Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
20893
View
186
Reply

SOAL JAWAB AKADEMIK

[Copy link]

Author: jac_diehard_fan       Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2008 03:15 PM | Show all posts

Reply #180 chipmunk's post

bukan ikut U mana ker?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 11:22 AM | Show all posts
boleh tak terangkan maksud doctrine of separation of powers untuk org yg x amik law mcm aku neh..pening betul..
amik account pun kne blaja m'sian legal system..:@

satu lagik.. apekah itu doctrine of judicial precedent..

kalo korg bleh bg tau aku dgn ringkas ttg hierarchy federal courts kat malaysia ni lagi bagus..
x yah aku bace buku law yg pening tuh..muehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2011 05:27 PM | Show all posts
huhuhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 11:44 PM | Show all posts
UM demand?, UM la selalu dapat student yang dilelong... Tak ramai yang mintak...
padlie Post at 23-5-2007 19:05


tgk kos jgk bro kat um ni.
zaman aku matrik dulu kalo kos engineering dgn account nih kalo cgpa x tough jgn la gatal gi mintk um ni. jawabnya kena transfer ke unimas or ums la

yg selalu kena lelong masuk um ni bg kos sains sosial atau kos2 yg tidak poular / mendapat permintaan yg rendah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2012 12:01 AM | Show all posts
fees ntok master per sem bape eh?????
for acc student.......
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2012 12:53 PM | Show all posts
Salam, aku tgh study nih.. nak buat soalan tahun lepas. Bab kena buat Income Statement ngan balance sheet. tp aku xpaham terutama bab bg following transactions tuh.  sape yg terer dan sudi tolong aku, meh bg email. nanti aku bg soalan dia.. tqvm {:4_243:}
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2012 05:55 PM | Show all posts
Reply 186# MayGirl07


budak umah aku tengah wat degree account dari university of greenwich kat segi kolej kl.. ko pm aku nanti aku kasik ko emel aku.. pastu ko bagi la soalan ko tu kat emel aku, tu pun kalo ada lagi la..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077602s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list