Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13685
View
108
Reply

Pak Guard Universiti

[Copy link]

Author: XkostonX       Show all posts   Read mode

Post time 15-12-2006 03:28 AM | Show all posts

Reply #20 lin_okinawa's post

haah...aku pon tak kene sound...siap bawak bekas plastik (ape ke namanya tmpt kita letak buku/ kertas a4 bwk g klass tu)...skrg tak tau la...dah setahun tinggalkan mmu

sekali kene sound ngan mak gad dlm lebri sbb makan cokelat nips :geram:

mak gad kat lebri mmg rajin pusing² dlm...sape² yg tido dia kejutkan...skrg ni tgk ramai yg mude² jd gad kat cyber....agak² lepas spm terus mintak jd gad kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2006 09:39 AM | Show all posts
Originally posted by ecomoda012 at 15-12-2006 03:28 AM
haah...aku pon tak kene sound...siap bawak bekas plastik (ape ke namanya tmpt kita letak buku/ kertas a4 bwk g klass tu)...skrg tak tau la...dah setahun tinggalkan mmu

sekali kene sound ngan mak ...


x silap aku start this sem la pak guard MMU cj jadik terlebih strict.....maybe sbb diorg x nak bdk curi buku kot..... tp x jugak...kan ke dah ade detector kat depan tuh......

x silap aku pak guard xleh kluarkan saman kan? dier kener report kan security department...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2006 03:57 PM | Show all posts

Reply #22 maxomeara's post

bile diowang jd terlebey strict tu diowang buat ape???
tk kasik budak bwk masuk buku???tp kalo tk kasik mkn or tdo dlm lib tu normal la...
tp ade ke kes kecurian buku???






keNtut dikHalayaK raMai taNpe meRase Segan siLu adaLah sgT berGaye ~
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2006 04:24 PM | Show all posts
pak gad kat tempat aku lak...
mate dier cukup peka kat bdk x pakai kad matrik.
kdg2 tu terpaksala ikut jln jauh utk mengelak dari berselisih ngan pak gad tu drpd melayang 30 ringgit bayar saman.
pastu klu pak gad yg jaga trafik lak, cukup ske nk saman budak2 yg salah parking. actually, bkn kami yg ske parking salah, da parking space x ckp, nk wat lagu mane.
klu yg baik2 tu, mau la ckp slow2 pas tu leh r gak pancing nk lpas.
ni klu kene yg garang tu, mmg stok kene maki je ngan student.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2006 03:44 PM | Show all posts
pak gad tempat aku macam lanc*u..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2006 04:31 PM | Show all posts
Originally posted by haru88 at 16-12-2006 03:44 PM
pak gad tempat aku macam lanc*u..



uik?kat mana tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2006 02:20 PM | Show all posts
pak gad kat tpt aku gatal..

mase balik pas 12 mlm tu die tahan..mmg cuak la..takot kene gantong ke kad metrik

mase tu die wat stail polis arh.. interrogate cm polis oo

tp dah pastu , ntah nape tah..die ckp dgn nade yg gatal , dgn mate pun mcm stim , die ckp "nak anta balik kolej tak?"

eeeeeeeee~~~ mase tu cuakkk gler arr
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2006 05:57 PM | Show all posts
ada pakgad yg baik,sporting,peramah...tp kalo terlebih peramah tu seram gak.
tp byk yg cam shialll...belagak...baru jd pakgad, blom jd manager!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2006 02:16 PM | Show all posts

Reply #26 azie_fariza's post

matrik uia.. =P
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2006 09:46 PM | Show all posts
Originally posted by haru88 at 20-12-2006 02:16 PM
matrik uia.. =P


:setuju:
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2007 06:39 PM | Show all posts
pak guard uitm..habes sumer nak disamannyer...pakai baju mesti bawah drpd paras montot, takleh park keta kat dalam tempat parking...ish..banyakler..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2007 12:48 AM | Show all posts
pak guard tmpt aku gatal n pemalas......
kalo pompuan cun tu muka mcm kerang busuk.... tp kalo ngan pompuan x brape cantik ney mcm hampeh jer...
dah la tua2 sumer2....
kalo pangil org tu mcm pangil kuching jer... woi...woi jer...
taw nk saman n dpt duit kopi....
pakai kad matrik tebalik pon kena saman...
tension aku.....
tp tmpt aku mmg dh byk kes pak guard ngan student.....
sampai kes bunuh diri la...



*IPTA di SARAWAK....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2007 06:04 AM | Show all posts
ada yg okeh ada banyak yg hampeh cam siot jerr

dulu time aku student dia buat muka siot n perangai cam ... jer

nie ha aku dah jadi staff lagi tinggi dari dia ..terangguk angguk jer kepala bila nampak aku muahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2007 10:50 AM | Show all posts
Originally posted by lin_okinawa at 15-12-2006 03:57 PM
bile diowang jd terlebey strict tu diowang buat ape???
tk kasik budak bwk masuk buku???tp kalo tk kasik mkn or tdo dlm lib tu normal la...
tp ade ke kes kecurian buku???



http://forum.car ...


haaaa....dier x bg bwk masuk buku....... ade ke kes curik buku ek? aku igt bdk MMU ni sumer loaded2....haha...
tp panas gak la kan kalo dah usung text book james stewart yg berat agak2 dlm 2 kilo tuh pastu smpi2 library xleh bwk masuk plak.... :ketuk:
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2007 10:29 AM | Show all posts
pak guard skang nak kne ader misai...diorang nak suh nmpk grg..
tak suka misai..:geram:
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2007 08:07 PM | Show all posts
geng aku kamceng ngn pak guard u kitorang... sebab selalu sewa kete ngan diorang... dah cam muka..hahhahha
biasa lah.. kan pemes sewa menyewa kete nih,....
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2007 05:28 PM | Show all posts
pak gad sume poyo!!!!aku benci mereka!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2007 11:10 PM | Show all posts
pak gad mmg poyo..tp ada student poyo gak..haha..pg td g kelas..pak gad tegur 1 dak pompuan ni..mana kad matrik dia buat muka bodo je jln je...ngn kwn dia..pastu laju lak tu...bengang la pakgad tu..org lain ok je..last pak gad tu kata kurnag jar nye budak..dia kejar budak tu..then tatau dah apa jd..so dr situasi dee tgk tu..budak tu mmg kurnag ajar la...tak patut dia biar pak gad tu terjerit...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2007 10:36 AM | Show all posts
pak guard kat tempat ff,nak cakap ok..tak da la ok sangat pon..tp as long as dia tak kaco kita,kira ok ja la..

tp yg ff memang nyampah,bengang,benci tahap dewa19..mak guard:ketuk: !!huh kerek semacam ja..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2007 10:59 PM | Show all posts
Originally posted by haru88 at 20-12-2006 02:16 PM
matrik uia.. =P

aku memang setuju dengan kenyataan ko 200 peratus (kalau ditambah jadi 800 ratus peratus pun setuju)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082999s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list