Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12154
View
123
Reply

SURVEY 0 : Perkara yg dirindui semasa zaman persekolahan

[Copy link]

Author: jac_diehard_fan       Show all posts   Read mode

Post time 16-3-2008 08:48 PM | Show all posts
hahaha teringat zaman sekolah rendah dulu aku dan kawan kena denda depan perhimpunan pasal main2 masa nyanyi lagu sekolah hak2...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2008 08:55 AM | Show all posts
eiii bestnye ingat zaman skolah dulu...

Skolah rendah mula2 aku skolah semua pompuan... sampai darjah 2... kt bandar
masa darjah satu aku slalu ponteng skolah ngaji belah ptg... ahaks...
teruk aku ni.. slalu kelentong ustazah aku.. aku ckp aku demam.. tapi sebenarnya aku malas...
pastu darjah 3 -6 aku dok skolah kt kaw kampung sket...
eheheheh aku suker gaduh ngan budak lelaki.. eii aku memang tak tahan kalau budak lelaki berlagak..
masa darjah 4 aku gaduh ngan budak lelaki ni sorang... sbb dia pijak kasut aku.. berlagak siot budak ni...
dok meja depan aku... berdepan ngn dia.. pastu tak leh kaki aku masuk kaw dia.. brg2 aku pun tak leh masuk...
tapi kalau kaki dia tak pe..aku baran laa...
aku gaduh .. tapi tak nangis depan dia.. ...
dia pun merah 2 muka gak .. sbb aku bertekak ngan dia..
masa darjah lima dia dok belakang aku dah.. dah tak gaduh.. w/pun dia ni memang berlagak...
tapi best sbb aku maintain no 1 atau 2 dalam kelas sampai drjah 6...

lagi satu aku ingat.. aku dok puppy love ngan senior.. biasa laa cinta monyet.. tapi aku just minat2 drp jauh jek..
tak de laa tulis surat cinta bagai cam kengkawan aku...

eii lawak gak laa sek rendah ni...
tapi sekrang ramai member dah lost contact....sedey nyer...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2008 05:07 PM | Show all posts
aku rindu zaman skol nie
windu kat kwn2 yg sumenyer otak gile...
beshnyer....

klo la masa nie leh pusing ke blakang balik...
mmg aku nak abadikan lg kenangan tue...
klo leh wat video skali....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2008 02:26 PM | Show all posts
paling rindu kat kawan2 masa sekolah dulu....
bila dah besar ni, masing2 bawa haluan masing2....
bila jumpa balik, masing2 dah berubah.... he..he... seronok sangat bila jumpa balik kawan2 masa sekolah dulu....
tp yg paling sedih bila mendapat khabar buruk tentang kawan2 lama........
walaupun kadang2 cuma kawan biasa tapi kawan itu adalah seseorang yg aku pernah kenal...............

"perjalanan yg paling jauh adalah perjalanan untuk mencari sahabat yg sejati..."

rindu juga kat cikgu2 kat sekolah dulu.....
bila dah jauh aku pergi.. baru aku sedar....semangat hasil didikan dari cikgu2 sekolah aku dulu yg tetap paling berbekas..............
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2008 01:41 PM | Show all posts
aku miss kwn2 ngan suasana skolah..
beza giler ngan kat kolej..

lg satu aku rindu sorg cikgu nie..
die lyn aku baik giler..
mcm mane aku xsyok kat die..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2008 08:42 PM | Show all posts
rindu kat kawan2 and cikgu2...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2008 10:51 PM | Show all posts
rakan-rakan and lain-lain..stay up~ bez oo stay up ngn kengkawan..ramai2..pastu tido telentang ramai2..dok asrama memang besh!
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2008 03:47 AM | Show all posts
kui2 pengalaman aku plg besh kna bsuh tndas time tgh2 mlm...
huhu gara2 lmbat clear dorm
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 12:34 PM | Show all posts
cikgu2..miss u
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 03:07 PM | Show all posts
wa......

nak sekolah...nka sekolah....
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 09:28 PM | Show all posts
i'm a school drop out...hehehehhe

nway,aku x suke la nk igt kwn2 kt skolah....smua x baek ngan aku...

wish aku,kalo aku bole masok skolah blk,aku nk amek spm,nk score...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 11:14 PM | Show all posts
windu dri aku pd zaman skol...
warg....
bg balek zaman itu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2008 03:24 PM | Show all posts
hm..aku mmg rindu sgt dgn zmn sekolah aku..huhu..

tmbh2 aku ni ske wat kes mcm2 kt sekolah..

dr skool rndh smpai la menengah..

ingt lg mse drjh 4-6. aku gossipkan cikgu laki dgn cikgu ppuan..hehehe

kene panggey tros dgn guru besaq..

tp aku wat degil gak..cikgu duk mrh, aku wat xlyn jer..

pastu dok tpu markah dlm repot kad. hahaha..kne pggel ng cikgu penolong knn ke ape tah.tp cikgu kelas sokong aku..wpun die taw aku tpu..cyg cikgu tu..tp dh arwah..

pastu aku ske ponteng klas..

tp upsr dpt gak 4a1b..

skolah menengah aku dpt sekolah asrama penuh tp aku wat hal gak..huhu..smpai bapak aku kne panggel. cikgu pn xske kt aku.

jd aku tuka skola teknik..masuk c2 aku mmg pemes sbb aku dr skula pndai..hehe

cikgu sume suke aku..aku tere bi..

tp aku ske pnteng skolah, pnteng klas...nakal btol aku ni..tp cikgu xmrh sbb aku pndai..huhu

last2 masuk jugak unibsiti...jejeje..

rndunyeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2008 09:58 AM | Show all posts
rindu zaman2 cinta monyet..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2008 12:52 AM | Show all posts
aku rindu bangat sama kawan2 aku kat hostel dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2008 01:35 AM | Show all posts
rindu nak pakai baju skolah..pastu pegi pehimponan..xpon nyurok lam toilet..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2008 01:53 AM | Show all posts
Originally posted by Mily at 31-12-2006 12:22 AM
rakan2 n suasan persekolahn..
ingat dolu2 main jer dlm kelas..
keje rumah pon x berlambak cam skrg..wuuu
cikgu??..x rindu pon..hahahaha..sbb slalu nampak kat tmn uamh aku nih..hahaha





betul2...cikgu aku kat merate kampung nih jer..dlu2 skolah rlek2 jer,meja kerusi dah mcm padang meinan..paling penting aiskrim pop
pastu main2 tikam2...huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2008 01:56 AM | Show all posts
Originally posted by otakotak at 8-7-2008 03:07 PM
wa......

nak sekolah...nka sekolah....



rindu..rindu jugak tapi xmau la pg skolah..suke teringat2 je dah le,malas la nak bgun pagi2,kena baris..adoi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2008 03:04 PM | Show all posts
rindu masa last day nak abih sekolah lepas tu jamuan... sungguh happy.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2008 11:58 PM | Show all posts
rindu perhimpunan pagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.223395s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list