 PM

oic... so korang takder coffee room ker? :hmm: a place yg mcm pantry. budak2 bole masak air panas kat situ, bole bancuh membancuh etc kat situ. mcm hostel aku dulu ada. so aku assume semua temp ...


ko SBP....ade la pantry...... kitorg kat MRSM blok bukan mcm blok asrama kat SBP tuh..... xde pantry2...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 08:15 PM | Show all posts
Originally posted by maxomeara at 1-2-2007 07:38 PM


ko SBP....ade la pantry...... kitorg kat MRSM blok bukan mcm blok asrama kat SBP tuh..... xde pantry2...


skolah aku walopon skolah SBP..hampess apa pun tarak..mmg dasar kasik aku sakit jiwa
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 09:13 PM | Show all posts
ff:

ehem!..plzz jangan spam and ubah topik ok..:@
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 09:19 PM | Show all posts
kawen aku yg paling pelik

ziana2006

kaki pancing n an attention whore
ops...ya ampun ziana2006
aku tau ko bz ngn happyou kan...good luck
org lain pon bz gak tp smpat lg g clubbing
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 09:22 PM | Show all posts
kawen aku yg paling pelik sekali(mmg pelik sungguh)

dia nih jenis senyap+pendiam(tp pandai laaa)
suatu hr ade ke patut...
dia naik bilek atas(budak yg dia tk kenal+program lain)
masuk2 bilek wat bodo je
duduk atas katil budak tuh
ambik komik, n baca
bebudak yg dok lepak dlm bilek tuh terkejut beruk dia wat camtu
dh la xkenal...pastuh masuk wat bodo+baca komik
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 09:28 PM | Show all posts
Originally posted by kroit92 at 1-2-2007 09:13 PM
ff:

ehem!..plzz jangan spam and ubah topik ok..:@

baik mod
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 09:33 PM | Show all posts

???

korang sume ader lagi tak kawan2 yang pelik nak bagitau? kalau takde biar saya sambung..

lagi sorang budak nih, memang pelik and misteri..takut nak berkawan tapi kawan jugak sebab dia budak baik..suka termenung ke arah langit, pastu tiap kali dia bising dalam kelas panas, mesti angin bertiup kencang..pastu kalau dia tengah bising2 dalam kelas, tiba2 dia lari ke tempat duduk dia, keluarkan buku and pandang 1 kelas semacam jek..tak sampai 5 minit pengetua terus masuk kelas and marah2 kitorang because teramat lar bising sampai ke pejabat dengar
saya selalu gak perhatikan dia ni, pastu kalau tengah duduk sorang2 tepi tingkap dalam kelas, termenung pandang langit, mesti mulut dia terkumat-kamit baca sesuatu..berzikir ke?
pastu dia ni kalau orang ajak merayau keluar kelas, kadang2 ikut, kadang2 jadi baik taknak ikut..tengah merayau2 jalan keluar kelas, tiba2 dia berhenti, dia kata guna jalan lain, bahaya guna jalan ni, kitorang buat tak tau jek, sambil2 tu ejek dia..pastu dia terus balik kelas..kitorang jalan terus guna jalan sama, then tersempak ngan guru penolong kanan, habis kena lecture kat situ gak..pekena rotan kat tangan and betis beberapa kali, then baru balik kelas..
bila kitorang tanya dia macamana boleh tau, dia diam taknak bagitau atau cepat2 ubah topik..pelik..menakutkan..
kadang tu dia muram jek, tiba2 suka, senang hati..bila ditanya, dia kata ada perkara baik akan berlaku..pastu pengawas upper form masuk and jaga kelas kitorang, abang and kakak tu kata cikgu tak masuk dari lepas rehat sampai balik, sebab ada mesyuarat..apalagi melompat bergumbira lah kitorang..pastu budak tu cuma tersenyum..hebat..mengkagumkan..menakutkan..misteri..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2007 09:39 PM | Show all posts

^sambung

lupa pulak nak bagitau, dia ni lelaki, sama kelas dengan saya, berumur 15 tahun..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list