Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13680
View
108
Reply

Pak Guard Universiti

[Copy link]

Author: XkostonX       Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2007 11:01 PM | Show all posts
Originally posted by pinkunoneko at 17-1-2007 06:39 PM
pak guard uitm..habes sumer nak disamannyer...pakai baju mesti bawah drpd paras montot, takleh park keta kat dalam tempat parking...ish..banyakler..


wah..biasalah...sahsiah rupa diri pelajar (marah kalo staff uitm bace.. )
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2007 11:02 PM | Show all posts
Originally posted by nickelodeon at 22-1-2007 05:28 PM
pak gad sume poyo!!!!aku benci mereka!!!!!!


bole dikatakan begitulah mane2 pun
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2007 11:10 PM | Show all posts
pak gad tempat aku baek..aku dok stdy dlm bilik mayat...smpai kol 7..tp die rilek je...die smpai...ckp kat aku,nnti da abis stdy tolong tutup lampu ek...ptutnye bilik tu kene tutup kol 4.30...
*ipta kat aussie*

pak gad tempat bf aku...bf aku cite,mula2 dorg dapat walkie talkie,bukan main poyo lagi...sket2 cakap kat walkie talkie tuh...manjang la "roger2..ok..berita paham"...lawak lak aku rasa...mesti terpengaruh ngn cite gerak khas tuh..
*ipts kat msia*
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2007 11:16 PM | Show all posts
pak guar uia gombak generally ok...
cuma ada sesetengah tu jela, tambah2 mak guard, ish, aku cukup menyampahla dengan diorang nih..sebab ape, biarla jadik rahsia aku

lagi 1 aku perasan security uia ni ala kadar je diorang buat
kalo bas masuk tu memangla diorang check sorang2, tapi masa final exam sem lepas, bole terlepas jugak perompak masuk uia
dahla perompak tu rompak pemandu teksi, teksi tu perompak tu bawak masuk uia, padahal teksi kosong mane bole masuk uia
2 orang budak pompuan sudah naik teksi tu, dah kuar uia, perompak tu tumpangkan kawan dia pulak (konon2 cam penumpang), masuk je teksi terus pow budak2 pompuan nih...
diorang rompak, tinggalkan kat kubur (budak uia taula) waktu malam...budak tu report polis, seb baik takde pape, buatnye dirogol budak tu ape nak cakap..budak tu siap dapat mc sebab trauma, esoknye tu dahla ada paper final...

camne benda2 camni bole jadik?

sejak dua menjak ni entrance uia dia bukan 1 lane je, pintu masuk dia tutup, pintu kuar dia jadikan kereta kuar masuk, waktu hari2 biasa nih, bukannye waktu cuti...sudahnye jemla kat entrance

kadang2 aku tak pahamla diorang ni....kalo menyaman cukup pandai, kalo bertindak, adoooo...dulu2 aku ingat lagi kawan aku laptop dia kena curik time solat jumaat...bukan laptop dia je, laptop kawan dia skali..ape security buat? pas solat jumaat diorang tahan kereta 1-1 kat exit uia pastu check bonet satu2 kereta...gile ape pencurik tu nak letak laptop dlm kereta as soon as dia curik laptop..tak tengok csi ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2007 04:55 PM | Show all posts
pak gad tmpt aku slalu saman student siput tul....abis duit aku
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2007 05:38 PM | Show all posts
aku xske terikat ngan disiplin sgt...
xbebas..ni dr konteks undang-undang kt U la..
ikut keadaan jgk la..

kalo bdk2 laki nk berambut pjg pon ape salahnya..jnji kemas je.
kalo dh serabai tuh saman je la...sape nk heran
neh sbg satu contoh je..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2007 06:03 PM | Show all posts
Originally posted by haru88 at 16-12-2006 03:44 PM
pak gad tempat aku macam lanc*u..


kt mn tu? haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2007 01:32 PM | Show all posts
pakguard2@makguard2 yg kunun2 strict tuh mmg makin kurang ajar skang..tanya plak soklan ba waw da waw ha!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2007 04:22 PM | Show all posts
aku byk kali kene saman dgn pak guard sbb parking kat tmpt yg salah.
sekali tuh siap kene perli mase nak bayo saman sampai   aku dibuatnyer.
tau plak takut pak guard tu tgk aku nangis.last2 dia ckp takyah la bayar saman tu.
serabai jer!:@
mulai saat itu,aku jadi tegar parking kat merata2 tmpt.berlambak2 surat saman aku dpt.
semua aku kumpul wat koleksi kenang-kenangan.

member aku plak,oleh krn terlampau takutkan pak guard sbb bwk moto takde lesen,
sampai terbalik skuter dia kat corner hanya krn ternampakkan kelibat moto pak guard.:lol
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2007 08:43 PM | Show all posts
Originally posted by haru88 at 20-12-2006 02:16 PM
matrik uia.. =P


hahahhaa...mmg pun...ako sokong ngan ko.....

