Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40400
View
182
Reply

SPACE UTM...

[Copy link]

Author: syahza       Show all posts   Read mode

Post time 12-3-2008 03:38 PM | Show all posts
phd ada tak? course apa?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2008 04:21 PM | Show all posts
kalo keje gomen leh buat Pinjaman Boleh Ubah(PBU)....utk kakitangan kumpulan sokongan....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2008 08:02 AM | Show all posts
Originally posted by sharx at 11-3-2008 12:54 PM
max 8 jam je satu sem?
min degree 100jam
perrgghhhh....
lama betul nak grad klo mcm tu




ntah lupe...tp mmg tak byk pon
lgpun kedit mrk tak mcm kte yg bese sampai 100
3-5 thn leh hbs

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 02:06 AM | Show all posts
sapa dah apply untuk sesi julai 2008??

result akan utk yang berjaya on 20 may nie
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2008 11:56 PM | Show all posts
aku dh byk kali tlg watkan esaimen2 dak space UTM ni...
biase la pakcik2 ni blaja pon kes nk income lbh di kemudian hari...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2008 03:54 PM | Show all posts
can sunyi sepi je thread nie....

wajib ke untuk pelajar utm space kena gi mendaftar kat utm skudai??

kalau tak gi takpe ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2008 12:11 AM | Show all posts
utk part time master ble apply kat www.sps.utm.my
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2008 09:08 AM | Show all posts
sapa2 yang apply utm space leh check status kemasukan ari nie..result dah kuar....
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2008 02:54 PM | Show all posts
ye... ye... dah check... berjaya.. hikhikhikkk... akhirnye, tercapai gak hasrat nak sambung blaja... amin.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2008 03:07 PM | Show all posts
Originally posted by uncun at 26-5-2008 02:54 PM
ye... ye... dah check... berjaya.. hikhikhikkk... akhirnye, tercapai gak hasrat nak sambung blaja... amin.....



waaa.. apsal roses punyer masil 'dikemaskini'.. xberjaya ker...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2008 10:55 AM | Show all posts
Originally posted by roses at 29-5-2008 03:07 PM



waaa.. apsal roses punyer masil 'dikemaskini'.. xberjaya ker...


rose,
cuba check lagi skali... tak pun, maybe no rujukan salah kot... cuba check kat http://www.spaceutm.edu.my/porta ... .aspx?contain=check

cam saya ada buat 2 kali permohonan sbb salah masuk data... tak leh update plak tu... tu yg mohon 2nd time.. kiranya ada 2 no rujukan la... so, kena test dua2 no rujukan tu.. salah satunye berjaya... good luck..

kali ni kena register kat UTM Skudai... moh ramai2 jumpe kat sana...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2008 11:37 PM | Show all posts
Originally posted by uncun at 30-5-2008 10:55 AM


rose,
cuba check lagi skali... tak pun, maybe no rujukan salah kot... cuba check kat http://www.spaceutm.edu.my/porta ... .aspx?contain=check

cam saya ada buat 2 kal ...



hehehhehe.. nasib baik dah ok dah berjaya... tp kene register kat skudai lak nnt yer..  btw... camner nak tau subjek yg ditawarkan & brape credit supaya senang nak kire bajet2 nih...

insyalah jumpe kat skudai...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2008 11:40 PM | Show all posts
semua nak gi skudai ke??...saya cam susah sikit la...ada hal 14hb tu...cam mana yek

alah rose siap aje la ongkos dalam rm1700

mula2 daftar nie bayar je rm200 dulu...

lepas dah transfer kredit bagai....nanti baru bayar full

nampak gaya ken swipe kad kredit je la.....sebelum dapat loan
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2008 10:48 AM | Show all posts

Reply #72 roses's post

alhamdulillah... dah berjaya... jumpe kat skudai.. amik course apa?


** surat tawaran rasmi dah sampai sabtu lepas... mmm.. tak menyempat nak isi2 borang dll.. yg penting pos balik kad kat belakang buku tu utk kompem terima blaja kat sana..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2008 10:49 AM | Show all posts

Reply #73 cekodok's post

bayar RM200 dulu ke??? mmm.. yg nak transfer kredit tu time bila plak?

** tak tau prosedur.. almaklum le.. dah lama meninggalkan menda2 tu.. hikhikhikk..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2008 05:02 PM | Show all posts
haaa.. tuh ler dia... rasanyer pun nak bayar rm200 jer dulu.. pastu baru bayar full...

surat tawaran rasmi tuh xdapat lagi.. rasanyer otw lah tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2008 04:40 PM | Show all posts
mmm... cam tu saya pun bayar RM200 dulu la...


surat rasmi tu dlm minggu ni la tu baru dapat.. saya baru antar surat jawapan... ni tgh proses surat2 + sijil yg perlu dibawa...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2008 11:22 PM | Show all posts
aha...kan dalam surat tu ada kata 14hb daftar di skudai....

then nanti 22hb kalau yang belajar kat kampus kl ada sesi pencarian maklumat ke apa..masa tu la kot baru tau exactly bayar berapa....

hmmm.....korang semua nak gi skudai ke???

uncun...kita pun tak reti jugak..tapi ada la member cakap cam gitu....so i follow je
kita pun dapat semua benda alah borang tu sabtu lepas....
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2008 01:08 AM | Show all posts
Geng, aku dapat sambung degree part time dekat KL, tapi aku tengok2 balik nak daftar kene dkt johor ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2008 06:35 AM | Show all posts
macamana study space UTM ni? payah ke senang? maksud aku dari segi exam, homework semua? sama tak dengan full time student?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075906s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list