Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25024
View
282
Reply

kawan korang yg berperangai pelik

[Copy link]

Author: epitome       Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2011 02:29 PM | Show all posts
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,



Sukacita kami memaparkan berita baik kepada wanita-wanita yang ingin
menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
moderator DARSITA menjadi model nya.


























Jelas..kemaluan DARSITA lebih tembam, lebih anggun, lebih
mempersona
dan lebih effective ketika bersama.







Kami dengan bangga melantik DARSITA menjadi model produk kami.





untuk tempahan, hubungi   
heslina@minyak-kelapa.com.my

# Atau PM pada amazed sebab sekarang DARSITA

berforum guna nick amazed.












SIGNATURE.......................................................................................................................
Terserlah ...kemaluan DARSITA lebih tembam, lebih berseri, dan
lebih memberi kepuasan ketika bersama.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2011 10:43 PM | Show all posts
Reply 128# kroit92


   hahaahha... kelakar giler citer kroit nih.. kan dah kuar air mate aku..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2011 10:51 PM | Show all posts
Reply 259# lin_okinawa


   cite lin ni pun kelako x hengat..adoii klau la aku ade same time 2 sure aku gelak sampai terkencing dlm seluar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.068977s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list