Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49883
View
375
Reply

nama2 pelik

[Copy link]

Author: cauliflower       Show all posts   Read mode

Post time 26-12-2006 02:12 PM | Show all posts
aku der kwn yg nama dia
Ratna Dewi..tp cam biaser ah sbb die mmg asal Indonesia pon..
:bgrin:

maner tah die skrg..wuwuw
wiindu ah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-12-2006 08:09 PM | Show all posts
kwn2/junior/senior sy bdak sabah pong nama pelik kaedahnya

jennifer tiansen(moslem)
mulen berimbun
bernard maringgal
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2006 08:27 PM | Show all posts
budak sebelah bilik aku,org tawau..
advina lijah julkiplie rendek...aku panggil dier jijah..:nerd:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2006 10:04 PM | Show all posts

Reply #83 carrie_connie's post

sedapnyer nama:jeling:
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2006 10:22 PM | Show all posts
Originally posted by jpl_fan at 26-12-2006 10:04 PM
sedapnyer nama:jeling:


she's a la liga fan..:ting:
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2006 10:29 PM | Show all posts
Originally posted by carrie_connie at 26-12-2006 08:27 PM
budak sebelah bilik aku,org tawau..
advina lijah julkiplie rendek...aku panggil dier jijah..:nerd:


advina tuh dah cun....yg blakang2 tu pelik sgt.....:nyorok:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 12:08 AM | Show all posts
Hoho... Aku dok baca thread ni dah dua tiga kali cuba pikir ape nama pelik yg pernah aku jumpa...

Sekali aku lupa yg adik2 aku semua nama pelik2;

Adik lelaki aku - Ahmad Ishqi Jabir
Okehla, masih tak pelik sangat... Kecuali nama tengah die tu. Org pun panggil dia guna middle name dier

Adik pompuan aku - Fathi Nail Jinan
Wahaha. Ni dah memang pelik. First name tu dipronounce sbg FAT-HI bukan FA-THI (spt yg kebanyakan org buat silap). Ade sejarah gak disebalik nama ni, tapi takpe la... takyah cite sangat... Discreet sket...

Nama aku je antara adik beradik aku yg cuma ada 2 perkataan... Lain semua 3...
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 12:59 AM | Show all posts
Originally posted by meitantei at 27-12-2006 12:08 AM
Hoho... Aku dok baca thread ni dah dua tiga kali cuba pikir ape nama pelik yg pernah aku jumpa...

Sekali aku lupa yg adik2 aku semua nama pelik2;

Adik lelaki aku - Ahmad Ishqi Jabir
Okehla,  ...


waduh jgn sedey..
legi pendek lg bgus actually kite kene pggl name pnoh bru dpt berkat...
klu dah berbelit2 kan dah payah..
terus doa tuh xsampai..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 01:42 AM | Show all posts

Reply #87 meitantei's post

wohoho..kelles nama adik beradik hang nok
adik beradik cek suma ada nama rosema~ something something
nama cek jer lain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 01:43 AM | Show all posts

Reply #83 carrie_connie's post

aiyoo...sakan nama!
dia suka merendek tak? :nyorok:
Reply

Use magic Report

Lt.Zaitsev This user has been deleted
Post time 27-12-2006 12:52 PM | Show all posts
Well, aku ada sikit nama2 yang pelik ni (bagi aku la). Ceritanya masa aku study kejap kat Kuching, Sarawak dulu. Korang pun tahu la kan, kat sana nama2 dorang ni pelik2 sikit kan? Masa aku kat sana, ramai gak geng2 S'wak ni. Semuanya ok (miss them very much!). Geng main Rugby pun ramai.
'Anak' tu kira macam BIN la untuk org Melayu. Nama2 ni nama antara geng2 aku kat sana.