pak guard kt sini mg cam hampagas thp Z....
senget tul la.....

ako dah penah kena skali ngan pak guard yg jaga kt pintu pagar nk masuk ke masjid...
mmg tapir tul le.....:@:@

lagi satu pak guard kt sini dia tgk jenis kete gak...misal kata parents ko dtg bw kancil ke...
kete yg agak cikai pd pandangan diaorg.....mmg la....diaorg akan kerek giler....
tp klu yg dtg 2 pakai merc...bmw....mule le angkat tgn....pas 2 bg jln...
x payah lak dia mintak ic ke apa ke......
buat nye dlm kete tu penjenayah, perogol b'siri ke.....mcm mn.....hampeh tul le...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2007 11:00 AM | Show all posts
my uni dulu....ade gaks student yang xpuas hati dgn pak guard...ekeke..hat nih dengaq ape yg org citelah...kalo nak saman...dia saman local student jek..hat foreigner bese terlepas...

my experience with pak gad was ...est penah kene saman pasai xpakai kad matrik..ekekke...tapi xbaya pon..sebab mase nak buat clearance ut grad....xdak pon dlm system..so kire burn lah..ahaks..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 12:46 AM | Show all posts
hahhaha...pak guard pat aku best ar..dorang mmg tak masuk campur ngan hal bdak2
korang nak wat ape pun wat ar.
uni aku hostel die sakalik bdak pompuan ngan laki, so kalo bdak pompuan nak msk bilik dak laki pun ok jek gitu gak sebaliknye...tu yang aku suka tu..hahahaha
kalo ko lepak kat lab comp sampai pagi pun ok jek..
lagi satu mak guard pat kitorang lawa dowh..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 11:30 AM | Show all posts
cite pasal pak guard ni teringat plak dlu mase skolah menengah..pak guard time tu bapak sampah sampai boleh rasuah! kalo bdak2 nk fly kena hulur satu kepale singgit..pastu die bukak gate bagi lepas ramai2 kumpul singgit pastu letak dlm sampul..ade skali tu ramai2 letak kertas kosong je dlm sampul tu..die konfiden jer terima pastu bagi kitaorang lepas..hahaha..pastu ade skali tu nk fly..kitaorang poyo2 ckp kat pak guard tu..pak cik kitaorang nk fly ikot pintu blakang ni..pak cik tolong bukak..duit nanti kitaorang bayar..pastu die konfiden jer pegi bukak..ape lagi kitaorang cabut la ikot pintu dpn yg die tgh jaga tu..hahaha..pastu bile tahun seterusnya dh tkde plak pak guard tu..dh kena pecat gamaknye..hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 10:03 PM | Show all posts
Originally posted by mojako at 31-3-2007 12:46 AM
hahhaha...pak guard pat aku best ar..dorang mmg tak masuk campur ngan hal bdak2
korang nak wat ape pun wat ar.
uni aku hostel die sakalik bdak pompuan ngan laki, so kalo bdak pompuan nak msk bilik dak laki pun ok jek gitu gak sebaliknye...tu yang aku suka tu..hahahaha
kalo ko lepak kat lab comp sampai pagi pun ok jek..
lagi satu mak guard pat kitorang lawa dowh..hehehe


uikkk U ko ni U ape???bleh lak campo ppuan laki yeh
kitowang kt mmu ni pn tk gtu
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 10:05 PM | Show all posts

Reply #53 FAC's post

jahatnye kowang
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 10:11 PM | Show all posts

Reply #1 XkostonX's post



...ni first time masuk bod cni kasi komen sket2... :bgrin:

..Saya suka dgn pak guard tempat belajar skrg nie..mesra..peramah..tiap pagi masuk tak pernah lupa hi..selamat pagi ..or selamat petang...

....Lagi2 kalo masa tunggu bas tu..mmg selalu bersembang ngan pak guard la ...    ..Tp buakn saya je la..ramai lagi..pak guard kk women best la... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 10:23 PM | Show all posts

Reply #56 yixin's post

"pakgad kk women best la" <-- pakgad tu ppuan ke laki??kalo "pak" musti laki
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 10:48 PM | Show all posts

Reply #57 lin_okinawa's post




...pak guard tempat xin takde yg mak la lin...    ..semua pak je...  


..tp best la pak guard nih... mesreeeeee.... tu yg suka borak2 sama pak guard sambil tunggu driver bas mari..  
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 01:32 AM | Show all posts
mostly pak2 gad kat unibersiti nih Lebey Sudu dari Kuah
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 02:55 AM | Show all posts

Reply #54 lin_okinawa's post

u aku ni salah satu cawangan u omputih ar,die wat campus kat malayisa..
so sumer undang2 kat dalam campus ikut macam negara asal die..tu yang campur laki pompuan satu blok tu..even pak guard pun tak dak kuase, die cakap die tak leh campur ngan hal bdak2..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087880s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list