Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2595
View
1
Reply

VOIP for existing PABX

[Copy link]

Author: bobok       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-1-2007 02:00 AM | Show all posts |Read mode
sekarang company aku guna redtone tapi service dia mcm lahanat. suara dengar slow, lepas tu technician dia pun tak terrer tetiap kali datang ada jer benda lain rosak pas tu nak fix balik lama baru datang. kontrak expire end of next month so aku nak cari provider baru. sapa ada experience dgn company lain?

aku punya requirement simple jer: out station call kena masuk pin number. rate tu tak kisah sgt lah as long murah sikit dari standard cas TM. lagi pun sekarang ni ramai dah org pakai skype dan spesis2 lain VOIP direct dari computer.

mod boleh pindah topic ni ke bod lain yg lebih sesuai.

tq.

satu lagi requirement: itemised billing. senang nak pin point bila nak maki nanti. tak lah semua kena.

[ Last edited by  bobok at 20-1-2007 02:03 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 04:40 PM | Show all posts
You can use VoIP with a virtual PBX, or you can use WebRTC which is more modern.

This can be found with the telecommunication service also known as Fonvirtual.

We also recommend using a call center software and using a international phone number , otherwise known as a virtual phone number
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
8.224325s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list