1. Emparan Anak Bujang - Civil Engineering
2. Joe Ngayak Anak Kumpang - Mechanical Engineering
3. Supang Anak Sakai (Pompuan) - Electronical Engineering
4. Johnny Anak Kuda - Mech Eng
5. Linggie Anak Belon - Civil Eng
6. Dolly Anak Masam (Pompuan) - Accountancy kalau tak silap
7. Ben Julian Nathaniel George Siambun - Rugby senior (glamer dia nih!! )

Mula2 masa kenal tu, nak tergelak pun ada bila tahu nama diorang ni. Tapi lama2 bila dah rapat. Dah kenal
hati budi masing2. They are nice chaps!!
'DON'T JUDGE A BOOK BY ITS COVER' - The way it is!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 01:00 PM | Show all posts
caye tak kalo ade org name mohd momok ...
seram aku dgr ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 02:48 PM | Show all posts

Reply #91 Lt.Zaitsev's post

zaitsev...nama tuh mmg pelik, esp nama ayah depa

belon?kuda?sakai? biar betik

tp teringat kat arwah makcik kt kampung sy dlue
arwah mak bunga....baik orangnya =)
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 06:12 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 24-12-2006 01:16 AM
pasni gamak nk letak nme anak  yg gempak2 camni ler...rmi org ingat...huhuhu....:ting:

tp jgn sampai anak tu rasa malu dah la... :jeling:
bg aku, nama yg ideal are nama2 yg tak panjang sgt  sampai tak muat column dlm form...
dan nama2 yg senang disebut.. org lain tak payah fikir abt the pronunciation sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 10:42 PM | Show all posts
Originally posted by meitantei at 27-12-2006 12:08 AM
Hoho... Aku dok baca thread ni dah dua tiga kali cuba pikir ape nama pelik yg pernah aku jumpa...

Sekali aku lupa yg adik2 aku semua nama pelik2;

Adik lelaki aku - Ahmad Ishqi Jabir
Okehla,  ...


aku rasa seb baik adik laki ko tuh orang tak panggil jabir..
jabir nih orang gelar utk orang yg ade bibir tebal..

yg adik pempuan ko plak aku rasa betulla orang patut panggil fat-hi.. baru ada makna
fa-thi xda makna.. cek kamus arab balik :bgrin:


[ Last edited by  hardeyboyz at 27-12-2006 10:44 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 10:48 PM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 27-12-2006 06:12 PM

tp jgn sampai anak tu rasa malu dah la... :jeling:
bg aku, nama yg ideal are nama2 yg tak panjang sgt  sampai tak muat column dlm form...
dan nama2 yg senang disebut.. org lain tak payah fikir ...


tuhlaa.. kene kasi anak jgn malu..

aku punya la tanya ayah apesal kasi aku nama ni.. mula2 dia kata nama ulamak.. aku dah bangga dah.. tapi ending dia kata ulamak tu mati dalam penjara.. aiseh...
:geram:
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2006 02:00 AM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 27/12/06 06:12 PM

tp jgn sampai anak tu rasa malu dah la... :jeling:
bg aku, nama yg ideal are nama2 yg tak panjang sgt  sampai tak muat column dlm form...
dan nama2 yg senang disebut.. org lain tak payah fikir ...



of kos la cik fairy
:jeling: xkanla ku nk letak mawar hitam bt xxxx....
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2006 03:53 AM | Show all posts
ade sorang junior name dier wan seni murni, tapi kitorang panggil dier minyak masak seri murni
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2006 11:53 PM | Show all posts

Reply #98 plastic_flower's post

kalo dia ngamuk goreng korang dalam kawah ngan minyak masak baru tau.. tapi senonya x elok gak erk panggey2 nama diorg ni gitu2.. ye la niat gurau2 kawan.. ati kawan tu belom tentu agih kering.. mana tau member makan dalam.. kang effect plak kat attitude dia.. heh aku ni ckp org plak.. takpe la sekadar ingat mengingat
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2006 11:55 PM | Show all posts
nsb baek aku dh biase ngan name2 pelik kengkwn aku dlu...so bile dgr ,mcm biase jek....:ah:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078845s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list