Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40432
View
182
Reply

SPACE UTM...

[Copy link]

Author: syahza       Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2007 05:21 AM | Show all posts
ape beze space utm ni ngan utm bese?
kos die berbeze ke?tp dr institut yg same?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2007 03:07 PM | Show all posts

Reply #40 polaris_girlz's post

hmmm susah ker space ni ?
alahai yg nak amik space ni actually pakwe syahza.. dia kene amik diploma. ulang alik ke kl la jwbnya sbb diploma kt utm jln semarak je kan

byk la pakai $$ camni. sian dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2007 03:08 PM | Show all posts

Reply #41 lin_okinawa's post

dia program part time utk UTM kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2007 08:57 AM | Show all posts
Result kemasukan utk space dah kuar ker? sbb ituhari tgk ader postpone tarikh .....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2007 09:00 AM | Show all posts
rasenye dah kuar la sbb mmba ade amik degree dia kata dh tau kemasukannya biler

ade yg tau x sesapa yg apply space ni leh mtk education fund ke loan ker? MARA bleh taja x stud space ni ae?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2007 09:08 PM | Show all posts

Reply #45 syahza's post

thanx syahza.... result dah kuar dan dah check..... membe awk tuh dah dpt surat ker?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2007 09:29 PM | Show all posts

Reply #46 bdksempoi's post

hmmm x sura la plak.. cek kt tenet aje kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2007 12:53 PM | Show all posts
Ader saper tau tak brapa yuran program master under UTM SPACE?

Cth master course under fak. sains komputer.

Ku tanya 4 further info by mail, officer tuh bg apa yg dah ada kt website tp x bg tau baper yurannya...

Kutanya lagik...die mintak nombor nk call. Ku bagi lar...sampai skrg x call...agaknya mungkin sbb ku ini kt obetC.

tp aku pelik sgt, ape masalahnya sampai x leh bgtau kt emel je...haiiyaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2007 05:27 PM | Show all posts
klu buat master in comp science kat space.. costnya rm 5000 satu semester... klu buat 2 tahun.. costnya dah 20k.. mahal tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2007 05:57 PM | Show all posts
ade sesapa x yg nmpk iklan SPACE kt newspaper 2-3 arini? sbb can apply online mula dr 10th Sep - 31st Oct 07 tapi iklan dlm internet still lg utk intake may aritu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2007 09:59 AM | Show all posts
oohh mahalnya...   adeh.... kita ingatpun nak sambung study gak. kalau mahal sampai 20K tak termampu den..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2007 09:33 PM | Show all posts

Reply #50 syahza's post

Dah boleh mohon dah..... akak dah tgk kat dlm web die permohonan online dah dibuka....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-11-2007 06:25 PM | Show all posts
Originally posted by bdksempoi at 17-9-2007 09:33 PM
Dah boleh mohon dah..... akak dah tgk kat dlm web die permohonan online dah dibuka....


tgh ketaq tggu result klua ni...

aritu patutnye jumaat tp bile check result tgh kemaskini.. isnin ni plak..sabo jelaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2007 11:07 PM | Show all posts
  ooo dh nak kuar result yer.... Good luck....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2007 01:54 PM | Show all posts
adesh, dia update status permohonan jer.. kok igtkan dia nak bagi result dah... malunye aku
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2008 03:36 PM | Show all posts
ai.. dah xde org kat thread nie lagi ker?
Nak tnye sket nie.. degree in engineering ada x kat space kl?  brape kos untuk satu sem ee?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2008 08:32 PM | Show all posts

Reply #56 asz_yana's post

ader...sye student electrical engineering kat KL....kos lain pon ade mcm mekanikal , awam...... satu sem dlm RM 1600 - 1700 bergantung pade mata kreadit subjek yg kiter ambik...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2008 06:56 PM | Show all posts
pada yg plan nak sambung kat spaceutm nieh, permohonan untuk 2008 dah dibuka skrg...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2008 06:34 PM | Show all posts


bese satu sem leh amik max 8 kredit aje kot
bagi sape2 yg dah bekerjaya tu rasenya takdelah membebankan sangat
pelaburan utk pendidikan...berbaloi


Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2008 12:54 PM | Show all posts
max 8 jam je satu sem?
min degree 100jam
perrgghhhh....
lama betul nak grad klo mcm tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076624s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list