Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35820
View
162
Reply

.:BoA Kwon:.

[Copy link]

Author: skuter_buruk146       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 3-3-2017 04:36 PM | Show all posts
Telolet replied at 28-2-2017 03:38 PM
takde lagi ke BoA fans kat sini? Dia nak buat comeback tahun ni kan. Lepas tu dia jadi MC untuk Prod ...

ade je fans die..tapi kebanyakannye dah tua, tu yang slow down je
kalau kat M'sia ni kebanyakan fans die chinese,malay susah sikit nak jumpa.Kalau ade pun bukan follower, sekadar gitu-gitu je.

iols kalau nak banyak tau perkembangan die masuk twitter je. Baca tweet admin fans dari s'pore,indon & vietnam.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 02:19 PM | Show all posts
skuter_buruk146 replied at 3-3-2017 04:36 PM
ade je fans die..tapi kebanyakannye dah tua, tu yang slow down je
kalau kat M'sia ni kebanyakan f ...

thanks uolss. best tengok fans2 negara lain banyak update. active plak boa kat ig sekarang ni. cepat2 la comeback
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 01:04 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068812s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list