Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
9687
View
26
Reply

Lawyer Syariah

[Copy link]

Author: eidajj1       Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2014 04:58 PM | Show all posts
no.20 posted on 24-2-2014 04:42 PM
nak cari layer syariah ni, harap dapat jumpa loyer yg reliable & amanah....ramai loyer penipu skang  ...

dalam forum ni ade forumer nama hafiz_1312.. lawyer syariah..
tapi tatau la samada menepati ciri2 yg dinyatakan..

cer tanya sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 08:00 PM | Show all posts
Senarai Peguam Syarie Yang Beramal Di Negeri Pahang

http://jksp.pahang.gov.my/index. ... senaraipeguamsyarie

kalau nak cuba call and tanya boleh. tp sesetengah lawyer nak kita datang office discuss. jumpa dulu lawyer pastu tanya berapa charges dia. sekali pergi mahkamah berapa. bayaran filing berapa.

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2014 04:01 PM | Show all posts
no.20 posted on 24-2-2014 04:42 PM
nak cari layer syariah ni, harap dapat jumpa loyer yg reliable & amanah....ramai loyer penipu skang  ...

ye betul tu. kak sedara pun dah terkena. dah bayar untuk penceraian semua. pastu dia buat senyap. dokumentation semua bila mintak dia minta lagi bayaran.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2017 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mcmana benang ni masuk dlm my page..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2017 03:47 AM | Show all posts
Hati2 jugak dgn lawyer yg ada kat forum cari
Yg forumer suggest kan boleh dipertimbangkan
Tp yg nama hapizzzz better be careful
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2017 07:15 AM | Show all posts
anakmak replied at 13-9-2017 03:47 AM
Hati2 jugak dgn lawyer yg ada kat forum cari
Yg forumer suggest kan boleh dipertimbangkan
Tp yg na ...

Kalau lawyer buruk, aka manak boleh di pertimbangan tak????


Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2017 04:18 AM | Show all posts
Edited by anakmak at 27-9-2017 04:21 AM
maannaakautauu replied at 23-9-2017 07:15 AM
Kalau lawyer buruk, aka manak boleh di pertimbangan tak????

Heheh mau berdesing telinga client manak
Testimonies kat fd for future client
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074901s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list