Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11979
View
123
Reply

SURVEY 0 : Perkara yg dirindui semasa zaman persekolahan

[Copy link]

Author: jac_diehard_fan       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 31-12-2006 06:58 PM | Show all posts

Reply #18 Ax's post

jahat camne tu
:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2006 07:50 PM | Show all posts
Originally posted by jac_diehard_fan at 31-12-2006 06:58 PM
jahat camne tu
:hmm:


progol 18 siri :jeling::jeling::jeling:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2007 08:38 AM | Show all posts

Reply #22 Ax's post

: waw.. da tak dara la neh :jeling:
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2007 09:06 AM | Show all posts
Originally posted by sayang_mulut at 31-12-2006 04:24 PM
aku dapat dudu tu....




neway .
paling aku rindui ialah memang aa kawan2
dan cigu cigu yg hensemmmmmmmmmmm banget .. . :love: . ..
serta keputusan2 ujian ku . . ..

kawan2 aku dari yg paling tolol ke paling terer . ...
ye lah , aku form 1 antara kelas tercorot , semua stok ujung2 . ...
tapi no.1 la aku ceh . .. ketua kelas lagi . .. pastu form 3 ,
zoOm naik kelas 3C . . .. walaupun naik "pangkat" , kedudukan
aku tak berubah  , still top student . .. form 4, 5  - dpt science 1 .. .
pun top student .. . terer giler add maths nie . .. :nana: . .. sampai masuk
matrix , pernah dpt 4 flate <tak bangga pun pasai senang giler , al-maklum kementerian :kant:>
masuk U , boleh laaa . .. main 3.00 pointer . ... aku selalu dicop anak terpintar
dalam seluruh keluarga tapi aku sikit pun tak bangga. . .. aku tak pernah puas dengan apa yg ada. . .
dan aku mungkin suka merendah diri. . .. <berpijak laaaaa di bumi yg nyata kan nak , yg dok
obersea tu lagi terer , ker "cas" jer lebih. . >. . ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2007 11:11 AM | Show all posts
kawan2 & guru2...:cry:
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2007 12:50 PM | Show all posts

Reply #24 adik_nazgul's post

:jeling:..mane2 ade je guli ni...:jeling:
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2007 03:51 PM | Show all posts

Reply #26 sayang_mulut's post

dudu. .

. ... :nana:
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2007 04:58 PM | Show all posts
cikgu2 di skolah..
suasana pembelajaran..
aktiviti skolah.
frenz..

mm lagi..lain2..rindu ngan duty az Dj..dan ptg2 jadik robin hood kat pdg..mm..rindu sgt..smuanya!!!!!!!
........
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2007 05:02 PM | Show all posts

Reply #27 adik_nazgul's post

asalla ina teringat psl zainal tetiba..:ketuk:..
hadui..fikiran tak sihat..:kant:
:lol...hye diknaz..:cool:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2007 07:13 PM | Show all posts

Reply #24 adik_nazgul's post

amboi mama promote nampak :jeling:
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2007 07:20 PM | Show all posts
Originally posted by jac_diehard_fan at 1-1-2007 08:38 AM
: waw.. da tak dara la neh :jeling:

:no::no::no:

i terune lg u ..
hahahhahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2007 09:53 PM | Show all posts
rindu bangat sehh....

rasa sayu je..haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2007 10:59 PM | Show all posts

Reply #31 Ax's post

oo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2007 10:59 PM | Show all posts

Reply #32 dee_dee's post

rindu pe? :jeling:
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 12:34 AM | Show all posts
Originally posted by jac_diehard_fan at 1-1-2007 07:13 PM
amboi mama promote nampak :jeling:


promote apa nak ? . ..

cigu-cigu terbaik di sekolah jugak
aku sgt rindui . . ... terima kasih cigu . ... :love:
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 05:49 PM | Show all posts
ingat dulu2 kat sekolah  kengkawan dngan cikgu2 aku ada nickname tersendiri..
semua nama lawak2 ah..
lepas tu ingat dulu2 selalu usik2 cikgu....
kena rotan.. ahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 05:52 PM | Show all posts
yang aku tak rindu langsung ialah homework.
aku selalu kena denda dok kat luar, rotan dll sebab aku mmg malas gila nak buat kerja sekolah.
bila dah habis skolah mula2, jumpa cikgu dgn kengkawan aku selalu buat dunno.
tapi sekarang kalau jumpa aku punya seronok tuhan je yang tau
aku rasa sekolah lebih best drp kerja.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 06:35 PM | Show all posts

Reply #34 jac_diehard_fan's post

rindu dating2:lol
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 07:13 PM | Show all posts
Originally posted by Squidward at 2-1-2007 05:52 PM
yang aku tak rindu langsung ialah homework.
aku selalu kena denda dok kat luar, rotan dll sebab aku mmg malas gila nak buat kerja sekolah.
bila dah habis skolah mula2, jumpa cikgu dgn kengkawan a ...

sama la.. tak rindu langsung homework. aku benci homework.
aku lebih rela sit for exam untuk ganti homework.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 07:58 PM | Show all posts
rindu cinta monyet
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074687s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list