Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11976
View
123
Reply

SURVEY 0 : Perkara yg dirindui semasa zaman persekolahan

[Copy link]

Author: jac_diehard_fan       Show all posts   Read mode

Post time 2-1-2007 07:59 PM | Show all posts
tapi satu bende yang aku paling ingat....kekeke..tidur2 manje ngan abng angkat...wakakkakaa..mane tah g abang2 angkat aku tu....geli pulak kalau teringat...:lol
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 08:12 PM | Show all posts

Reply #41 sayang_mulut's post

manje2 mcm maner tuu..:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 08:16 PM | Show all posts
aku rindu ngan kwn2..ngan cikgu2...best woo..:love:

plg aku x leh luper..time form 4..aku ngan member2 aku suka sgt mkn dlm kelas time rehat..ketua tingkatan member aku..pengawas2 pun member aku..so x pernah kitorang dihalau dr kelas time rehat..:lol
member aku yg ketua tingkatan nie rajin bawa buah..selalunyer kitorang bedal mkn durian time rehat..habis rehat..cikgu ngan bdk2 lain duk bising pasal bau...biler diorang tanyer saper mkn durian..semau buat x tau..tp ader skali terkantoi..time tuu cikgu math aku tanyer soalan kat aku..biler bukak mulut bau durian seh..
akhirnyer kitorang terpaksa mendedahkan aktiviti kitorang time rehat..:ting:..satu kelas gelakkan kitorang..:ting:
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 08:24 PM | Show all posts
paling rindu cikgu ngan rakan..kalau jumpa mesti dah tak kenal huhu
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 08:56 PM | Show all posts
rakan2 lah

aku dah la skolah slalu pindah randah

darjah 1 kat johor - kawan2 habeh lost contact

drjh 2-5 - kat pahang - ada la ingat 2 3 org....tu pun sebab contact kat fster / emel

drjh 6 kat kedah - still ada lagi yg knl smp skrang...

f1-f5 kat kedah - ada yg kenal lagi..ada yg putus terus...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 09:41 PM | Show all posts
aku rindu dpt pujian cikgu2.. hohoh, ntahlah kadang2 aku rasa aku ni xdela rajin mana tp cikgu suke sebut nama aku masa sbg example utk dicontohi kalo die tgh lecture klasmate aku yg lain .. maybe sbb aku x byk songeh kot n pandai amik hati cikgu.. hohoh :nerd:
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 10:30 PM | Show all posts
Originally posted by sayang_mulut at 2-1-2007 07:59 PM
tapi satu bende yang aku paling ingat....kekeke..tidur2 manje ngan abng angkat...wakakkakaa..mane tah g abang2 angkat aku tu....geli pulak kalau teringat...:lol

aku baca pun geli :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 11:27 PM | Show all posts
of koz ler fwenz....fwenz la wat kite hepi wehwehweh...slain tu,wat exercise...bosan seh...heheheh..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2007 09:29 AM | Show all posts
aku bukan je rindu, malah termimpi2.. aku jumpa balik kengkawans, cikgu2... keadaan sekolah tu...semua sama mcm dulu...

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2007 01:26 PM | Show all posts
paling rindu dgn rakan2.. sebab bila dah abeh skola.. susah nak get back 2gether cam dolu2..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2007 08:38 AM | Show all posts
tiap2 ujung thn hari penyampaian hdiah muka ni tak pnh missed naik stage..hehe...
masa skolah rndah jd prefect yg kuat gado ngn budak laki...bila teringat rs kelakar lak
byk pedajal member ms form 1 to 2..
msuk hostel kntoi ngn warden x p prep..kene denda lapor diri kat pondok guard 6x seari..jauh tu nk jln..
tp ms kat hostel la jupe my best fren yg stil contact smpi la ni..windu dier bgt...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2007 11:22 PM | Show all posts
kwn2..missed the good old daysss..

kitorang still contact with each other...walaupon dah bersepah2 kat muka bumi nih
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 07:11 PM | Show all posts
rindu rakan2 gk

sesame fly sesame kene masuk blk pengetua
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2007 12:25 AM | Show all posts
fouhh sudah semestinya FLY! membe2 tu anytime boleh jumpa..hurmm tp stil mis those old days la..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2007 12:29 AM | Show all posts
yes..fly plg best...mmber2 still contact lg..xyah rindu..mmg slalu contact..
eggege...tp fly n ponteng plg best..
laen tau perasaan die kalo ponteng klas ms kt U..
hati kering...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2007 04:19 PM | Show all posts
of cos kwn2... ramai dah kawin la plak
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2007 07:31 PM | Show all posts
time sek dulu, study lepak2 je.. banyak relaks..assignment tak banyak.. silibus sikit, mase lak banyak..
skarang ni, susah nak lepak2 cam dulu.. ade je hw,assignment, exams.. 3-4 buku tebal kene abiskan dlm mase 4bln.. dah tak leh nak relaks2..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2007 09:34 PM | Show all posts
rindu pd kekwn
lelain tu xbrapa sgt
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2007 02:28 PM | Show all posts
aku plg rindu kat kengkawan. ngan best frens aku semua aku kontek lagi w/pun dah baper thn x jumpa. kengkawan yg aku kenal dr sekolah rendah tu la yg aku cari klw aku ada problem. w/pun aku ada berapa ramai kawan pun tetap tak dpt menandingi derang
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2007 11:46 PM | Show all posts

Reply #1 jac_diehard_fan's post

Hohoho...dah vote tak rindu langsung!!...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107990s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list