Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25861
View
282
Reply

kawan korang yg berperangai pelik

[Copy link]

Author: epitome       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 2-2-2007 07:28 PM | Show all posts
Originally posted by kroit92 at 1-2-2007 09:33 PM
korang sume ader lagi tak kawan2 yang pelik nak bagitau? kalau takde biar saya sambung..

lagi sorang budak nih, memang pelik and misteri..takut nak berkawan tapi kawan jugak sebab dia budak ba ...

mintak nombor boleh tak ngan dier neh?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 2-2-2007 07:29 PM | Show all posts
Originally posted by kroit92 at 1-2-2007 09:39 PM
lupa pulak nak bagitau, dia ni lelaki, sama kelas dengan saya, berumur 15 tahun..

wat elok2 PMR tawon neh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2007 07:30 PM | Show all posts
Originally posted by Ax at 2-2-2007 07:23 PM
aku ade sorg kwn ...
die otak begau sket ...

slalu x pakai spender ...
pahtu nak2 kalo ikot aku men putsal
kalo lari slow2 xpela gak , ni men bola cam men rugbi

sume swing swing .. trmsk ...

aper? dier ingat 'adik' dier tu besar sgt ker?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 07:37 PM | Show all posts
Originally posted by epitome at 2-2-2007 07:30 PM

aper? dier ingat 'adik' dier tu besar sgt ker?




aku knl die dr dok asrama .. cmtu gak prangai die ..

org men bola pon takot nk jumpe die , tergesel2 ke
hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 07:50 PM | Show all posts
Originally posted by Ax at 2-2-2007 07:23 PM
aku ade sorg kwn ...
die otak begau sket ...

slalu x pakai spender ...
pahtu nak2 kalo ikot aku men putsal
kalo lari slow2 xpela gak , ni men bola cam men rugbi

sume swing swing .. trmsk ...

tu namenye lebey mencabar
n die rase diri die seksi kalo gtu
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 07:52 PM | Show all posts

Reply #125 lin_okinawa's post

hahahaha
probnye
kwn2 sekliling rase geli jek tgk
nk tego
kang majok
hahahhahah
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 08:22 PM | Show all posts

Reply #126 Ax's post

tkpe..mgkn die rase seksi camtu..die tk kisah owang rase geli pn tkpe
yg penting die rase cm seksi je bile tk pki spender..
kate owang..."serlahknla keseksianmu" wakakakakaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 09:32 PM | Show all posts
eeuuuu!!

tak malunyer! actually kat sekolah kroit pon ader sorang budak camnih, (sebenarnya ada ramai lagi tapi kroit kenal yang nih)..sama ar, tak suka pakai spender, ada 1 hari kat tempat tuisyen tahun lepas, masa tu dia tengah main gurau2 ngan awek dier, kroit ngan kawan baik kroit dok belakang diorang, alang2 tu kutuk skali ar..main gurau2 pakai duit syiling(banyak benda bleh buat tapi main duit syiling, pelik..), pastu masa si budak laki pusing belakang pandang kawan dia kat sebelah, awek dia pun masukkan duit syiling tu dalam baju dia, kat belakang ar..kelakar tul, meliang-liuk badan dia geli, pastu duit tu turun terus ke seluar and keluar ikut seluar dia..kitorang pelik ar, apsal turun kat seluar? bukan nanti tersekat dalam spender ke? pastu dia cakap kat awek dia,"Apsal Ayu masukkan duit syiling tuh kat belakang? Dahlar H***q tak pakai spender ari nih! syyy..jgn cakap kat orang tau.."..apalagi, kroit ngan kawan kroit yang duduk belakang tu tergelak gila2 cam kambing tersedak kabait ar..awek dia plak tercengang, ternganga terkejut..:lol
pastu esoknyer bila tucen kitorang selalu ejek dia spender..:clap:
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 09:35 PM | Show all posts

^sambung

moral= pakai ar spender kalau tak nak kantoi..

kalau nak tau orang tu pakai spender ke tak, try ar masukkan duit syiling kat belakang baju dia..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2007 11:50 PM | Show all posts

Reply #129 kroit92's post

oo mgkn die nk kn pengudaraan yg lebey baek utk aset die...
bersangke baek je
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 12:00 AM | Show all posts
Originally posted by lin_okinawa at 2-2-2007 11:50 PM
oo mgkn die nk kn pengudaraan yg lebey baek utk aset die...
bersangke baek je


aset? apa maksud lin? saya ni budak2 mana lar paham..explain kalau boleh..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 12:03 AM | Show all posts

Reply #131 kroit92's post

aku ppuan..aku pn tk phm gk..so tkleh nk explain wkakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 12:06 AM | Show all posts
Originally posted by epitome at 2-2-2007 07:24 PM

sekolah haku masak telur pakai seterika   ( pecahkan telur kat bahagian yg panas tu)

haku tak paham.. actually mcmana korang masak telur pakai seterika?.. ada kawan aku kat sbp lelaki pun pernah ckp pasal masak telur ni. tp time tu aku malas nak tanya teknik memasak tu mcmana..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 12:10 AM | Show all posts

Reply #133 fairy_hobbit's post

ler..tak penah2 aku dengar masak telur pakai sterika..huish, baik jangan percaya,(tutup tinga)
lalalala..aku tak dengar paper, sebab aku cuma menaip dan membaca..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 12:12 AM | Show all posts
Originally posted by kroit92 at 3-2-2007 12:00 AM


aset? apa maksud lin? saya ni budak2 mana lar paham..explain kalau boleh..

aset tu benda berharga. an economic resource that's expected to be of benefit in future..  kalau nak check brapa asset n liability at a snapshot, bole tgk kat balance sheet.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 12:25 AM | Show all posts

Reply #135 fairy_hobbit's post

ntahler..tak paham aku, anybody ada idea lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 05:13 AM | Show all posts

Reply #136 kroit92's post

ko kene rajin membace..baru tau ape itu aset...termasuk la liabiliti sume
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 10:09 AM | Show all posts
Originally posted by kroit92 at 3-2-2007 12:10 AM
ler..tak penah2 aku dengar masak telur pakai sterika..huish, baik jangan percaya,(tutup tinga)
lalalala..aku tak dengar paper, sebab aku cuma menaip dan membaca..


melecet ler wehhhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2007 11:29 AM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 3-2-2007 12:06 AM

haku tak paham.. actually mcmana korang masak telur pakai seterika?.. ada kawan aku kat sbp lelaki pun pernah ckp pasal masak telur ni. tp time tu aku malas nak tanya teknik memasak tu mcmana..

pecahkan jer kat bahagian seterika yg dipakai utk menggosok tu ( bhgn bawah)
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2007 11:44 AM | Show all posts
Originally posted by epitome at 2-2-2007 07:27 PM

kat sek faris xder


ko sekolah stemfarp ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list