Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11973
View
123
Reply

SURVEY 0 : Perkara yg dirindui semasa zaman persekolahan

[Copy link]

Author: jac_diehard_fan       Show all posts   Read mode

Post time 25-10-2008 12:28 PM | Show all posts
rindunye nak skolah alik...jumpe kawan2.
paling best mase ujung taun pas abis xm. sume dok pakat bwk batu semban la...saidina la
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2008 05:17 PM | Show all posts
waaaa,,,,best gile skolah aku...all boys pn tp sume heppy...
pantang ade cikgu muda,,lawa...habis..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2008 07:54 PM | Show all posts
rindunyer zaman sekolah........
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2008 02:45 PM | Show all posts
perkara yang paling aku rindu kat sekolah adalah pi kipas cikgu waktu nak exam... huhuhu... best....
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2008 05:29 PM | Show all posts
Aku paling suke ponteng sekolah.. tapi bile dah keje ni rase nyesal tak gi skolah.. bukan sbb tertinggal pelajaran tapi sbb terasa rindu.. selalu aku drive kat area skolah aku, tgk ade perubahan ke, kete2 cikgu yg aku ludah ade lagi ke... hahaha..aku mmg benci ari merentas desa, dah tu klu tak pegi soknye kena berdiri kat perhimpunan.. asik berlumba nak buat jahat je kat skolah.. tapi bile ingat2 balik zaman2 lom matang tuh, tersenyum sendiri dan rindu sgt2.. harap cikgu2 dan kwn2 yg gua penah pedajal tuh maafkan la daku..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2008 10:50 PM | Show all posts
xde yg best pn masa zaman sekolah ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2008 11:51 AM | Show all posts
bila dah habis skolah mula rindu2an...
tp dulu masa skul x saba nak bla....
tu lah.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2008 10:27 AM | Show all posts
rindu pakai bj skolah..kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2008 12:27 PM | Show all posts
rindu pada ponteng skolah

aku ni kuat gak monteng kelas.....tp alhamdulillah, still dpt 7 aggregat

sbb tu mak aku x kisah aku monteng.......hehehe....aku monteng bukan tgk tv je tau.....aku study gak le skit2......

juz aku mls nak g skolah......pastu kalo ada gotong royong ke hape, mesti aku monteng......aku xkan dtg dlm 2, 3 ari.......sbb kalo aku dtg esoknya, mesti kena panggil nama sbb apa x dtg gotong royong.... ....satgi kena marah.....kuikuikuikui

rimas aku dgn sistem skolah ni......strict!!!!

bila kat U, aku x monteng dah.....sbb enjoy study ada gap....gap je aku balik room kast hostel......lepak2.....kelas petang g plak....kan bes camtu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2008 12:15 PM | Show all posts
teringat ...
rindu kenangan masa lalu
teringat kat K.A Sc .. dah kawin ke dia

dekant hakeem masa form 1 dok usyar2 akju

kat arwah fizah (kawan aku paling kamceng


semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya .. amin nnnnnnnnnnnn

azliza dah jadi cikgu kat sekolah lama aku


kat cikgu nordin tusyen math tiap2 ahad lepas tu gterus pi pekan ahad


kat suharni dah kerja kat kastam - anak berapa dah?


jasmah dah lost contact le

dia kat mana la ni
kata hosp. kepala batas

dekat zakiah.. dah pakkai tudung kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2008 11:20 AM | Show all posts
Kalau nak diingat2 balik time skul dulu best gler. Kalau duduk asrama memang best gler bg aku lah. Lepak dengan kawan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 09:27 PM | Show all posts
perkare yg dirindui zaman school mase time rehat..sbb makan best lain tk rindu langsung sbb overall zaman school sayer busan
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2008 07:14 AM | Show all posts
ak rindu wktu ponteng sekolah...kah2
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2008 05:21 PM | Show all posts
aku baru tgglkan dunia persekolahan sebulan yang lepas..
aku calon spm 2008..
aku rindu weh dgn kwn2 aku..
kalau g skola mesti dpt borak2 dgn kwn aku..
gosip ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2014 01:05 PM | Show all posts
rindu nak gaduh dengan budak kelas sebelah. rindu nak buli budak lelaki 2 orang dalam kelas. rindu nak dengar cerita pasal anak cikgu mad. rindu nak lepak dekat meja epa. rindu nak hafal ayat hafazan waktu kelas ustaz sampai kena duduk luar kelas. rindu nak buat soalan add math banyak2. rindu nak baca asmaul husna dekat dataran perhimpunan dan rindu macam2 lagi.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2014 09:11 PM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod naen

  ~ ~  Boleh hubungi super mod naen untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                         SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                                  SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         
                                    
..                               Lihat !!!  bhgian sulit super mod naen mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                                boleh juga tempah krim tembam dari perang_sivil @ xpdckelate



. .              ~ super mod naen @ DARSITA kembali aktif di bod kesulitan & cadangan   ~                       







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
Bukan fantasi.  Ketembaman bhg sulit super mod naen @ DARSITA adalah realiti

dan menakjubkan !!!!!!

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2014 09:12 PM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod naen

  ~ ~  Boleh hubungi super mod naen untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                         SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                                  SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         
                                    
..                               Lihat !!!  bhgian sulit super mod naen mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                                boleh juga tempah krim tembam dari perang_sivil @ xpdckelate



. .              ~ super mod naen @ DARSITA kembali aktif di bod kesulitan & cadangan   ~                       







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
Bukan fantasi.  Ketembaman bhg sulit super mod naen @ DARSITA adalah realiti

dan menakjubkan !!!!!!

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2014 09:12 PM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod naen

  ~ ~  Boleh hubungi super mod naen untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                         SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                                  SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         
                                    
..                               Lihat !!!  bhgian sulit super mod naen mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                                boleh juga tempah krim tembam dari perang_sivil @ xpdckelate



. .              ~ super mod naen @ DARSITA kembali aktif di bod kesulitan & cadangan   ~                       







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
Bukan fantasi.  Ketembaman bhg sulit super mod naen @ DARSITA adalah realiti

dan menakjubkan !!!!!!

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2014 09:12 PM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod naen

  ~ ~  Boleh hubungi super mod naen untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                         SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                                  SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         
                                    
..                               Lihat !!!  bhgian sulit super mod naen mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                                boleh juga tempah krim tembam dari perang_sivil @ xpdckelate



. .              ~ super mod naen @ DARSITA kembali aktif di bod kesulitan & cadangan   ~                       







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
Bukan fantasi.  Ketembaman bhg sulit super mod naen @ DARSITA adalah realiti

dan menakjubkan !!!!!!

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2014 09:13 PM | Show all posts
_
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,
        
     
     
Sukacita kami memaparkan berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod naen

  ~ ~  Boleh hubungi super mod naen untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                                         SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                             

                                                                  SELEPAS di sapu krim tembamn

                                         
                                    
..                               Lihat !!!  bhgian sulit super mod naen mencapai tahap tembamn
..                                   mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara




.                                boleh juga tempah krim tembam dari perang_sivil @ xpdckelate



. .              ~ super mod naen @ DARSITA kembali aktif di bod kesulitan & cadangan   ~                       







SIGNATURE .........................................................................................................................................................
Bukan fantasi.  Ketembaman bhg sulit super mod naen @ DARSITA adalah realiti

dan menakjubkan !!!!!!

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089775s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list